Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Samsung HT-FS6200

Zobraziť katalóg
Samsung HT-FS6200
5 2 hodnotení
Domáce kino Štýlové kino, 2.1CH zvuk, 500 W, predné štýlové reproduktory, elektrónkový riadiaci zosilňovač, Smart Hub 2013, Webový prehliadač, integrované Wi-Fi, AllShare Play/AllShare Cast, Bluetooth, HDMI, optický vstup
Kód:  WH865c89 Produktové číslo:  HT-FS6200/EN Stránky výrobcu

Samsung HT-FS6200

Kvalitný systém domáceho kina s možnosťou prehrávania diskov Blu-ray 3D, ktorý do vašej obývačky prinesie špičkovú kvalitu 2.1 priestorového zvuku.Pokročilý zosilňovač s patentovaným elektrónkovým systémom obohatí vaše zážitky pri počúvaní hudby tak, že sa úplne ponoríte do jej obsahu.Tento systém vytvára bohatý zvuk, a zároveň potláča okolitý šum a ďalšie nežiaduce efekty, takže dokonale budete počuť každý zvuk.Technológia Crystal Amplifier Plus pomocou dvojitého filtrovania zdrojov vytvára krištáľovo čistý zvuk.O celkový výkon 500 W sa postarajú dva štýlové reproduktory a vysoko výkonný subwoofer.

Vstavaná WiFi a úžasná funkcia AllShare Play vám umožní pripojiť sa k domácej sieti a bezdrôtovo zdieľať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí, ako sú notebooky, chytré telefóny alebo tablety.Integrovaný webový prehliadač a funkcie Smart Hub 2013 vám otvoria bránu do nekonečného sveta internetu.Priamo na dosah budete mať tiež sociálne siete Facebook a Twitter, aj videá z portálu YouTube.

Zariadenie disponuje hneď 2 konektory HDMI, z ktorých jeden je vybavený funkciou HDMI ARC (Audio Return Channel), ktorá umožní bez optického kábla pripojiť k prehrávaču zariadenia, ktoré spracovávajú televízny výstupný signál.K tomu, aby ste mohli používať reproduktory s ktorýmkoľvek ďalším kompatibilným prístrojom, tak postačí iba HDMI kábel pripojený do televízora.

Funkcia BD Wise synchronizuje všetky vaše zariadenie Samsung pripojené cez HDMI, stará sa o maximálnu kvalitu obrazu a spozná, čo práve robíte.Keď napríklad počúvate hudbu, automaticky vypne obraz televízie.Vo výbave nechýba ani Bluetooth technológie, ktorá bleskurýchle prepojí domáce kino so zariadeniami s podporou tejto funkcie.

Parametre a špecifikácie:

Základné:
Počet kanálov: 2.1
Celkový výkon: 500 W

Podporované disky:
3D Blu-ray/Blu-ray Video/CD DA/CD-R/CD-RW/DVD-Video/DVD ± R/DVD ± RW/VCD 1.1

Tuner:
FM s RDS

Video funkcie:
BD Live, BD profil 5, BD Wise, konverzia DVD do vyššieho rozlíšenia (UP-Scaling)

Formát dekódovania:
AAC/AVCHD/HD JPEG/JPEG/LPCM/MKV/MP3/WMA, WMV (1/2/3/7/9)/DivX, DivX HD

Podporované zvukové formáty:
Dolby Digital/Dolby Digital Plus/ Dolby Pro Logic II/Dolby True HD/3D Sound Plus/DTS/DTS 96/24/DTS HD/MP3 Enhancer/Power Bass/Šikovné ovládanie hlasitosti/Vertical Surround/Užívateľský EQ/Futbalový režim

Špeciálne funkcie:
Crystal Amplifier Plus
Dvojjadrový procesor
Elektrónkový zosilňovač
Reproduktory CPID
Kopírovanie diskov CD
TV Sound On
Webový prehliadač
Smart Hub 2013

Konektivita:
1x kompozitný výstup
2x HDMI vstup
1x HDMI výstup
1x audio vstup
1x optický vstup
Bleutooth USB rozhranie
DLNA
Anynet + (HDMI-CEC)

Spotreba energie:
Prevádzková spotreba: 65 W
Spotreba v režime Stand-by: 0,5 W

Rozmery:
Prehrávač: 43 x 5,5 x 31 cm
Subwoofer: 17 x 35 x 28,5 cm
Predný reproduktor: 10,4 x 67,1 x 10 cm

Hmotnosť:
Prehrávač: 2,7 kg
Subwoofer: 3,4 kg
Predný reproduktor: 4 kg

Príslušenstvo:
Anténa, handrička

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung HT-FS6200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HT-FS6200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HT-FS6200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HT-FS6200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HT-FS6200.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií