AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

Samsung HT-H4200R

Zobraziť katalóg
Samsung HT-H4200R
5 6 hodnotení
Domáce kino 2.1CH zvuk, 250 W, predné satelitné reproduktory, HDMI, optický vstup
Kód:  WH866b2 Produktové číslo:  HT-H4200R/EN Stránky výrobcu

Samsung HT-H4200R

Samsung predstavuje 2.1 systém Blu-ray 3D domáceho kina v podobe modelu HT-H4200R. Nielen že si s ním užijete kvalitný 2.1-zvuk a prehrá vám 3D obsah z diskov Blu-ray 3D, ale poskytne vám aj sociálne siete. Okrem prehrávania filmov alebo počúvania hudby tak budete mať k dispozícii natívne aplikácie ako Facebook, YouTube či Twitter. Vydarený dizajn je potom len čerešničkou na veľmi podarenej torte, ktorou sa budete kochať aj vo vypnutom stave.

Spojte sa jednoducho so svojimi blízkymi cez Facebook či pozerajte najlepšie videá na YouTube cez pripravené aplikácie. To všetko na veľkej obrazovke vám pripraví úplne nový zážitok. Pokiaľ tento prehrávač prepojíte s 3D televízorom, môžete sa tešiť na skvelé hollywoodske trháky vo 3D alebo 2D vo Full HD kvalite.

Vaše staré filmy či rozprávky vám potom pozdvihne na HD úroveň a vy si ich tak vychutnáte ešte lepšie, než ste ich doteraz poznali. Kvalitný zvuk vás potom ešte viac vtiahne do akčného deja či rozprávkového sveta. Celkový efektívny výstupný výkon súpravy totiž je 250 W. Zostava je nielen výkonná, ale vďaka svojmu elegantnému vzhľadu dobre aj vyzerá. Zapadne do každého moderného interiéru.

Parametre a špecifikácia:

Typ prehrávača:
Domáce kino s Blu-ray prehrávačom
Počet kanálov: 2.1
Celkový výkon: 250 W (RMS)

Všeobecná charakteristika:
Crystal Amplifier Plus
Power Bass
TV Sound On
6 pripravených aplikácií: Facebook, Twitter, YouTube, BBC iPlayer, Netflix

Podporované disky:
3D Blu-ray
Blu-ray-Video
DVD-Video/DVD ± R/DVD ± RW
CD DA/CD-R/CD-RW
VCD 1.1

Tuner:
FM rádio tuner
Podpora RDS

Video funkcie:
BD profil 5.0
BD Wise
BD Live
Konverzia DVD do rozlíšenia až 1080p (UP-Scaling)

Formát dekódovania:
AVCHD, DivX, DivX HD, LPCM, MP3, MKV, WMA, WMV (1/2/3/7/9), FLAC, JPEG, HD JPEG, AAC

Podporované zvukové formáty:
Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS 96/24, DTS HD

Konektivita:
Anynet+ (HDMI-CEC)
DLNA
1× konektor USB 2.0
1× HDMI výstup (podpora ARC)
1× analógový audio vstup
1× optický vstup

Napájanie:
Prevádzková spotreba: 59 W
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,5 W

Rozmery (Š x V x H):
Základná jednotka: 430 × 55 × 250 mm
Subwoofer: 155 × 300 × 285 mm
Satelity: 77 × 107 × 68 mm

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung HT-H4200R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HT-H4200R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HT-H4200R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HT-H4200R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HT-H4200R.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií