Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HW-K551

Zobraziť katalóg
Samsung HW-K551
4,8 6 hodnotení
SoundBar 3.1, 340 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI, USB, Bluetooth, optický audio vstup, TV SoundConnect, DO
Kód:  WR614j61 Produktové číslo:  HW-K551/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-K551

Dosť zbytočných kompromisov pri voľbe audia k vášmu novému televízoru. Po pár krátkych chvíľach sa sami presvedčíte, že táto voľba stála za to. Soundbar Samsung kombinuje moderný tvar, skvelý výkon, ale aj nové možnosti pripojenia, bez spleti nepekne vyzerajúcich káblov. Verne znejúci zvukový prednes vás dostane do kolien.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný a moderný dizajn
  • Priestorový zvuk 3.1 - celkom 6 reproduktorov
  • Prehrávanie hudby z kompatibilných Bluetooth zariadení
  • Bezdrôtový subwoofer
  • TV SoundConnect - získajte neskutočne čistý zvuk
  • Diaľkové ovládanie

Dokonalý priestorový zážitok

Tento soundbar vám poskytne ďaleko silnejší zvukový zážitok s maximálnym výkonom 300 W a 3.1-kanálovým zvukom. Po doplnení dvojicou reproduktorov Wireless Audio 360 získate dokonalé bezdrôtové domáce kino. Nevyhnutnou súčasťou každého veľkého televízora je perfektný zvuk, preto by vám tento ozaj podarený počin od spoločnosti Samsung rozhodne doma chýbať nemal.

Zvuk na úplne inej úrovni

Využite novodobú technológiu TV SoundConnect na prepojenie vášho audiosystému a získajte neskutočne čistý zvuk. Jednoducho prepojíte svoj audiosystém s vaším televízorom bez spleti káblov. Teraz všetok svoj zábavný obsah počujete v oveľa čistejšej a pôsobivejšej podobe. Zariadenie je vybavené pokročilou audio technológiou pre mimoriadne vyvážený zvuk. Na rozdiel od väčšiny zvukových systémov používa pre spracovanie vysokých, stredných a nízkych frekvencií oddelené zosilňovače. Jedine tak je možné dosiahnuť lepšie vyladených frekvencií a môžete si tak vychutnať oveľa presnejší zvuk v celom spektre.

Doplňujúce informácie:

Formáty:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC

Subwoofer:
7"

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Aktívne/pasívne
Aktívne (samostatné) Hotovo!
Mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Typ sústavy

Aktívne/pasívne
Aktívne (samostatné) Hotovo!
Mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
340 W Hotovo!

Pripojenie

Technológia
Bluetooth Hotovo!
Vstupy
Digitálny optický, HDMI Hotovo!

Rozmery reproduktora

Šírka reproduktorov
1 010,5 mm Hotovo!
Výška reproduktora
54 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktora
87,5 mm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, bude tento soundbar fungovat aj s tv sony bravia KD-55XE8577? cez ten hdmi ARC kabel? ze sa to same zapne aj vypne spolu s TV? dakujem

Dobry den,jakym zpusobem se pripevni soundbar k tv tak,aby se otacela pri umisteni na drzaku tv i soundbar? Jaka je hmotnost soundbaru bez subwoferu? Dky Martin

Dobry den chcem sa spytat mate tovar aj v ciernnej variante ?

Mohu znát příkon ( odběr na zásuvce) celého zařízení? Moc by mne zajímalo, co by to udělalo s tím plastovým proužkem, kdyby do toho teklo fakt 360W.. Nebo to nejsou watty, které chápu já? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Samsung HW-K551
Príslušenstvo pre Samsung HW-K551 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-K551 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-K551 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-K551 silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-K551 ezüst.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií