Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HW-R430/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-R430/EN
5 2 hodnotení
SoundBar – 2.1-kanálový, 170W, bezdrôtový subwoofer, USB, Bluetooth
Kód:  WR620a0 Produktové číslo:  HW-430/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-R430/EN

Ste pripravení na lahôdku pre uši? SoundBar Samsung HW-R430/EN vás pribije do kresla s otvorenými ústami. Ku kvalitnému zážitku z počúvania patrí čisté a detailné vyznenie celého frekvenčného spektra. Jeho výrazným komponentom sú i basy, ktorých vernú reprodukciu vám zaručí separátny bezdrôtový subwoofer, ktorý už umiestnite v priestore podľa svojho vlastného uváženia. Okrem filmov a hudby dokáže soundbar posunúť na úplne inú úroveň aj videohry. Nech už ste fanúšikovia akéhokoľvek žánru, soundbar prispôsobí zvukový dizajn hier tak, aby ste sa do nich dokázali čo najlepšie vžiť a vychutnať si ich.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-R430/EN

  • Kvalitný 2.1-kanálový soundbar Samsung s bezdrôtovým subwooferom
  • Výkon 170 W bohato stačí na vyplnenie celej miestnosti a ešte viac
  • Čisté a detailné vyznenie celého zvukového spektra
  • Soundbar sa vám zíde pri počúvaní hudby, sledovaní filmov i pri hraní hier
  • Jednoduché a pohodlné ovládanie diaľkovým ovládačom
  • Podpora Bluetooth na bezdrôtové streamovanie hudby

Pohodlné používanie soundbaru HW-R430/EN

Používajte na ovládanie funkcií soundbaru Samsung ovládač, pomocou ktorého si ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zabezpečíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné ako sa uvoľniť a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného programu.

Hudba priamo zo smartfónu

Prostredníctvom Bluetooth môžu zo soundbaru HW-R430/EN znieť aj melódie z vášho smartfónu či iných zariadení. A v skvelej kvalite! Rovnako praktické je aj bezdrôtové pripojenie konzoly k TV. Stačí využiť Bluetooth konektivitu a vychutnávať si ničím nerušené sledovanie.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Maximálny výkon
170 W Hotovo!
Frekvencia od
55 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
170 W Hotovo!
Frekvencia od
55 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Formáty priestorového zvuku
Dolby Digital Plus Hotovo!
Ovládanie
Diaľkový ovládač Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
18,15 cm Hotovo!
Hĺbka
27,2 cm Hotovo!
Výška
34,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
6,8 kg Hotovo!

Vstupy

Analógové audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky soundbary 2.1

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde, prosím, tento soundbar připojit k televizi Samsung UE32N5372 pouze optickým kabelem? Děkuji za odpověď.

jde zapojit i do televizi bez bluetooth?

Čím se liší Samsung HW-R430/EN a Samsung HW-R450/EN? Jaké V/V má Samsung HW-R430/EN? Bude fungovat automatické zapnutí SB při zapnutí TV? Pouze při propojení HDMI-ARC kabelem nebo i pouze opt.kabelem? Dodává se k SB i dálkový ovladač nebo musím použít ovladač od TV?

Dobrý den, 1. jaký výkon má soundbar a jaký soundwoofer? Uvadíte jen 170W pro oboje. 2. Když pustím hudbu přes telefon (bluethoot), hraje hudba jen ze soundbaru nebo současně i ze soundwooferu? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Samsung HW-R430/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-R430/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-R430/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-R430. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-R430. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-R430.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií