Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HW-R450/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-R450/EN
4,9 12 hodnotení
SoundBar 2.1 s výkonom 200W, aktívny bezdrôtový subwoofer, analógové audio (1× vstup), optické digi audio (1× vstup), 3.5mm jack (1× vstup), Bluetooth, USB, Dolby Digital, DTS Digital Surround, diaľkový ovládač
Kód:  WR620a1 Produktové číslo:  HW-R450/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-R450/EN


Lahôdka pre uši

Verná reprodukcia nízkych frekvencií

Ku kvalitnému zážitku z počúvania patrí čisté a detailné vyznenie celého frekvenčného spektra. Jeho výrazným komponentom sú aj basy, ktorých vernú reprodukciu zaistí separátny bezdrôtový subwoofer, ktorý už umiestnite v priestore podľa svojho vlastného uváženia.

Vhodný aj pre hráčov

Okrem filmov a hudby dokáže bezdrôtový soundbar posunúť na úplne inú úroveň tiež videohry. Nech už ste fanúšikovia akéhokoľvek žánru, soundbar Samsung HW-R450 prispôsobí zvukový dizajn hier tak, aby ste sa do nich dokázali čo najlepšie vžiť a vychutnať si ich.

Pohodlné používanie

Používajte na ovládanie funkcií bezdrôtového soundbaru ovládač, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné ako uvoľniť sa a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.

Hudba priamo zo smartphonu

Prostredníctvom Bluetooth môžu zo soundbaru Samsung HW-R450 znieť aj melódie z vášho smartphonu či iných zariadení! A v skvelej kvalite. Rovnako praktické je aj bezdrôtové pripojenie konzoly k TV. Stačí využiť WiFi alebo Bluetooth konektivitu a vychutnávať si ničím nerušené sledovanie.

Vždy tá najvyššia kvalita

Doprajte si za každých okolností tú najvyššiu kvalitu audia. Bluetooth soundbar od spoločnosti Samsung je vybavený praktickou funkciou optimalizácie audia, ktorá vytvorí z každej sledovanej scény dychberúci audio zážitok. Vždy perfektne zrozumiteľný, frekvenčne vyvážený a s úžasnou hĺbkou a priestorom.

Znovu objavte svoju obľúbenú hudbu

Navyše je tu ešte riešenie Wireless Surround Kit, vďaka ktorému si môžete dopriať priestorový zvuk bez zbytočného množstva káblov. Užite si tak multikanálové priestorové audio bez akýchkoľvek kompromisov.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Maximálny výkon
200 W Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
200 W Hotovo!
Frekvencia od
43 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Formáty priestorového zvuku
Dolby Digital, DTS Digital Surround Hotovo!
Ovládanie
Diaľkový ovládač Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
18,15 cm Hotovo!
Hĺbka
27,2 cm Hotovo!
Výška
34,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
5,5 kg Hotovo!

Vstupy

Analógové audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
3,5 mm jack
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky soundbary 2.1

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze soundbar ovládat i ovladačem od Tv samsung?

Dobrý den má tento soundbar i připojeni jack na sluchátka nebo doporučte který má toto připojení.Děkuji za odpověd

Dobrý den, je možné zjistit rozměry subwoferu?

Dobrý deň má tento soundbar wifi ? pretože niekde píšete že má a niekde máte napísané že nemá tak som zmätený či tento model má wifi alebo nie. Vopred vdaka za odpoved.

Dobrý den, bude soundbar kompatibilní i s jinou televizí než je samsung. Díky za odpověď

Dobrý den, lze tuto sestavu připojit také k TV Sony Bravia.

Dobrý den, lze toto zařízení připojit i k jiným TV, např. 55" Hisense H55U7B. Děkuji.

Dobry den, viete mi prosim poradit, ci je tento soundbar kompatibilny s TV samsung ue55nu7172u? Dakujem

Dobrý den, je možné připojit soundbar k obyčejné Tv samsung (tj. ne-smart), PC, a iphone?

Dobrý budú pasovat tieto repraky na tv samsung UE55RU7172

12
Diskusia a poradňa k Samsung HW-R450/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-R450/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-R450/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-R450/DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-R450/DE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-R450/EN.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií