Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HW-S40T/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-S40T/EN
5 1 hodnotení
SoundBar 2.0 s výkonom 100W, optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, Dolby Digital, diaľkový ovládač
Kód:  WR622l1 Produktové číslo:  HW-S40T/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-S40T/EN

Prirodzený zvuk, ktorý ozvučí celú miestnosť

Dokonale realistický zvuk

Nechajte sa uniesť dokonale realistickým zvukom, ktorý vašu obývaciu izbu v okamihu premení na domáce kino. Zabudnite na večne prekážajúce káble a radšej stavte na modernú bezdrôtovú technológiu. Soundbar Samsung HW-S40T/EN 2.0 možno k vášmu televízoru alebo mobilnému zariadeniu pripojiť pomocou bezdrôtovej Bluetooth technológie, ktorá zaistí stabilný prenos signálu. Celkový výkon soundbaru Samsung HW-S40T/EN 2.0 je plných 100 W. K soundbaru taktiež dostane aj praktické diaľkové ovládanie.

All-in-one systém

Reproduktor Samsung HW-S40T/EN 2.0 môžete umiestniť kdekoľvek v miestnosti a aj napriek tomu si vychutnáte dokonalý zvukový zážitok. To všetko vďaka All-in-one systému, ktorý má v úzkom ráme zabudované dva basové a dva výškové reproduktory.

Tkanina od spoločnosti Kvadrat

Nadčasové vyhotovenie soundbaru Samsung HW-S40T/EN 2.0 navrhla spoločnosť Kvadrat, vďaka čomu reproduktor skvele zapadne do akéhokoľvek interiéru. Štýlová textúra a kvalitný zvuk, ktorý ozvučí celú miestnosť, vás jednoznačne uchvátia.

Režim hudba

Režim hudba vám umožní pripojiť k soundbaru Samsung HW-S40T/EN 2.0 váš mobilný telefón. Pri tomto prepojení bude celý čas zachovaná prvotriedna kvalita zvukovej stopy.

Inteligentná reprodukcia zvuku v soundbare Samsung HW-S40T/EN 2.0 

V soundbare Samsung HW-S40T/EN 2.0 sa optimalizuje zvuková stopa na mieru podľa zdroja zvuku. Dokonale vyladený zvuk vás dostane priamo do deja zvuku, či už ide o hudbu, športový zápas, film alebo dramatickú reportáž.



Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
100 W Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Formáty priestorového zvuku
Dolby Digital Hotovo!
Ovládanie
Diaľkový ovládač Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
68 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Výška
6,8 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
1,9 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, půjde připojit reproduktor na televizi od samsungu přes BT (na pevno), abych to při každém zapínání nemusel spárovat s TV a měl reprák připojený na pevno nebo musím přes kabel? televizi mám od vás tuto: 75" Samsung UE75TU8072

Dobrý den, propojil jsem soundbar s novou samsung televizí optickým kabelem, problém ale nastal s ovládáním. Najednou je ta volume škála od 0-100, to v praxi znamená, že zesílit či zeslabit televizi trvá o moc déle + rychlost zesílení se strašně zpomalia - cca 2 body hlasitosti za sekundu, což je o nervy. Nějaké nápady co s tím? Díky.

Dobrý den může te mi poradit jaký vysouvací stojánek pořídit. Děkuji

Dobrý večer lze tento soundbar připevnit na zeť pokud ano kde lze dokoupi držák.Děkuji

Dobrý den, lze na tomto SoundBaru nastavit noční režim?

Dobrý den, Bude Samsung HW-S40T/EN fungovat se starší tv Samsung UE46F6500SB. Děkuji.

Dobrý den, lze tento soundbar propojit se Samsung SWA-9000S? Zakoupil jsem Samsung SWA-9000S, že ho propojím s televizí a až pak zjistil, že potřebuji soundbar :-) Nikde jsem ale nenalezl k zakoupení soundbary, které jsou mezi podporovanými a to HW_MS. Děkuji za odpověď MP

Dobrý den. Lze subwofer propojit s bezdrátovými sluchátky? Dekujj

Dobrý den, je součástí balení optický kabel? Děkuji

Dobry den, je mozne poustet hudbu do soundbaru z televize a to z YouTube, Spotify? Mam Samsung smart TV a tyto aplikace chci vyuzit pri poslechu. Dekuji.

12
Diskusia a poradňa k Samsung HW-S40T/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-S40T/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-S40T/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-S40T / DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-S40T / DE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-S40T/EN.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií