Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung HW-T450/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-T450/EN
4,2 6 hodnotení
SoundBar 2.1 s výkonom 200W, aktívny bezdrôtový subwoofer, optické digi audio, Bluetooth, USB, Dolby Digital, diaľkový ovládač
Kód:  WR622i Produktové číslo:  HW-T450/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-T450/EN

Spoznajte novú dimenziu audia

Hudobná scéna pod palcom

Ovládajte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický ovládač One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

To bude koncert!

Hlasný športový prenos, dráma s tichými dialógmi či záznam z hudobného vystúpenia ? zvukový panel automaticky analyzuje zdroj zvuku a optimalizuje finálnu zvukovú stopu pre maximálne vyladené zážitky.

Pre milovníkov gamingu

Pripojte vašu hernú konzolu a užite si skvelé zvukové efekty, ktoré si vaše hry zaslúžia. Soundbar T450 automaticky optimalizuje zvuk hry, ktorú práve hráte, a zároveň eliminuje rušivé zvukové elementy, ktoré by mohli ohroziť vaše víťazstvo.

Zažite špičkovú kvalitu zvuku

Vaše ušné bubienky budú jasať! S 2.1 zvukovým panelom a subwooferom si vychutnáte ešte silnejšie a hlbšie basy, ktoré vám sprostredkujú zážitky ako zo živých koncertov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
200 W Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Formáty priestorového zvuku
Dolby Digital Hotovo!
Ovládanie
Diaľkový ovládač Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
86 cm Hotovo!
Hĺbka
7,4 cm Hotovo!
Výška
5,4 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
18,2 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Pri bežnom pozeraní filmu mi praská v subwoofere pri malej hlasitosti. Co s tým mám robiť mam ho ho 5 dní vserko ide dobre len pri tej hlasitosti praská. Ďakujem za odpoveď.

dobrý deň, k soundbaru (ktorý by mal byť aktívny reproduktor - so zosilovačom) som pripojil gramofón (bez predzosilovača), ale hrá potichu (zosilovač nefunguje??). viete mi povedať či ide o chybu reprákov alebo treba inak zapojiť ? gramofon ma cinch a na prepojenie s hdmi som použil adaptér. dakujem

Soundbar se sám zesílí úplně na max, nebo naopak zeslabí na min, nejde ovládat z ovladače, tlačítky na repráku ani sparovanym samsung ovladačem k tv ani mobilem... zeslabuji hlasitost, soundbar se však vždy zesílí na max, co s tím? tlačítka zaseklá nikde nejsou... celou dobu svítí vol max, jakoby se snažil zesilovat stále více

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné spojit tento soundbar s nějakými zadními reproduktory. Děkuji za odpověď

doby den, koupil jsem si tento sounbar a vzal vzal sem si ho do prace, ale bez subwooferu, hodi se tam tak akorát. Otazka zni kdyz si domu koupim znova ten samý, bude mozne k nemu připojit i ten subwoofer ktery mi zbyl od toho minuleho? je mozne k tomuto soundbaru pripojit dva stejne subwoofery? Pokud to neni mozne, nejaky tip jak vyuzit samotny woofer ktery mi zbyl? Do prace si ho vzit nemuzu, to uz by me kolegove vynesli v zubech :) Dekuji

Jak dlouhá je výdrž?

Dobrý den, bude prosím tento soundbar fungovat s televizí samsung QE55Q60R tak, aby se dala hlasitost ovládat ovladačem k TV? (abych nemusel mít 2 ovaldače). Děkuji

Dobrý den, před pár týdny jsem zakoupil tento produkt. Byl jsem z počátku velmi spokojen, ale při dlouhodobém poslechu jsem vypozoroval, že při nízkém volume se zřetelné ze subwoferu například při puštěném mluveném slově line kontinuální šum. Přirovnal bych to k "bouřce v pozadí" nebo "neustálému otírání mikrofonu o oblečení". Je toto běžné? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, můžete mi prosím odpovědět na můj již položený dotaz? Jedná se o dunění/hučení v subwooferu, které je zejména zřetelné při nízké hlasitosti. Je to na reklamaci nebo mám třeba jen něco špatně zapojeno? Děkuji za odpověď

Dobrý deň prosimvás, tovar ktorý už nemáte na sklade Soundbar Samsung HW-T420 a Samsung HW-T430,Samsung HWR-430 OKREM TOHO žE T430 A HWR430 Májú BLUETOOTH subwofffer A O 20W VIAC JE EšTE NIEčO čO SA Líší?

123
Diskusia a poradňa k Samsung HW-T450/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-T450/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-T450/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-T450. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-T450. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-T450/EN.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií