Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne

Zobraziť katalóg
Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne
3,0 4 hodnotení
Puzdro na mobil - pro Samsung Galaxy Z Fold3 5G, flipové, materiál umelá koža, ochrana displeja pred poškriabaním a výrezy na konektory a tlačidlá
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SP051c2022 Produktové číslo:  EF-FF926LBEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne Predaj skončil

Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne

Luxusné puzdro i stojan

Kúpte si štýlový doplnok k svojmu zariadeniu Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Puzdro vyrobené z vysoko kvalitnej kože ponúkne pocit luxusu a navyše sa premení na praktický stojan v prípadoch, keď potrebujete so zariadením pracovať bez použitia rúk – napríklad počas videokonferencií, alebo zhotovovania efektných selfies.

Pevná opora za každých okolností

Na zadnej strane puzdra sa nachádza remienok, ktorý vám počas manipulácie poskytne bezpečné držanie telefónu. Navyše je ho možné jednoducho vysunúť a premeniť tak na pevný a stabilný stojan, ktorý poskytne vášmu zariadeniu vítanú oporu.

Kožený kryt Samsung umožní vysoko komfortné uchopenie

Pravá koža na vonkajšej strane dodá telefónu nádych výnimočnosti – či už ho budete držať, či len mať položený na stole vedľa seba. Ihneď ako telefón vložíte do puzdra, jeho materiál vám poskytne komfortné uchopenie v priebehu písania, sledovania obsahu i gamingu.

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravim. Je k tomuto puzdru aj S pen v baleni ?

Diskusia a poradňa k Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne
Príslušenstvo pre Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung kožené flipové pouzdro pro Galaxy Z Fold3 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Leder Flip Case für Galaxy Z Fold3 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Leder Flip Case für Galaxy Z Fold3 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Z Fold3 fekete bőr flip tok.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií