Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne

Zobraziť katalóg
Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne
5 2 hodnotení
Puzdro na mobil - pre Samsung Galaxy Z Fold3 5G, materiál koža, ochrana displeja pred poškriabaním a výrezy na konektory a tlačidlá
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SP051c2025 Produktové číslo:  EF-VF926LBEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne Predaj skončil

Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne

Vrstva luxusu pre váš telefón

Každé rozloženie a zloženie telefónu Samsung Galaxy Z Fold3 5G bude teraz maximálne elegantné a bezpečné. O to sa postará unikátny zadný kryt vo vyhotovení z jemnej pravej kože, ktorý sa bude nielen príjemne držať, ale aj skvele vyzerať.

Kožené puzdro zabezpečí ochranu od okraja k okraju

Kožený zadný kryt bol navrhnutý tak, aby po nasadení dokonale priľnul k okrajom telefónu. To prispeje k ochrane prednej aj zadnej časti zariadenia, zatiaľ čo jeho profil zostane vždy dokonale štíhly. Ľahko ho tak vložíte do vrecka, či príručnej tašky a budete môcť mať neustále poruke.

Kvalitné materiály, pohodlné držanie

Vyhotovenie z jemnej pravej kože spolu s nevšedne tenkým profilom prináša vysoko komfortné uchopenie, ktoré vás jemne pohladí vždy, keď svoje zariadenie Samsung Galaxy Z Fold3 5G vezmete do ruky. Vychutnajte si jedinečný luxusný pocit z držania telefónu, ktorý môžu priniesť len vysoko kvalitné použité materiály.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung kožené flipové puzdro pre Galaxy Z Fold3 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung kožené flipové pouzdro pro Galaxy Z Fold3 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Leder Flip Case für Galaxy Z Fold3 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Leder Flip Case für Galaxy Z Fold3 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Z Fold3 fekete bőr flip tok.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií