LEGO v APP pro AP+

Samsung LEVEL Box EO-SG928T zlatý

Zobraziť katalóg
Samsung LEVEL Box EO-SG928T zlatý
Bluetooth reproduktor pre bezdrôtový prenos hudby z mobilného telefónu či tabletu, 20W, Bluetooth 4.1, TWS, párovanie pomocou NFC, 3.5mm Jack, microUSB, výdrž až 8 hodín hrania
Kód:  SAAA0203b Produktové číslo:  EO-SG928TFEGWW Stránky výrobcu
Samsung LEVEL Box EO-SG928T zlatý Predaj skončil

Samsung LEVEL Box EO-SG928T zlatý

Bezdrôtový reproduktor LEVEL Box Pro má elegantný jednoduchý dizajn, je kompaktný a ľahko komunikuje prostredníctvom rozhrania Bluetooth 4.1, takže ho ľahko môžete neustále nosiť so sebou v taške. Umožní vám vychutnať bohatý stereofónny zvuk s ostatnými ľuďmi v rôznych prostrediach. Použite ho vo vašej izbe, kancelárii, ale aj pri kempovaní alebo pri vode. Vstavaná nabíjateľná batéria znamená, že môžete počúvať hudbu mimo domova až 8 hodín. Vďaka pasívnemu žiaričmi mu nechýba ani silný basový zvuk, takže je skvelý pre prehrávanie hudby a sledovanie filmov.

kľúčové vlastnosti

  • Luxusné prevedenie po všetkých smeroch
  • Vyrobený z odolného brúseného kovu
  • Ovládanie pomocou klasických tlačidiel na tele zariadení
  • NFC párovanie pre jednoduché spojenie napríklad s telefónom
  • Pohodlný štandard Bluetooth 4.1 s nižšou spotrebou a vyšším dosahom
  • Pre hudobných fanúšikov, ktorí nestoja na jednom mieste.

Viac praktických možností pripojenia

S LEVEL Box Pre máte viac možností, odkiaľ možno prehrávať obľúbené songy. S technológiou Bluetooth 3.0 a kodekom APT-X nestrácate ani pri bezdrôtovom prenose nič zo zvukovej kvality. Môžete prenášať zvuk v plnej kvalite a užívať si jeho vysoko kvalitný prednes. Reproduktorom dokážete tiež vybavovať hovory cez hlasné handsfree. Vďaka podpore NFC je ešte jednoduchšie pripojiť chytré telefóny a tablety. Stačí sa kompatibilným zariadeniam dotknúť reproduktora. Ak vaše zariadenie nepodporuje Bluetooth, môžete ho pripojiť pomocou 3,5 mm audio kábla.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung LEVEL Box EO-SG928T zlatý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung LEVEL Box EO-SG928T zlatý . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung LEVEL Box EO-SG928T gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung LEVEL Box EO-SG928T gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SZINT Box EO-SG928T arany.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií