AlzaBoxy Q1 Aplikace

Samsung Level Box Slim Black

Zobraziť katalóg
Samsung Level Box Slim Black
4,0 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor powerbanka 2600 mAh, výkon 8 W, pre mobilné zariadenia, možnosť stereo prepojenia s ďalším reproduktorom, odolnosť IPX7, Bluetooth, možnosť prijímania hovorov, prehrávanie až 30 hodín, zabudovaný stojanček
Kód:  SAAA0206a1 Produktové číslo:  EO-SG930CBEGWW Stránky výrobcu

Samsung Level Box Slim Black

Prvotriedny zvuk bude s vami odteraz kedykoľvek a kdekoľvek. Reproduktor jednoducho pripojíte k mobilu pomocou Bluetooth. Špičkový výkon zaistí dokonalý zvuk, vodotesné prevedenie zároveň zaručuje, že s vami reproduktor prežije aj tie najtvrdšie podmienky v divočine. Veľkou výhodou je vstavaná powerbanka, ktorá umožní nabíjanie vášho mobilu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodotesné prevedenie
  • K dispozícii powerbanka, ktorá dokáže váš mobil minimálne raz nabiť
  • Až 30 hodín prehrávania
  • Perfektný zvuk
  • Jednoduché prenášanie
  • Bezdrôtové pripojenie k mobilu
  • Elegantný dizajn

Vstavaná powerbanka ako veľká výhoda

Reproduktor okrem dokonalého zvuku disponuje aj jednou veľkou konkurenčnou výhodou, a to integrovanou powerbankou, ktorá by mala váš mobil bez problémov minimálne raz dobiť. Už sa vám tak nestane, že by ste boli nedostupný kvôli vybitému telefónu - jednoducho mobil pripojíte k reproduktoru.

Skvelý zvuk i prevedenie

Vodotesnosť s certifikátom IPX7 zaručuje, že sa vášmu reproduktoru nestane nič, a to ani pri silnom daždi. Môžete ho totiž dať až na pol hodiny do hĺbky 1 metra. Vyhotovenie priamo do ruky doslova nabáda k jednoduchému prenášaniu, zároveň elegantný dizajn zapôsobí na vaše okolie. Výkonný reproduktor spolu s osvedčenou kvalitou od Samsungu zaručujú tú najlepšiu možnú kvalitu

Parametre a špecifikácie:

Kapacita powerbanky:
2700 mAh

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den bohuzel se me ani k huawei p9lite ani l samsung s3neo nepodarilo pripojit oba reproduktory naraz. vzdy hraje pouze jeden, nevi nekdo cim by to mohlo byt. diky honza

Dobrý den, lze reproduktor nabíjet i vypnutý? Při vypnutém stavu totiž nablikají diody na boku. Děkuji

Celý ten popis je pekná hlúposť. Píšete o príslušenstve ku Galaxy Note 7,pritom ide o bezdrôtový reproduktor.

Diskusia a poradňa k Samsung Level Box Slim Black
Príslušenstvo pre Samsung Level Box Slim Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Level Box Slim Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Level Box Slim Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Level Box Slim Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Level Box Slim Black.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií