Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B čierne

Zobraziť katalóg
Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B čierne
5 1 hodnotení
Slúchadlá na uši s ovládaním a mikrofónom, 40 mm dynamické meniče s dvojitou membránou, frekvenčný rozsah 5 Hz - 34000 Hz, citlivosť 102 dB, odpor 32 ohmov, podpora S-Voice, jack 3,5 mm
Kód:  RS212m3 Produktové číslo:  EO-OG900BBEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B čierne Predaj skončil

Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B čierne

Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B
Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B

Organický zvuk

Prémiové slúchadlá Samsung LEVEL ON sú vybavené dvoma 40 mm dvojvrstvovými membránami, ktoré sa starajú o dokonale čistý a kvalitný zvuk študiovej kvality s hlbokými, znelými basmi. Odpojiteľný hudobný kábel jack-jack s ovládacími prvkami a mikrofónom zapojíte do spodnej časti pravého náušníka. Vďaka tomu budete môcť veľmi ľahko ovládať funkciu S-Voice pomocou hlasových príkazov. Tieto slúchadlá disponujú pozlátenými konektormi, ktoré zaisťujú najvyššiu možnú kvalitu prenosu audiosignálu.

Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B

Ergonomický dizajn na pohodlné nosenie

Atraktívny vzhľad podčiarkuje komfortná výstelka náušníkov a vrchného mosta z mäkkej peny a jemný poťah zaručí veľmi pohodlné nosenie. Svojou skladacou konštrukciou sú tieto slúcahdlá vhodné na cestovanie alebo športové aktivity, kde sú žiaduce kompaktné rozmery a skladnosť pri zachovaní stále veľmi kvalitného zvukového prednesu. Zložené slúchadlá môžete prevážať v praktickom cestovnom obale.

Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung LEVEL On-Ear-EO-OG900B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung LEVEL On-Ear-EO-OG900B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SZINT On-ear EO-fekete OG900B.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií