AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Samsung ME 83 M/XEO

Zobraziť katalóg
Samsung ME 83 M/XEO
4,3 53 hodnotení
Mikrovlnná rúra – voľne stojaca, vnútorný objem 23 l, 10 úrovní výkonu, 800 W výkon mikrovlnného ohrevu, 28,8 cm otočný tanier, rozmrazovanie, detská poistka a bez grilu, otváranie dvierok do strany, vonkajšie rozmery 27,5 × 48,9 × 33,9 cm (V׊×H), vnútorné rozmery 21,1 × 33 × 33,9 cm (V׊×H), nerezové vyhotovenie
Kód:  EAV2193q Produktové číslo:  ME83M/XEO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung ME 83 M/XEO

Elegantná a praktická

Aj kuchynský spotrebič môže byť vkusným doplnkom vašej kuchyne. Mikrovlnná rúra Samsung ME83M vás očarí prémiovým dizajnom z antikorovej ocele a nadčasovým vzhľadom, ktorý sa hodí do takmer každého interiéru. Dizajn rúry navyše nie je výnimočný len svojou krásou, ale aj vysokou mierou ergonómie.

Kvalitné keramické spracovanie

Jej dômyselný dizajn oceníte nielen pri varení a pri pohľade zvonka, ale aj pri bližšom preskúmaní zvnútra. Interiér rúry je totiž vďaka kvalitnému spracovaniu a použitému keramickému smaltu vysokoodolný a ľahko umývateľný. A dokonca vzdoruje poškiabaniu aj korózii až 7-krát lepšie než vnútorné povrchy iných spotrebičov.

Ekologický režim zaistí minimálnu spotrebu

Pomáha nielen s varením, ale aj s rodinným rozpočtom. S mikrovlnnou rúrou Samsung ME83M totiž znížite náklady na energie. Ekologický režim zaistí, že nutné základné funkcie rúry spotrebujú minimum energie. Tým sa výrazne zníži spotreba v pohotovostnom režime aj účet za elektrinu.

Ponúka dômyselné technológie 

Mikrovlnná rúra ME83M spoločnosti Samsung ponúka more inovatívnych funkcií. Jednou z nich jej aj technológia TDS, ktorá zaručuje ešte lepší systém distribúcie mikrovĺn. Okrem toho rúra disponuje možnosťou rýchleho rozmrazovania, ktoré ohrieva potraviny rovnomerne. V priebehu niekoľkých minút tak budú opäť ako čerstvé.

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
23 l Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Priemer otočného taniera
28,8 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
23 l Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Priemer otočného taniera
28,8 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
27,5 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
48,9 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
33,9 cm Hotovo!
Vnútorná výška
21,1 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
33 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
32,4 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Dotykový displej Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Detská poistka, Bez grilu Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
10 Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
800 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Otočný tanier Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tomu šikmookému, ktorý navrhol ten ovládací panel a tak sprznil tento celkom dobrý výrobok by som prsty dolámal!!! Sú použité veľmi malé písmená, keď je prítmie, treba ručnú baterku, aby som vedel kde stlačiť....A poriadne silno treba zatlačiť, až sa mikrovlnka posunie... Keby boli tie tlačitka aspoň podsvietené....alebo nejako zvýraznené - napr. 3D...lebo musíte presne trafiť do miesta, kde tlačítko aktivujete.

Dobrý den, lze prosím někde koupit vnitřní slídovou destičku? Děkuji

Dobrý den, Zakoupil jsem tuto mikrovlnku a zajímají mě 2 věci. Jde nastavit čas ohřevu pouze 10 vteřin? Nebo je to po 30? Papírek uvnitř mikrovlnky na pravé straně je k čemu dobrý? Musí tam být? Mockrát děkuji za odpověď

Dobrý den, když jsem vybalil mikrovlnku z krabice, stojí křivě (místo jedné nožky je černý špunt. Nemělo být současnástí balení ještě nějaká nastavitelná nožka? Pokud ano, kde ji najdu? Děkuji z odpověď

Dobrý den, zákazníci si stěžují na délku přívodního kabelu - jak je prosím dlouhý? Děkuji.

tato mikrovlnka je jedna katastrofa, neviem kde sa stratilo tych 1300w ked vykon je len 800w,nehovoriac o gombikoch ktore ked chcete stlacit dobre ze vam palec neodpadne

Dobrý deň, prosím aká je hmotnosť tejto mikrovlnky?

Rozměr je dobrý, ale vnitřní a ne venkovní. Alespoň dle výrobce

Není prosím udaná šířka 33 chyba?...vždyť udaná hloubka je větší !!!

Diskusia a poradňa k Samsung ME 83 M/XEO
Príslušenstvo pre Samsung ME 83 M/XEO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG ME83M/XEO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung ME 83 M/XEO.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií