Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér

Zobraziť katalóg
Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér
4,6 12 hodnotení
Pamäťová karta micro SDXC, 64 GB, čítanie až 100 MB/s, zápis až 30 MB/s, Class 10, UHS-I
Kód:  SASD019b32 Produktové číslo:  MB-MJ64GA/EU Stránky výrobcu
Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér Predaj skončil

Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér


Spoľahlivá pamäťová karta Samsung micro SDHC 64 GB PRO Endurance

Pamäťová karta Samsung MicroSDHC 64 GB PRO Endurance je ideálnym riešením na použitie v bezpečnostných kamerách, kamerách do auta a osobných kamerách. Karta Samsung MicroSDHC je extrémne spoľahlivá a má bezkonkurenčnú výdrž pri nepretržitom nahrávaní videa vo vysokom rozlíšení vo všetkých podmienkach. Nikdy tak neprídete o dokumentáciu kľúčových okamihov z vašich videonahrávok.

Až 25 × dlhšia výdrž

Pamäťová karta Samsung MicroSDHC 62 GB PRO Endurance vám umožní až 26 280 hodín nepretržitého nahrávania, vďaka čomu nemá vo svojej kategórii konkurenciu.

Ideálna pre bezpečnostné kamery

Kontinuálny zápis prebieha napríklad v bezpečnostných kamerách, osobných kamerách alebo v kamerách do auta. Práve pre tento typ využitia je pamäťová karta Samsung MicroSDHC 64 GB PRO Endurance navrhnutá už od samého začiatku výroby.

Záznam aj vo 4K rozlíšení

Záznam videa v 4K rozlíšení sa pomaly, ale isto stáva štandardom. Karta Samsung MicroSDHC 64 GB PRO Endurance má vynikajúce parametre rýchlosti čítania a zápisu 100/30 MB/s a skracuje tak čas prenosu video súborov na ďalšie pamäťové médiá.

Uložené dáta vždy v bezpečí

Karta Samsung MicroSDHC 64 GB PRO Endurance prešla náročným testovaním v mnohých situáciách. Má teda garantovanú odolnosť proti magnetom alebo X-ray žiareniu. Tiež vydrží až 72 hodín v slanej vode a funguje pri prevádzkových teplotách od -25 ° C do 85 ° C.


Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita disku
64 GB Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
64 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
micro SDXC Hotovo!
Rýchlosť čítania
100 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
30 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita disku
64 GB Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
64 GB Hotovo!

Typ

Typ pamäťovej karty
micro SDXC Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
100 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
30 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje tato karta v kameře GoPro Hero 10?

Dobry den.je tato pamatova karta SAMSUMG PRO ENDURANCE microSDXC UHS-I CARD vhodna do mobilu samsung galaxy a 51?Lebo vcera mi to podla parametrov naslo prave tuto a teraz ked som si overovala v tabulke,ci je kompatibilna ,tak mi to vypisalo,ze nie.

Dobrý den, kde se vyrábí tyhle karty?

Může se použít pro Nokia 5 ?

ake su zarucne podmienky? samsung dava zaruku v zavislosti od kapacity 32GB 2r, 64GB 3r a 128GB 5r. vy davate 10r na vsetky kapacity. plati to a ak ano, za akych podmienok?

Diskusia a poradňa k Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér
Príslušenstvo pre Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung MicroSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung MicroSDXC 64 GB PRO Endurance UHS-I U1 + SD Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung MicroSDXC 64 GB PRO Endurance UHS-I U1 + SD Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung PRO Endurance microSDXC 64GB + SD adapter.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií