Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung MM-J330

Zobraziť katalóg
Samsung MM-J330
4,6 5 hodnotení
Mikrosystém 2x35W, dvojpásmové reproduktory, prehráva CD, MP3, USB, Power Bass, Bluetooth, FM Tuner
Kód:  WH816j1f Produktové číslo:  MM-J330/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung MM-J330

Tento skvelý mikrosystém Samsung vám umožní počúvať kvalitný zvukový prednes vylepšený o funkciu Power Bass, podporu formátov MP3, WMA, USB vstup, bluetooth, FM tuner a možnosťou nahrávania cez USB vstup a TV SoundConnect. Mikrosystém používa výkonný zosilňovač Crystal Amplifier a špičkové hi-fi komponenty k vytváraniu kryštalicky čistého zvuku. Pomocou aktívnej kompenzácie šumu eliminuje zosilňovač všetko rušenie a poskytuje plný realistický zvuk, tak ako by ste stáli priamo uprostred hudobného pódia.

Ak budete chcieť nahrať svoje obľúbené rozhlasové relácie, keď nie ste doma, môžete využiť funkciu časovača. Určite tiež uvítate konektor na pripojenie prenosného prehrávača MP3 alebo CD prehrávača. Môžete pripojiť ľubovoľné zvukové zariadenie pomocou vstupného konektora umiestneného na prednom paneli. Vychutnávajte si tiež možnosť rýchleho vytvárania súborov vo formáte MP3 z najrôznejších zdrojov zvuku. Vďaka vstavanej funkcii EZ MP3 Maker môžete prostredníctvom svojho audiosystému kopírovať CD disky alebo nahrávať z rádia FM alebo vstupu AUX do vysoko kvalitných súborov MP3.

Ďalšou výhodou tohto audiosystému je rozhranie bluetooth, prostredníctvom ktorého sa dá bezdrôtovo prepojiť s kompatibilnými prenosnými zariadeniami. Môžete tak počúvať hudbu zo svojho prenosného hudobného prehrávača alebo mobilného telefónu bez toho, aby ste museli pripájať káble. Doprajte si ničím nerušené počúvanie hudby s týmto skvelým mikrosystémom Samsung.

Hlavné prednosti a špecifikácie

  • Power Bass
  • Časové nahrávanie
  • FM tuner
  • EZ CD MP3 Maker
  • RMS: 70 W
  • Výkonný zosilňovač Crystal Amplifier
  • Rozmery: (Š x V x H) 20 × 11,4 × 20 cm

Parametre a špecifikácia

Výkon
70 W Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
15 × Hotovo!
Šírka prehrávača
200,3 mm Hotovo!
Výška prehrávača
114 mm Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
15 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
70 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
200,3 mm Hotovo!
Výška prehrávača
114 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
200,3 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,53 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Má tento typ dálkové ovládání?

Dobrý den, jdou nastavit hodiny , aby zůstaly i po vypnutí přístroje vidět.

Dobrý den, jde toto zařízení připojit k televizi Samsung třeba kabelem když už mám připojen pomoci BT soundbar? Dekuji

Dobrý den, máte v nabídce nějaké alternativní audio kabely k repro-bednám, než jaké jsou dodávány v originálním balení ? Předem děkuji za info, M.Ernest

Dobrý den, je tedy možné přístroj propojit s televizí kabelem ? děkuji

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda-li microsystém Samsung MM-J330 má nějaký AUX vstup (3,5jack ...). Děkuji

Diskusia a poradňa k Samsung MM-J330
Príslušenstvo pre Samsung MM-J330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung MM-J330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung MM-J330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung MM-J330. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung MM-J330.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií