Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung MX-T40

Zobraziť katalóg
Samsung MX-T40
Bluetooth reproduktor 2.0 s výkonom 300W, 3.5mm Jack, Bluetooth, prehrávanie USB flash, Dolby Digital, podpora MP3, Spotify, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android
Kód:  WR622t4 Produktové číslo:  MX-T40/EN Stránky výrobcu

Samsung MX-T40

Párty s reproduktorom Samsung MX-T40 môže začať

Priezračné čisté a vysoké tóny

Bluetooth reproduktor Samsung MX-T40 kvalitne zahrá silné basy a priezračné vysoké tóny, ktoré ste tak dlho chceli počuť. A to všetko bez potreby jediného kábla! O všetko sa totiž postará moderná technológia Bluetooth, ktorá zvládne streamovať audio z kompatibilného smartfónu a ďalších zdrojov. Absolútny výkon 300 W sa postará o výbornú hlasitosť v celom byte. Balenie obsahuje aj intuitívne diaľkové ovládanie, pri počúvaní si teda doprajete skutočné pohodlie.

Bass Booster vylepší zvuk s reproduktorom na Bluetooth Samsung MX-T40

S reproduktorom na Bluetooth Samsung MX-T40 sa už nemusíte báť vytiahnuť basy na maximum. Vysoký výkon 300 Wattov vás presvedčí, že zvuk môžete aj cítiť. Bass Booster dodá hudbe silu predovšetkým vďaka zosilneniu všetkých spodných frekvencií pesničky.

Osvetlenie LED

Špičkový Bluetooth reprák Samsung MX-T40 rozžiari párty nielen perfektným zvukom, ale aj LED osvetlením. Samsung MX-T40 ponúka celý rad svetelných režimov ako sú Party, Ambient a Dance. Efekty môžete ľahko ovládať a prispôsobiť cez aplikáciu na svojom mobilnom telefóne či tablete.

Aplikácia SoundTower

S aplikáciou SoundTower sa stanete D-jom vašej párty. Ľahko môžete ovládať svetelné efekty a dokonca aj nastavenie ekvalizéra na Bluetooth prenosnom reproduktore Samsung MX-T40.

Samsung MX-Podpora Group Play

Prepojením niekoľkých zariadení Samsung Sound Tower bude vaša párty oživená dokonalým hudobným zážitkom. Môžete si vybrať drôtové alebo bezdrôtové pripojenie.

Odolnosť proti vode

Reproduktor s Bluetooth Samsung MX-T40 má horný panel odolný proti vode, takže vás nemusia trápiť striekance ani kvapky vody.

Spárovanie dvoch mobilných zariadení

Funkcia Bluetooth Multi Connection vám umožní pripojenie a spárovanie dvoch mobilných zariadení zároveň, takže môžete cez prenosný Bluetooth reproduktor Samsung MX-T40 zdieľať hudbu a pokračovať v zábave.



Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, USB Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, USB Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Prenos zvuku

Podporované kodeky
MP3 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
300 W Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S prehrávaním USB flash Hotovo!
Formáty priestorového zvuku
Dolby Digital Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify Hotovo!
Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
36 cm Hotovo!
Hĺbka
34,2 cm Hotovo!
Výška
60 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
8,4 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu, Párty Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky soundbary 2.0
» Všetky párty reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung MX-T40 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung MX-T40. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung MX-T40. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung MX-T40. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung MX-T40.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií