Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny
4,9 20 hodnotení
Nabíjačka do siete – s podporou rýchleho nabíjania, výstup USB-A (max. 15 W)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAAW0104f1 Produktové číslo:  EP-TA20EBENGEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny Predaj skončil

Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny

Nabíjačka do siete Samsung dokáže skutočne rýchlo nabiť telefón či tablet. Na pripojenie elektroniky použijete výstup s konektorom USB-A. Výkon nabíjačky Samsung je 15 W.

Významné parametre nabíjačky Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny

  • Praktická nabíjačka do siete
  • Na nabíjanie používa jeden konektor
  • Výstup má rozhranie USB-A
  • Celkový výkon nabíjačky: 15 W
  • Farba nabíjačky Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny: čierna
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Originálna Hotovo!
Výkon
15 W Hotovo!
Typ hlavného výstupu
USB-A Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Originálna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
15 W Hotovo!
Typ hlavného výstupu
USB-A Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
15 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2 A Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
1 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento adaptér vhodný k nabíjení chytrých hodinek LAMAX WatchY2 - https://www.alza.cz/lamax-watchy2-pink-d5683280.htm?o=3 , Děkuji

dobrý den, je tato nabíječka kompatibilní k této bezdrátové nabíječce? Děkuji https://www.alza.cz/samsung-wireless-charging-pad-ep-p5200tbegww-d5620979.htm

Je nabíječka vhodná pro Samsung S-5 z roku 2015? Dá se rychlonabíjení vypnout? Pozná nabíječka starší typ telefonu, který nepodporuje rychlonabíjení - např.historické Symbian Nokie řady N a E okolo roku 2010, např. E52?

Zdá sa, že v oblasti rýchleho nabíjania nastal poriadny zmätok a výrobcovia si pod chránenou značkou "USB" začínajú presadzovať čoraz divokejšie - lebo zrejme vzájomne nekompatibilné - riešenia :( Námatkovo menujem: "Quick Charge", "Quickj Charge 2", "Qick Charge 3", "Quick Charge 4", "Quick Charge 5", "Pump Express", "VOOC", "Super Charge", "Dash (Wasp) Charge", "Super Flash Charge", "Dart Charge". Keďže každé z nich spočíva na zvýšení napôtia a/alebo prúdu, je zjavne, že nekompatibilita môže reálne viesť k požiaru, alebo explózii akumulátora smartfónu (nie sú náhodou väščšina všetkých takýchto prípady podobných havárií práve dôsledkom nekompatibilných štandardov ?) Z uvedeného prípadu by ma zaujímalo, aké štandardy podporuje predmetná rýchlonabíjačka, či je kompatibilná výhradne s produktmi Samsung a - ak je to možnmé aj bez reverse engineeringu - prípadne aj ako je detailne technicky riešený jej rýchlonabíjací algoritmus. Hľadám totiž rýchlonabíjačku pre Leagoo S8 Pro.

Diskusia a poradňa k Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny
Príslušenstvo pre Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Napájecí adaptér s rychlonabíjením 15W černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Netzteil mit Schnellladung 15W Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Netzteil mit Schnellladung 15W Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Tápadapter gyorstöltéssel 15W fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií