AP+ nový vizuál Aplikace

SAMSUNG NV68A1170RS/ZE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG NV68A1170RS/ZE
Vstavaná rúra farba: nehrdzavejúca oceľ, čistenie rúry: pyrolytické, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, spodný ohrev a ventilátor, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A, objem 68l, V׊×H: 59.5×59.5×57cm
Kód:  SAMTR008 Produktové číslo:  NV68A1170RS/ZE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG NV68A1170RS/ZE


Moderná vstavaná rúra Samsung s obrovskou kapacitou a funkciou samočistenia

Získajte titul najlepšieho kulinára v domácnosti s rúrou Samsung NV68A1170RS/ZE. O vynikajúcu kvalitu a chuť jedla sa postará rovnomerný ohrev s teplovzdušným ventilátorom, ktorý pomocou technológie True Convection cirkuluje horúci vzduch do každej časti vášho pokrmu. S bohatým vnútorným objemom 68 litrov sa už nebudete musieť obmedzovať na jeden hlavný chod. Vstavaná rúra Samsung NV68A1170RS/ZE vám pomôže pripraviť kráľovskú hostinu pre vašu rodinu a priateľov, a to všetko bez starostí. Vylepšený samočistiaci systém vám pomôže udržiavať elektrickú rúru Samsung v skvelom stave, pričom ochrana proti prepätiu zaistí bezpečnú prevádzku. A jej prémiový dizajn je ideálnym riešením pre kuchyňu vašich snov.


Neodolateľné pokrmy s technológiou True Convection

Chrumkavé zemiaky? Šťavnaté mäso? Nadýchané cesto? Moderná rúra na pečenie od spoločnosti Samsung si hravo poradí s každým vašim receptom. Cirkulácia horúceho vzduchu sa rovnomerne rozpína pomocou teplovzdušného ventilátora po celom vnútornom priestore rúry. Elektrická rúra Samsung so systémom True Convection zase počas pečenia, dusenia aj zapekania zabezpečí konštantnú teplotu vo všetkých kútoch, čo umožní dosiahnuť optimálny výsledok pri každom použití.


Vstavaná elektrická rúra Samsung NV68A1170RS/ZE s jednoduchým čistením a údržbu 

Zabudnite na namáhavé drhnutie špongiou či oškrabávanie pripálených nečistôt. Vstavaná elektrická rúra Samsung NV68A1170RS/ZO disponuje pyrolytickým systémom, pomocou ktorého sa zbavíte špinavého roštu, pripáleného jedla či usadenej mastnoty raz a navždy. Stačí, keď na konci pečenia stlačíte tlačidlo čistenia, pričom teplota vnútri samočistiacej rúry Samsung rúry značne stúpne a rozloží všetky zapečené škvrny. Nakoniec zvyšky popola odstránite pomocou bežnej handričky.


Viacero hlavných chodov? Žiadny problém

Chystáte veľkú narodeninovú oslavu, večierok pre priateľov alebo hostinu pre rodičov svojej drahej polovičky? Nebojte sa vytiahnuť všetky pekáče a zapekacie misy, ktoré vlastníte. Rúra na pečenie Samsung NV68A1170RS/ZO s ohromnou kapacitou až 68 litrov umožňuje flexibilné pečenie viacerých pokrmov naraz. Pripravovať tak môžete v rovnaký moment sladké aj slané jedlá bez toho, aby ste sa museli obmedzovať. Výnimkou nie je ani obrovská pečená morka do zlatista – dokonca aj tá sa do rúry pohodlne zmestí.


Pokročilý bezpečnostný systém chráni vstavanú rúru Samsung NV68A1170RS/ZE pred elektrickým poškodením

Kuchynské spotrebiče často ohrozuje nestabilné napätie v elektrickej sieti. Práve preto do svojich zariadení spoločnosť Samsung zabudovala ochranu proti prepätiu. Tá systematicky monitoruje rast napätia a v prípade, že prekročí bezpečnú hranicu, okamžite stabilizuje alebo preruší napájanie, čím vašu vstavanú rúru Samsung NV68A1170RS/ZE a jej správne fungovanie bezpečne chráni – rovnako tak, ako aj celú vašu domácnosť.


Elegantné vysúvanie plechu z rúry Samsung NV68A1170RS/ZE

Počas pečenia sa z času na čas stane, že potrebujete obrátiť, dochutiť alebo dokoreniť jedlo priamo v rúre Samsung NV68A1170RS/ZE. S teleskopickými lištami je tak príprava jedál oveľa jednoduchšia. Vďaka bezpečnému zaisteniu sa rošt vysunie rovno k vám a zostane stabilne na mieste bez toho, aby sa prevrátil alebo vypadol.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 900 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
68 l Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAMSUNG NV68A1170RS/ZE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG NV68A1170RS/ZE.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií