AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 + MG22M8274AT/E2

Zobraziť katalóg
SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 + MG22M8274AT/E2
Set vstavaná rúra a mikrovlnka – energetická trieda rúry A+, objem rúry 76 l, rozmery rúry 59,6 × 59,5 × 57 cm (V׊×H), vnútorný objem mikrovlnnej rúry 22 l, výkon mikrovlnnej rúry 1300 W, rozmery mikrovlnnej rúry 38 × 59,5 × 32 cm (V׊×H)
Kód:  SAMSET98 Stránky výrobcu
SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 + MG22M8274AT/E2 Predaj skončil

SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 + MG22M8274AT/E2

Radi by ste novú kuchyňu vybavili setom vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry? Odporučíme vám set SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 + MG22M8274AT/E2. Vstavaná rúra sa stala neodmysliteľnou súčasťou každej modernej kuchyne, ktorá sa usiluje o dokonalosť a kvalitu v príprave jedál. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom Samsung je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí chcú šetriť čas aj energiu pri príprave jedál a zároveň požadujú moderný a štýlový dizajn. Klasický štýl zaručuje univerzálnosť vzhľadu a svojim dizajnom dokonale doplní celkový dojem kuchyne. Pre všetky vaše obľúbené pokrmy má rúra k dispozícii objem 76 l. Vstavaná rúra Samsung patrí do energetickej triedy A+.

Hlavné vlastnosti vstavanej rúry Samsung

  • Vstavaná rúra Samsung vnesie do vašej kuchyne štýlový prvok
  • Celkový objem je až 76 l
  • Vstavaná rúra Samsung patrí do energetickej triedy A+
  • Jednoduchá manipulácia s plechmi vďaka teleskopickým výsuvným koľajničkám
  • Čistenie rúry: pyrolytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Ponúka rozmrazovanie pečiva aj iných potravín
  • Ľahko pripravíte aj výnimočne chutné grilované jedlá
  • Parné pečenie pripraví chutné a zdravé jedlá
  • Kombinácia horného a spodného ohrevu umožňuje rýchlu a pohodlnú prípravu jedál vrátane možnosti grilovania

Príprava jedla bude zábava

Vstavaná rúra Samsung spôsobí, že si pečenie a prípravu jedál obľúbite. Vynikajúcou vychytávkou sú teleskopické výsuvné koľajničky, ktoré zabraňujú vyklopeniu plechu z rúry počas kontroly pečenia. Vám tak zostanú voľné ruky na dochutenie pokrmu. Obľúbené pyrolytické čistenie spáli za pomoci vysokej teploty všetky nečistoty, ktoré sú usadené vo vnútri rúry.

Vstavaná rúra Samsung prináša mnoho užitočných funkcií

Nech už potrebujete piecť čokoľvek, vstavaná rúra Samsung vám ponúkne k dispozícii ten najlepší program pre každú situáciu. Obľúbenosť teplovzdušnej rúry spočíva v jej schopnosti ako dokonale piecť, tak ohrievať. Je vybavená funkciou rýchleho rozmrazovania pečiva a ďalších potravín. Táto rúra s grilom sa stane nepostrádateľným kuchynským pomocníkom, ktorý vám uľahčí prípravu mnohých lahodných jedál. Ak chcete jesť zdravo, parné pečenie je tou najlepšou voľbou pre vaše jedlo, ak chcete zachovať všetky nutričné hodnoty.

Efektívna príprava jedál aj majstrovské stolovanie s Samsung

Set vstavaná rúra a mikrovlnka SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 + MG22M8274AT/E2 umožňuje rýchlejšiu a efektívnejšiu prípravu jedál a prispieva k bezchybnému stolovaniu. Rúra s funkciou kombinovaného ohrevu umožňuje ľahkú prípravu jedál vrátane grilovania a ohrevu.

Vstavaná rúra je bezpečná a ľahko sa udržuje

Vstavaná rúra Samsung je navrhnutá tak, aby bola bezpečná a ľahko sa udržovala v čistote. Rúra disponuje kvalitnými sklenenými vnútornými dvierkami, ktoré sú vyrobené z bezpečnostného štvorvrstvového skla. Dvierka sa ľahko udržujú čisté, čo je určite veľká výhoda. Rúra je vybavená špeciálnymi pántmi, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie pre ešte väčšie pohodlie používateľa. Detský zámok ochráni aj malých šéfkuchárov. Aby sa nedalo s ovládacím panelom manipulovať, rúra ho dokáže zablokovať. Zabudovaný ochladzovací systém si berie na starosť to, že nebude poškodená linka v blízkosti rúry.

Set vstavaná rúra a mikrovlnka SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 + MG22M8274AT/E2 Energetický štítok

Vstavaná rúra Samsung a jej výbava vám príde vhod

Vstavaná rúra Samsung prináša vysoký komfort a flexibilitu. O zostávajúcej dobe prípravy vás priebežne bude informovať moderný a intuitívny displej. Presne naplánujte čas pečenia s časovačom rúry a užite si dokonalé výsledky. Ponúka moderné dotykové ovládanie s maximálnou prehľadnosťou a minimom tlačidiel. Vďaka termosonde budete mať pri pečení jedla úplnú istotu, že bude pripravené dokonale podľa vašich predstáv. Rúra sa samočinne vypne po dosiahnutí požadovanej teploty. K výrobku získate aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie a spodný ohrev

Farba:

strieborná

Rozmery:

59,6 × 59,5 × 57 cm (vך×h)

Súčasťou setu je aj mikrovlnná rúra

Mikrovlnná rúra predstavuje v dnešnej dobe neoceniteľného pomocníka, ktorý dodá vašej kuchyni zaujímavý vzhľad a zároveň poskytne aj plno moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru Samsung si obľúbite predovšetkým pre jej efektívnosť, viacúčelovosť a hospodárnosť. V každej kuchyni ušetrí miesto a navyše svojim dizajnom perfektne zapadá. Vnútorný objem je 22 l a je vybavená otočným tanierom s priemerom 25,5 cm. Hodnota výkonu prezrádza, ako rýchlo prebehne ohrev pokrmu. Tento model vydá maximálny výkon o hodnote 1300 W. Mikrovlnku je možné podľa potreby regulovať pomocou 6 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra Samsung je vybavená praktickým dotykovým ovládaním bez nadbytočných tlačidiel. Očakávať môžete klasický štýl zaručujúci univerzálny vzhľad, vďaka tomu sa skvele hodí do dizajnu takmer všetkých kuchýň.

Hlavné vlastnosti mikrovlnnej rúry s grilom Samsung

  • Vstavaná mikrovlnná rúra Samsung dokonale doplní vašu kuchyňu
  • Celkový objem je 22 l
  • Hodnota maximálneho výkonu je 1300 W
  • Príkon: 2400 W
  • Možno si vybrať z 6 úrovní výkonu
  • Dvierka sa otvárajú do strany
  • V balení sa nachádza grilovacia mriežka
  • Mikrovlnke Samsung vládne čierna farba
  • Rozmery mikrovlnnej rúry sú 38 × 59,5 × 32 cm (vך×h)

Výbava a funkcia mikrovlnnej rúry Samsung

Okrem základnej výbavy bola mikrovlnná rúra Samsung obohatená ďalšími funkciami a vychytávkami. Rúra umožňuje rozmrazenie pečiva, mäsa a iných potravín. Pomocou časovača nastavíte presný čas prípravy pokrmu. Ide o multifunkčný model, pretože vie aj grilovať. Veľkou prednosťou je aj automatický program, pri ktorom potrebujete iba zadať druh a hmotnosť pokrmu, a mikrovlnná rúra už všetko ostatné vyrieši za vás. Mikrovlnná rúra Samsung sa dá zaistiť pred zvedavými deťmi pomocou detskej poistky. Set rúra a mikrovlnka SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 + MG22M8274AT/E2 umožní vám variť s väčšou presnosťou a kontrolou. Vonkajšie rozmery mikrovlnky dosahujú 38 × 59,5 × 32 cm (vך×h).

Výkon grilu:

1100 W

Vnútorné rozmery:

22,4 × 33 × 29,2 cm (vך×h)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Priemer otočného taniera
25,5 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
38 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
59,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
32 cm Hotovo!
Vnútorná výška
22,4 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
33 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
29,2 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Dotykový displej Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Gril, Časovač, Detská poistka, Automatické programy Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
6 Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
1 300 W Hotovo!
Výkon grilu
1 100 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Grilovacia mriežka Hotovo!

Inštalácia

Inštalácia
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Rozmery rúry

Výška
59,6 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
4-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
76 l Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 + MG22M8274AT/E2.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií