Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG NZ64N9777GK/E1

Zobraziť katalóg
SAMSUNG NZ64N9777GK/E1
Varná doska indukčná, možnosť prepojenia s digestorom, detská poistka, flexi zóna a ukazovateľ zvyškového tepla, farba: čierna, V׊×H: 5.6×60×52cm, skosená predná hrana, , povrch: sklo
Kód:  SAMVD004 Produktové číslo:  NZ64N9777GK/E1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG NZ64N9777GK/E1

S pomocou indukčnej varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 bez problémov pripravíte všetky vaše obľúbené jedlá. Táto varná doska vás poteší rýchlym ohrievaním bez tepelných strát. S inovatívnou technológiou virtuálneho plameňa bude ovládanie dosky jednoduché a intuitívne. Flex zóna bude šetriť váš čas aj energie v kuchyni, pretože poslúži ako plocha pre viacero hrncov, či panvíc pri varení niekoľkých jedál naraz. Cez WiFi pripojenie budete môcť ovládať a kontrolovať varnú dosku Samsung NZ64N9777GK/E1 aj na diaľku a Bluetooth konektivita sa postará o bezdrôtové prepojenie s digestorom. Vďaka detskej poistke dosku omylom nezapnete. Ukazovateľ zostatkového tepla zaručí bezpečnosť nielen vám, ale každému, kto príde do kontaktu s varnou doskou Samsung po vás. Vstavaná varná doska Samsung NZ64N9777GK skvele zapadne do každej kuchyne. Povrch dosky bol vyrobený z kvalitného skla, ponúka tak vysokú odolnosť a jednoduchú údržbu.


Kľúčové vlastnosti varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1

  • Vstavaná indukčná varná doska s čiernym dizajnom so skleneným povrchom a skosenou prednou hranou
  • Virtual Flame Technology™ – LED osvetlenie horákov, ktoré vyzerá ako skutočný plameň (na ľahké rozpoznanie aktuálneho stupňa ohrevu)
  • Flex Zone Plus – široká ohrevná zóna na varnej doske, na ktorú sa zmestia aj tie najväčšie hrnce, či niekoľko menších naraz
  • Automatická Bluetooth konektivita s digestormi značky Samsung
  • Možnosť ovládania a kontroly varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 aj na diaľku pomocou WiFi pripojenia
  • Detská poistka zabráni nechcenému zapnutiu zariadenia
  • Dotykový LED displej na ovládanie intenzity ohrevu jednoduchým posuvným pohybom na paneli
  • Automatické bezpečnostné vypnutie varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 v prípade podozrivo dlhého ohrievania bez zmeny teplotného stupňa
  • Indikátor zostatkového tepla pre bezpečnosť vás aj vášho okolia


Technológia virtuálneho plameňa

Inovatívna technológia Virtual Flame Technology™ prináša úplne nový pôžitok z použitia indukčnej varnej dosky. Pre perfektný prehľad o tom, ako intenzívne vstavaná varná doska Samsung NZ64N9777GK/E1 aktuálne hreje, je vybavená LED osvetlením, ktoré vyzerá ako plameň skutočného plynového horáka. Ovládanie varnej dosky je tak úplne intuitívne a ľahko spoznáte, či sú horáky zapnuté, či vypnuté.

Zóna na flexibilné varenie mnohých jedál

Indukčná varná doska Samsung NZ64N9777GK/E1 má ešte ďalšiu výhodu – tzv. Flex Zone Plus. Vďaka tejto zóne môžete variť rôzne druhy jedál naraz, či neobvykle veľké porcie, na ktoré sú bežné horáky malé. Ide o širokú zónu umiestnenú na varnej doske, ktorá vám poskytne maximálnu flexibilitu v kuchyni. Dá sa na ňu umiestniť niekoľko hrncov rôznych veľkostí a čo viac, sama Flex zóna varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 dokáže určiť počet týchto hrncov, ich veľkosť i tvar. Všetko sa teda vďaka inteligentnej technológii varí rovnomerne a bez „mŕtvych miest“, kde by sa zbytočne plytvalo energiou.

Ovládanie digestora a varnej dosky bezdrôtovo jedným dotykom

Pohodlným uľahčením pre každú kuchárku, či kuchára bude určite aj Bluetooth konektivita medzi digestorom a varnou doskou Samsung NZ64N9777GK/E1. Ak vlastníte digestor značky Samsung, budete môcť nastavovať digestor bezdrôtovo, pomocou ovládacích prvkov na varnej doske.

Varná doska Samsung NZ64N9777GK/E1 šetrí váš čas a maximalizuje vaše pohodlie

Obrovské zjednodušenie varenia vo vašej domácnosti určite prinesie možnosť ovládať varnú dosku Samsung NZ64N9777GK/E1 na diaľku, a to vďaka WiFi pripojeniu. So zariadením s operačným systémom Android, alebo iOS budete môcť odkiaľkoľvek sledovať aktivitu svojej varnej dosky, alebo kontrolovať horáky napríklad keď práve nebudete doma. Časovú úsporu vám táto funkcia varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 určite prinesie aj v prípade, že si budete diaľkovo nastavovať časovač varenia a prijímať upozornenia v reálnom čase.


Intuitívne posuvné ovládanie teploty

Rýchlu a presnú reguláciu horákov pri varnej doske Samsung NZ64N9777GK/E1 zabezpečí pohodlné ovládanie pomocou posuvného panela na dotykovom LED displeji. Nastaviť si tú správnu teplotu na varnej doske nebolo nikdy jednoduchšie – stačí posunúť prst a úroveň tepla bude jedným pohybom presne taká, akú si prajete.


Varná doska Samsung NZ64N9777GK/E1 nikoho neohrozí

Vďaka tomu, že má vstavaná varná doska Samsung NZ64N9777GK/E1 vo výbave aj detskú poistku, už sa o svoje deti nebudete musieť pri varení obávať. Stačí jednoducho stlačiť tlačidlo a indukčná varná doska bude chránená proti neúmyselnému zapnutiu. Samsung NZ64N9777GK/E1 teda zabraňuje prípadným úrazom.


Zabezpečenie aj v prípade, že na zapnuté ohrievanie zabudnete

Bezpečnosť varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 zvyšuje ešte ďalší prvok, a to automatické bezpečnostné vypnutie v prípade vašej neprítomnosti. Ak indukčná varná doska vyhodnotí, že sa niektorá z jej zón zahrieva nezvyčajne dlho bez akejkoľvek interakcie zmeny stupňa ohrievania, automaticky všetky varné zóny vypne.


Indikácia zostatkového tepla

Využívať zvyšné teplo varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 je efektívne a zároveň bezpečné. Vďaka dvojstupňovému indikátoru zostatkového tepla budete presne vedieť, kedy môžete ešte varnú dosku používať na ohrev a šetriť tak energiu, a zároveň kedy už bude bezpečné sa jej dotknúť. Ak uvidíte na varnej doske písmeno „H“, znamená to, že teplota varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 sa pohybuje nad 60 °C. Vo chvíli, keď sa táto indikácia vypne, doska už vychladla a je bezpečná.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Funkcie a vlastnosti
Detská poistka, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Áno Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,6 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosená predná hrana Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se prosím tato deska připojit na tři fáze? Respektive na 400V kvůli nižšímu zatížení a volby jističe? Děkuji.

Dobrý den, co prosím znamená E1 na konci v názvu výrobku? Na českém trhu ještě dostupná verze E0 Děkuji moc za odpověď..

DObrý deň, aká je energeticá trieda ? ďakujem

Jaké jsou reálné rozměry desky? Ty uváděné jsou zcestné!

Diskusia a poradňa k SAMSUNG NZ64N9777GK/E1
Príslušenstvo pre SAMSUNG NZ64N9777GK/E1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG NZ64N9777GK/E1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií