AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Samsung pouzdro pre Tab S3 EJ-FT820BSEGGB Dark grey

Zobraziť katalóg
Samsung pouzdro pre Tab S3 EJ-FT820BSEGGB Dark grey
4,8 4 hodnotení
Puzdro na tablet – pre tablet Samsung Tab S3
Kód:  SATA1016a0 Produktové číslo:  EJ-FT820BSEGGB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung pouzdro pre Tab S3 EJ-FT820BSEGGB Dark grey Predaj skončil

Samsung pouzdro pre Tab S3 EJ-FT820BSEGGB Dark grey

Polohovacie puzdro od Samsungu je ideálnou voľbou pre ochranu a sledovanie médií na 9,6" tablete Samsung Galaxy Tab S3. Vyrobený z kvalitného materiálu a ponúka 2 polohy pre sledovanie videí, fotiek, videohovory, čítanie alebo surfovanie. Navrhnutý je v príjemnom dizajne, ktorý dokonale doplní štýl tabletu.

Kľúčové vlastnosti puzdra na tablet SAMSUNG

  • Originálne puzdro Samsung
  • Puzdro má štýlový dizajn
  • Puzdro sa dá využiť aj ako polohovací stojan
  • Odolná ochrana pre váš tablet
  • Farba puzdra: Dark grey

Polohovací stojan a obal na tablet v jednom

Nastavte puzdro pre Galaxy Tab S3 do dvoch možných polôh pre pohodlnú prácu aj multimediálnu zábavu. Režim písania má menší sklon a je určený pre pohodlné písanie správ, emailov, poznámok a pod. S režimom sledovania si dokonale oddýchnete. Je naozaj perfektné pre ničím nerušené sledovanie filmov alebo  hudobných videí. Poslúži aj pre surfovanie na internete alebo čítanie.

Spoľahlivá ochrana pre váš tablet

Puzdro je ochranou pre váš nový tablet, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Pri bežnom používaní sa po určitom čase nikto neubráni škrabancom a oderom, a preto je vhodné investovať do ochranného puzdra. Tablet si v ňom oveľa dlhšie udrží svoj luxusný vzhľad a bezchybnú funkčnosť. Samozrejmé sú výrezy pre prístup ku všetkým funkciám a konektorom.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsem zmaten, v popisu je Dark Grey, na obrázku je světlé pouzdro s poutkem na tužku, a ve fóru máte uvedeno že neobsahuje poutko. Tak že pokud si objednám tento produkt, přijde mi sekačka na trávu?

Dobry den, existuje nebo bude existovat toto pouzdro s klavesnici v cerne barve? Dekuji.

Již jsem zakoupil a nevadí mi klávesnice bez českých popisků. Dá se softwarově nahrát česká klávesnice?

Součástí je i klávesnice? Neplánuje se i zde akce?

Má tento produkt české znaky na klávesnici? Poutko je součástí dodávky? Děkuji.

Dobrý den, je spučásti obalu také držák na S-pen ? Díky

Dobrý den, osobně jsem scháněl originál pouzdro s klávesnici pro svůj nový tablet Samsung Galaxy S3. Na showroomu ALZA mi bylo po kontrole eshopu Vašim pracovníkem sděleno, že požadované zboží nemáte v nabídce a neprodáváte. Více méně si myslím, že máte u tohoto typu zboží buďto chybné fotografie, anebo chybný popis. Produkt s číslem: EJ-FT820BSEGGB, by mělo být SAMSUNG pouzdro s klávesnici. Myslím si, že tak jak já, tak snad i ostatní Vaší zakazníci byli "donuceni" si uvedený výrobek koupit jinde.

Diskusia a poradňa k Samsung pouzdro pre Tab S3 EJ-FT820BSEGGB Dark grey
Príslušenstvo pre Samsung pouzdro pre Tab S3 EJ-FT820BSEGGB Dark grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung pouzdro pro Tab S3 EJ-FT820BSEGGB Dark grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gehäuse für Tab S3 EJ-FT820BSEGGB Dark grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gehäuse für Tab S3 EJ-FT820BSEGGB Dark grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung tok Tab S3 EJ-FT820BSEGGB készülékhez sötétszürke.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií