Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Powerbanka 20000 mAh s USB-C tmavo sivá

Zobraziť katalóg
Samsung Powerbanka 20000 mAh s USB-C tmavo sivá
4,8 22 hodnotení
Powerbank 20000 mAh – 3 výstupy: 1× USB-A, USB-C, max. výstupný prúd 5 A, LED indikácia stavu, vstup USB-C, hmotnosť 392 g
Kód:  SAAB0118a13 Produktové číslo:  EB-P5300XJEGEU Stránky výrobcu
Samsung Powerbanka 20000 mAh s USB-C tmavo sivá Predaj skončil

Samsung Powerbanka 20000 mAh s USB-C tmavo sivá

Potrebujete záložnú energiu v miestach, kde nemáte v dosahu elektrinu? Kúpte si power bank Samsung. Disponuje 20000mAh vstavanou batériou, teda ponúka skvelú zásobu energie na cestách. Môžete napájať 3 zariadenia paralelne. Medzi výstupy, ktoré sú rozmiestnené na tele powerbanky, sa zaraďuje USB-A a USB-C. Veľkosť elektrickej energie vám udáva výstupný prúd. Samsung externá nabíjačka nabíja minimálnym prúdom 1,5 A. Ľahko vám teda postačí na napájanie smart telefónov, tabletov, ale aj notebookov. Zásluhou jej rozmerov 69,2 × 143,1 × 25,43 mm (v × š × h) ju ľahko uložíte do malej tašky či batoha.

Powerbank Samsung Powerbanka 20000 mAh s USB-C tmavo sivá ...
Powerbank Samsung Powerbanka 20000 mAh s USB-C tmavo sivá ...

Kľúčové prednosti powerbanky Samsung Powerbanka 20000 mAh s USB-C tmavo sivá

  • Veľkokapacitná powerbanka Samsung disponuje 20000mAh vstavanou batériou
  • Umožní napájanie aj bez dostupnej elektriny
  • Môžete napájať 3 zariadenia naraz
  • Medzi výstupy náleží USB-A a USB-C
  • Samsung power bank dobíja prúdom 1,5 A
  • Rozumie si so štandardom rýchleho nabíjania USB Power Delivery a QuickCharge 2.0
  • O stave powerbanky informuje LED indikátor
  • Nabijete ju cez USB-C port vďaka pridanému napájaciemu káblu USB-C
  • Na nabíjanie požaduje maximálny vstupný prúd 2 A
  • Váži 392 g

Okrem ľahko dostupnej energie ponúka aj iné benefity

Elegantný power bank Samsung ohromí nielen svojím skvelým dizajnom, ale aj vybavením. Pokiaľ potrebujete doplniť čo najviac energie v krátkom čase, mohlo by sa vám hodiť rýchlonabíjanie USB Power Delivery a QuickCharge 2.0. Na tele sa nachádza LED indikátor, ktorý prehľadne ukáže, koľko kapacity powerbanke približne ešte zostáva. Samotný power bank nabijete cez USB-C port pomocou pribaleného napájacieho kábla USB-C. Na dobíjanie je nevyhnutný maximálny vstupný prúd 2 A. K veľkým výhodám patrí nízka hmotnosť 392 g, čo robí z prenosnej nabíjačky Samsung ideálneho cestovného pomocníka.

Powerbank Samsung Powerbanka 20000 mAh s USB-C tmavo sivá ...

Maximálny výstupný prúd:

5 A

Minimálny vstupný prúd:

2 A

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
143,1 mm (14,31 cm) Hotovo!
Výška
69,2 mm (6,92 cm) Hotovo!
Hĺbka
25,43 mm (2,54 cm) Hotovo!
Kapacita
20 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A, USB-C Hotovo!

Rozmery

Šírka
143,1 mm (14,31 cm) Hotovo!
Výška
69,2 mm (6,92 cm) Hotovo!
Hĺbka
25,43 mm (2,54 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
20 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A, USB-C Hotovo!
Počet výstupov USB-A
1 Hotovo!
Celkový počet výstupov
3 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Min. výstupný prúd
1,5 A Hotovo!
Max. výstupný prúd
5 A Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Rýchlonabíjanie, LED indikácia stavu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Kábel
USB-C Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Vstupy

Vstup
USB-C Hotovo!
Min. vstupný prúd
2 A Hotovo!
Max. vstupný prúd
2 A Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
392 g Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat kdy bude powerbanka dostupná?

Dobrý den, můžu se zeptat, zda tato powerbanka nabízí možnost nabíjení telefonu Xiaomi Redmi Note 10 pro na maximalní wattáž? popřípadě kolik wattů se bude nabíjet mobil? Předem děkuji za odpověď.

Má bezpečnostní ochranu vůči přepětí, přetížení, zkratu, přehřátí, přebíjení a podvybití?

Dobrý den, moc u této powerbanky nechápu ten seznam nabíjecích protokolů, který nabízí. Jakým maximálním výkonem je schopna nabít iphone 12 pro. Mám za to, že nejrychlejsi protokol který iphone podporuje je 9V/2,22A (20W) PD ale ve specifikacích teto powerbanky na samsung stránkách jsem ho nenašel. Je tam akorát 9V/2,77A PD což předpokládám že iphone nepodporuje, a pak variabilní protokol 3,3 - 11V/2,25A PD u kterého si s tou podporou taky nejsem jistý, jestli se spolu nějak "domluví"... Nabízí tato powerbanka ještě nějaký jiný protokol který iphone podporuje? Podporuje iphone např. 5V/3A, aby byla rychlost alespoň 15W? Předem děkuji za odpověď.

uvádíte rychle nabíjení ale já bych chtěl vědět kolik má wattů aspoň 25?Děkuji za odpověď Kovář.

Diskusia a poradňa k Samsung Powerbanka 20000 mAh s USB-C tmavo sivá
Príslušenstvo pre Samsung Powerbanka 20000 mAh s USB-C tmavo sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Powerbanka 20.000mAh s USB-C tmavě šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Powerbank 20000mAh mit USB-C dunkelgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Powerbank 20000mAh mit USB-C dunkelgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung 20 000mAh USB-C - sötétszürke.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií