Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG RB33J3300SA/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB33J3300SA/EF
4,6 12 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A+, objem 230/98 l, True NoFrost, technológia Multi Flow, systém All Around Cooling, horné LED vnútorné osvetlenie, invertorový kompresor, doba skladovania pri poruche 20 hod., mraziaci výkon 12 kg/24 hod., 185 x 59,5 x 69,7 cm
Kód:  SACHL005 Produktové číslo:  RB33J3300SA/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB33J3300SA/EF

Kombinovaná chladnička značky Samsung so solídnym úžitkovým objemom 328 l ponúka svojim používateľom početné výhody. Inteligentný kompresor automaticky upravuje rýchlosť prevádzky v závislosti od výberu jednej zo siedmich úrovní chladiaceho výkonu. Chladnička tak nielenže spotrebuje menej energie, ale taktiež vyniká mimoriadne tichým chodom - len 39 dB.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálna regulácia teploty
  • All Around Cooling chladiaci systém pre rovnomerné chladenie
  • Beznámrazový systém True NoFrost Pro
  • Multi Flow zaisťuje rovnomernú cirkuláciu vzduchu
  • Zvuková signalizácia otvorených dverí
  • Invertorový kompresor s 10-ročnou zárukou
  • Antibakteriálny povrch
  • Originálna farba - kovový grafit

Vsaďte na moderné technológie

Chladnička zvláda vďaka systému AllAround Cooling rovnomerne chladiť všetky potraviny, a to aj tie, ktoré ste uložili úplne do rohu. V iných chladničkách by sa vám naopak mohli niektoré suroviny v rohoch začať najmä v lete kaziť. Ďalej Samsung novo vyvinul technológiu True NoFrost pre rovnomerné mrazenie potravín v mrazničke. Na obaloch sa tak nebude tvoriť námraza, a preto bude vaše jedlo na všetkých miestach zmrazené rovnako. Tiež môžete zabudnúť na zdĺhavé manuálne odmrazovanie.

Prehľadne organizovaný vnútorný priestor

Nová kombinovaná chladnička značky Samsung ponúka optimálne využitie a perfektnú organizáciu vnútorného priestoru kombinovaného s jasným osvetlením horných LED diód. Vďaka tomu v priebehu chvíľky nájdete to, čo potrebujete. Pohodlný prístup k uskladneným potravinám zabezpečia aj praktické vysúvacie police, ktoré možno ľahko premiestniť, najmä Easy SLide Out police v chladiacej časti.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
328 l Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
185 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je lednice nova, nebo pouzita? Dekuji za info

Dobrý den, udávaná hloubka je včetně madla nebo bez něj? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dnes jsme lednici zapojili a je z venkovních bočních stran hodně teplá. Je to v pořádku? Děkuji Vám za odpověď Renáta Praha 7

Dobry den, preco nemozem najst tuto chladnicke na stranke vyrobcu? Dalsia vec, nenasiel som info ohladne vymeny stran otvarania dveri. Je taka moznost?

Dobrý den, je u této ledničky možnost otočení dveří? Děkuji L.

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB33J3300SA/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB33J3300SA/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB33J3300SA/EF.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií