SAMSUNG RB33N340NWW/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB33N340NWW/EF + 10 rokov záruka na kompresor
4,8 5 hodnotení
Chladnička energetická trieda A+++, objem chladničky 217 l, objem mrazničky 98 l, mraznička dole, hlučnosť 38 dB, klimatická trieda N, SN, ST a T, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 3, osvetlenie led, nofrost, nulová zóna, samoodmrazovacia mraznička a super mrazenie, výška 185 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 66.8 cm, hmotnosť 70kg,
Kód:  SACHL019 Produktové číslo:  RB33N340NWW/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB33N340NWW/EF

Samsung RB33N340NWW/EF

Moderná a priestranná chladnička Samsung RB33N340NWW/EF

Moderná kombinovaná chladnička Samsung RB33N340NWW/EF disponuje veľkým a dômyselne organizovaným vnútorným priestorom s celkovým objemom 315 litrov, takže ľahko pojme aj tie najväčšie sviatočné nákupy. Chladničku poháňa kvalitný kompresor s digitálnym invertorom, vďaka ktorému dosahuje chladnička nižšiu spotrebu energie (trieda A+++) a menšiu hlučnosť. Zárukou perfektného chladenia vašich potravín je systém AllAround Cooling, slúžiaci na zabezpečenie rovnakej teploty v celom vnútornom priestore chladničky. Samsung RB33N340NWW/EF vás na prvý pohľad zaujme veľmi moderným dizajnom, ktorý vhodne dopĺňa LED displej na dverách. Určite oceníte aj veľmi tichý chod, ktorý neprekročí 38 dB.

Kombinovaná chladnička Samsung RB33N340NWW/EF rovnomerne chladí vnútorný priestor

Rovnomerný systém chladenia AllAround Cooling vypúšťa chladný vzduch z vetracích otvorov na úrovni každej police, čím pomáha udržiavať rovnakú teplotu vo všetkých priestoroch a zákutiach chladničky Samsung RB33N340NWW/EF. Znižuje sa tým riziko rýchlejšieho kazenia potravín v teplejších oblastiach a vy tak máte istotu, že všetko zostane dlhšie čerstvé a chutné.

Ešte viac priestoru vnútri

Chladiaca časť chladničky Samsung RB33N340NWW/EF ponúka obrovský vnútorný priestor s objemom až 217 litrov a v prípade, že ho zaplníte, je tu ešte rezerva v podobe praktickej dvernej priehradky. Môžete ju použiť na bezpečné ukladanie objemnejších vecí, ako sú napríklad veľké škatule s mliekom či džúsom, alebo vysoké fľaše s nápojmi. V chladničke Samsung RB33N340NWW/EF tak získate veľa dodatočného priestoru na uloženie ďalších potravín.

Flexibilita pri ukladaní potravín

Chladnička s mrazničkou Samsung RB33N340NWW/EF disponuje nezávisle riadenou zásuvkou CoolSelect Duo, ktorá vám umožní flexibilne nastaviť teplotu presne podľa druhu vložených potravín. Zásuvka ponúka nastavenie troch rôznych teplôt, ktoré sú ideálne na skladovanie zeleniny, mäsa a rýb, či morských plodov.

Samsung RB33N340NWW/EF

V chladničke Samsung RB33N340NWW/EF budete mať potraviny vždy na dosah ruky

Praktická vysúvacia polica Easy Slide vám pomôže uskladniť a usporiadať potraviny v chladničke Samsung RB33N340NWW/EF tak, aby ste k nim mali vždy ľahký prístup. Je to neoceniteľný pomocník, ak napríklad pripravujete jednohubky a delikatesy na večierok a potrebujete všetko umiestniť na jedno miesto. Narodeninovú tortu a ďalšie sladkosti môžete nechať bezpečne uložené a v správnej chvíli stačí len potiahnuť a servírovať priamo z poličky chladničky Samsung RB33N340NWW/EF.

Priehradka Full Open Box

Dostať sa k obsahu mrazničky je niekedy veľmi zložité. Chladnička s mrazničkou Samsung RB33N340NWW/EF však disponuje úplne otváracou priehradkou mrazničky Full Open Box, ktorá vám veľmi uľahčí manipuláciu so zmrazenými zásobami. Špeciálnu priehradku môžete naplno otvoriť a pohodlne do nej naukladať všetko, čo potrebujete – bez nutnosti ju celú vyťahovať a potom zložito zasúvať späť na miesto.

Už žiadne odmrazovanie s True No Frost

Námraza, ktorá sa vytvára v bežných chladničkách, má negatívny vplyv ako na uložené potraviny, ktoré strácajú svoju originálnu chuť aj vôňu, tak na váš voľný čas, pretože sa budete musieť venovať odmrazovaniu spotrebiča. Chladnička Samsung RB33N340NWW/EFje vybavená modernou technológiou True No Frost, ktorá zabraňuje vzniku námrazy a udržuje stálu teplotu v každom kúte chladničky. Technológia True No Frost vám nielen ušetrí prácu s odmrazovaním, ale aj zefektívňuje výkon chladenia vnútri chladničky Samsung RB33N340NWW/EF, znižuje záťaž systému a pomáha predlžovať životnosť spotrebiča.

Kľúčové vlastnosti chladničky Samsung RB33N340NWW/EF

  • Výkonná a moderná kombinovaná chladnička Samsung s celkovým objemom 315 l
  • Energetická trieda A+++, tichý chod – iba 38 dB
  • Beznámrazová technológia True No Frost
  • Chladnička Samsung RB33N340NWW/EF má moderný dizajn s LED displejom na dverách
  • Digitálny invertorový kompresor s 10-ročnou zárukou
  • Funkcia All Around Cooling – cirkulácia vzduchu v mnohých smeroch
  • Chladnička s mrazničkou Samsung RB33N340NWW/EF disponuje zásuvkou CoolSelect Duo s možnosťou nastavenia troch teplôt
  • LED osvetlenie pre dokonalý prehľad
  • Antibakteriálna ochrana a funkcia ventilátora
Samsung RB33N340NWW/EF

Kombinovaná chladnička Samsung RB33N340NWW/EF má nižšiu spotrebu energie

Kompresor s digitálnym invertorom automaticky reguluje svoju rýchlosť v rozmedzí siedmich stupňov na základe aktuálnych požiadaviek na intenzitu chladenia. Vďaka tomu ponúka nižšiu hlučnosť aj spotrebu a pomáha predchádzať predčasnému opotrebovaniu a starnutiu spotrebiča. Výrobca poskytuje na kompresor záruku až 10 rokov.

Samsung RB33N340NWW/EF

Praktické a úsporné LED osvetlenie

Perfektne rozdelený a prehľadný vnútorný priestor chladničky Samsung RB33N340NWW/EF kombinovaný s jasným LED osvetlením zaručuje, že budete mať vždy dokonalý prehľad o všetkých uložených potravinách. LED osvetlenie vnútri chladničky je vysoko výkonné a zároveň neznižuje chladiaci výkon chladničky Samsung RB33N340NWW/EF.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
315 l Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
315 l Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
13 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Biela Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
185 cm Hotovo!

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky
70 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má lednice držák na láhve (víno), kterou máte na jedné ilustrační fotce?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi touto lednicí RB33N340NWW/EF a lednicí RB33N341MWW/EF kromě ceny? Děkuji

Dobrý večer. Dá sa táto chladnička otvárať v pohode len na 90 stupňov, lebo ju potrebujem dať ku stene a neviem, či sa bude dať otvárať spodný suflik. A nevyrába sa tento typ aj v nerezovej farbe? Ďakujem.

Dobrý den, jak je prosím v lednici řešen kompresor, resp. na jakou stranu z lednice jde teplo z kompresoru? Je možné si lednici prohlédnout v některém z vašich prodejen, nevím, jestli to, že ji máte skladem znamená také, že ji máte vystavenou. Děkuji.

Dobrý den, je možné změnit otevírání dveří? Dle uváděných specifikací ano. Je nutný zásah speciálního technika nebo je možné změnu provést doma? Děkuji.

Dobrý den, jak hluboké jsou přihrádky ve dveřích (tj. jak tlusté lahve se do nich vejdou)? A je to standardní hloubka i pro jiné chladničky od Samsungu?

Dobrý den, dnes jsem vybalila lednici a uvnitř byl pouze návod. Jako záruční list slouží faktura?

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB33N340NWW/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB33N340NWW/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB33N340NWW/EF.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií