Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG RB34T670EWW/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB34T670EWW/EF + 20 rokov záruka na kompresor
4,5 16 hodnotení
Chladnička – s mrazničkou dole, energetická trieda E, objem chladničky 230 l, objem mrazničky 114 l, smer otvárania doprava, 3 police, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, total No Frost, displej, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, super chladenie, super mrazenie, Multi-AirFlow, elektronické ovládanie teploty, prázdninový režim, antibakteriálne tesnenie, rozmery 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (V׊×H)
Kód:  SACHL067 Produktové číslo:  RB34T670EWW/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB34T670EWW/EF

Samsung RB34T670EWW/EF je subtílna navonok, priestranná vnútri

Chladnička s mrazničkou Samsung RB34T670EWW/EF sa pýši elegantným hladkým dizajnom, ktorý však ukrýva až 340-litrovú kapacitu s 600 mm hĺbkou, kam sa zmestia všetky veľké víkendové nákupy pre celú rodinu. Inovatívna technológia SpaceMax™ účinne izoluje, a preto môžu byť steny chladničky tenšie, čím ergonomicky ešte lepšie zapadne do akéhokoľvek interiéru, bez toho zabrala príliš veľa miesta.

Individuálne a rovnomerné chladenie

Vaše ovocie a zelenina zostanú vždy perfektne čerstvé a šťavnaté. Postará sa o to funkcia All-Around Cooling, ktorá má za úlohu chladiť každú priehradku, a to na celej ploche od jedného rohu k druhému. Navyše monitoruje teplotu a vháňa studený vzduch dômyselne umiestnenými prieduchmi. Chladenie potravín je tak efektívne a stabilné, nech už potraviny v kombinovanej chladničke s mrazničkou Samsung RB34T670EWW/EF položíte kamkoľvek.

Ľadový koktejl inovatívnych funkcií

Ani rýchle ochladenie či zmrazenie nepredstavuje pre chladničku Samsung RB34T670EWW/EF žiadny problém. Stlačte tlačidlo Power Cool a vaše potraviny schladí intenzívny studených vzduch. Ak by ste potrebovali zamraziť domáce ovocné nanuky na blížiacu sa párty, funkcia Power Breeze im rýchlo dodá intenzívny ľadový prúd. Námrazy sa však nemusíteobávať. Praktická technológia No Frost zlepšuje cirkuláciu vzduchu, čím zachováva optimálnu teplotu v chladničke. Ľad sa tak nehromadí a tento úsporný proces navyše šetrí nielen chladiaci systém, ale aj spotrebu energie.

Decentná a tichá chladnička kombinovaná Samsung RB34T670EWW/EF

Ušetrite až 50 % energie, vaše náklady aj životné prostredie. Kombinovaná chladnička s mrazničkou Samsung RB34T670EWW/EF spĺňa najnovšie energetické predpisy vďaka vysoko výkonnému digitálnemu invertoru, ktorý upravuje svoju rýchlosť podľa momentálneho využitia. Jeho hladina hluku je len 35 dB (B), čo sa prejavuje na veľmi tichom chode samotného spotrebiča.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
340 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
185,3 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
65,8 cm Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
E Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
254 kWh/annum Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
3ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
1 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
340 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
13 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
66 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!

Typ chladiva

Typ chladiva
R600a Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy E
» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prodim, zakupili sme tuto chladnicku SAMSUNG RB34T670EWW/EF mala by byt no frost, avsak po asi roku pouzivania zacala byt hlucnejsia ( co by nebol az taky problem), ale zacala sa v mraznicke tvorit namraza (pocelom obvode). Cim to moze byt sposobene? Vie nam to niekto dat do poriadku?

Vážení, nevím jestli má mrazák vlastní chladící okruh a určování teploty v mrazáku bez ohledu na teplotu v chladničce. Jak se tedy věci mají? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi typy 670, 672 a 675?

Dobrý deň chcem sa spýtať, či je normálne, že pri prvom spustení chladničky bola hlučná a boky chladničky boli horúce ? Do rána sa ochladila ale zase keď som ráno otvoril dvere chladničky tak po dvoch minútach znovu začala byť hlučnejšia a znovu sa boky chladničky ohrievali neboli horúce ale boli teplé pred otvorením chladničky boli studené.

Nenašel jsem informaci jestli je možné nastavit teplotu zvlášť v chladničce a zvlášť v mrazničce. Odpovíte mi?

Dobrý den, jsou příhrádky v chladničce ze skla? Děkuji za odpověď.

Jak moc sviti ten hlavni display na dverich a da se pripadne vypnout/ztlumit? Nehci aby mi to v noci svitilo.

Dobý den , dají se u této lednice prohodit panty zprava vlevo

Dobrý den,je Lednice vyrobena v Polsku?

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB34T670EWW/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB34T670EWW/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB34T670EWW/EF.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií