AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG RB36R883PSR

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB36R883PSR + 10 rokov záruka na kompresor
4,4 8 hodnotení
Chladnička – s mrazničkou dole, energetická trieda E, klimatická trieda SN, N, ST a T, objem chladničky 246 l, objem mrazničky 122 l, smer otvárania doprava, 3 police, 3 priehradky v mrazničke, 2 chladiace okruhy, antikorová farba, total No Frost, výrobník ľadových kociek, displej, nulová zóna, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, super chladenie, super mrazenie, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronické ovládanie teploty, prázdninový režim, metal Cooling, antibakteriálne tesnenie, rozmery 202 × 59,5 × 59 cm (V׊×H)
Kód:  SACHL051 Produktové číslo:  RB36R883PSR/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB36R883PSR


Viac miesta na čerstvé potraviny

Zaobstarajte si chladničku Samsung s technológiou Twin Cooling Plus™, ktorá udržuje potraviny dlhšie čerstvé a zabraňuje miešaniu pachov jednotlivých jedál. Je založená na dvoch samostatných chladiacich systémoch, ktoré udržujú v chladničke i mrazničke optimálnu vlhkosť a teplotu pre dlhodobú čerstvosť. Dajte zbohom rozmrazovaniu chladničky s technológiou No Frost, ktorej riadenie optimálnej cirkulácie vzduchu udržuje stabilnú teplotu v každej časti chladničky a zabraňuje tak nežiadúcej námraze komponentov, alebo potravín. Na veľkosti nákupu už nezáleží. Chladnička s mrazničkou Samsung si s ním poradí pomocou inteligentného riešenia Space Max, ktoré vám prostredníctvom tenkej izolácie prináša viac priestoru bez vyšších nárokov na exteriér.



Dômyselné a elegantné riešenie

Chladničky Samsung sú navrhnuté tak, aby perfektne zapadli do každej kuchyne. Unikátny dizajn Kitchen Fit™ vám umožní zapustiť chladničku do vašej kuchynskej linky. Stane sa tak prirodzenou súčasťou vašej kuchyne a nebude z nej nijako vyčnievať.




Nadčasový metalický dizajn

Štýlové svetlomodré LED podsvietenie rukovätí chladničky len zdôrazňuje jej moderný a elegantný vzhľad, ktorý je dotváraný minimalistickým kovovým spracovaním.



Praktická variabilná priehradka

Zoznámte sa s úložiskom, ktoré sa vám vždy prispôsobí. Zásuvka CoolSelect Plus vám ponúka až štyri rôzne skladovacie režimy – Cool (2 °C), Chill (-1 °C), Soft Freeze (-5 °C), alebo Freeze (-15 ~ -23 °C). Či už budete potrebovať extra úložisko na morské plody, mäso, alebo napríklad zmrzlinu – CoolSelect Plus máte k dispozícii.


Efektívne chladenie i mrazenie

Na ľadovo osviežujúci nápoj už nemusíte dlho čakať. Stačí stlačiť tlačidlo funkcie Power Cool a do chladničky sa začne vháňať studený vzduch, ktorý v priebehu chvíle všetko ochladí na ideálnu teplotu. A keď sa vám na párty minie ľad, krízu bez problémov zaženie funkcia rýchleho zmrazenia Power Freeze. Na udržanie dlhotrvajúcej čerstvosti, chuti a textúry potravín je kombinovaná chladnička vybavená oddelenými chladiacimi jednotkami, ktoré zachovávajú optimálnu a stabilnú teplotu v chladničke i mrazničke. Monitorovanie a udržovanie správnej teploty zabezpečuje moderný digitálny invertor.



Poteší každého gurmána

Ak ste milovníkmi mäsa, alebo stredomorskej kuchyne, budete mať radosť zo špeciálnej zásuvky Optimal Fresh Zone, v ktorej je nižšia teplota než vo zvyšku chladničky s maximálnou odchýlkou ±0,5 °C. Vďaka tomu udrží vaše delikatesy – ako steaky, krevety, ryby a ďalšie morské plody dlhšie čerstvé a plné chuti.



Tichý a výkonný kompresor

Kombinovaná chladnička s mrazničkou Samsung je vybavená inteligentným digitálnym invertorovým kompresorom, ktorý automaticky prispôsobuje chladenie podľa aktuálnych potrieb rovno na siedmich úrovniach. Vďaka tomu znižuje spotrebu energie, hluk a opotrebenie chladničky. Navyše sa na kompresor vzťahuje záruka 10 rokov.



Upravte ju podľa svojich potrieb 

Zišlo sa vám doma väčšie množstvo fľašiek, ale vo dverách chladničky už nie je dostatok miesta? Žiadny problém. Vo dverách nájdete štyri nastaviteľné priehradky, s ktorými môžete ľubovoľne upravovať podobu a kapacitu úložného priestoru vo dverách. Inteligentné riešenia skladovania potravín na vás čakajú aj vo zvyšku chladničky. Police s dizajnom Slide & Foldable je možné zasúvať a vysúvať, alebo ich zložiť až na polovicu, takže si vytvoríte dostatok miesta na veľké hrnce, či rozmerné potraviny.



Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
355 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda chladničky
E Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
263 kWh/annum Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
E Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
263 kWh/annum Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
C Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Displej, LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim, Indikácia otvorených dverí chladničky, Nulový nábeh dverí Hotovo!
Funkcie chladničky pre vodu a ľad
Výrobník ľadu Hotovo!
Ovládanie a regulácia teploty chladničky
Elektronické Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Áno Hotovo!
Smer otvárania chladničky
Doprava Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
2 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
355 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
13 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
202 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
74 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy E
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala na tento model, zda se jedná o novinku nebo se jedná o doprodej posledních kusů, resp. proč je dodací lhůta až v srpnu? Děkuji Jana Kubečková

Dobrý den, lze otevírání přehodit na druhou stranu? Potřebujeme panty vlevo. Děkuji za odpověď.

Hezký den, ráda bych si dokoupila poličky na dveře. Bohužel jsem je nikde nenašla. První lednice přišla poškozená, proto jsem se při reklamaci ptala na možnost odkoupení. Bohužel to nebylo možné. Předem děkuji I.B.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, na akom princípe funguje to osvetlenie rukoväte chladničky. Je to trvalé podsvietenie, alebo sa dá aj vypnúť? Ďakujem za skorú odpoveď.

Dobry den, chladnicku mam zapnutu 3 dni a v mraznicke medzi vnutornou stranou dveri a zásuvkami sa tvori namraza v hrubke az 1 cm

Dobrý deň, prosím Vás ako vysoko (od zeme) je najnižšia polička v chladničke?(pod ňou sú už len dve zásuvky) Ďakujem.

Dobrý den, nedávno jsem koupil tuto chladničku a asi 3 dny zpět jsme ji zapojili. Lednička neustále vydává takový divny zvuk, bublajici, praskajicu, jak kdyby tam cvakalo nějaké plastové kolečko... je možné, ze se to srovná, nebo budeme muset lednici reklamovat? Je to velmi nepříjemný pronikavý zvuk, navíc nepravidelný... hodinu to nedělá, další hodinu zase ano. Koukal jsem, ze si na to stěžovalo více lidi, pomohla výměna zboží? Díky

Dobrý deň, dajú sa niekde kúpiť náhradné diely do Samsung chladničiek, napr tá marinovacia miska, alebo polička Slide & Fold? A dajú sa použiť aj v inej chladničke, alebo len v tej “ich” jednej? Maju chladničky Samsung z danej série rovnaké vnútorne rozmery a tie poličky/ misy sa dajú použiť/ kombinovať aj s inými? Vopred ďakujem.

chtěl jsem vědět jak nastavit teploty jednotlivých šupliků v mrazáku jde mi je jedem děkuji

Dobrý den. Jaký je minimální zadní i boční odstup od stěn?

12
Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB36R883PSR
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB36R883PSR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB36R883PSR/EF.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií