AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Samsung RB37J5005B1/EF

Zobraziť katalóg
Samsung RB37J5005B1/EF + 10 let záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Chladnička energetická trieda A++, objem chladničky 269 l, objem mrazničky 98 l, mraznička dole, hlučnosť 38 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 3, osvetlenie led a super mrazenie, výška 201 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 67.5 cm, hmotnosť 71kg,
Kód:  SACHL036 Produktové číslo:  RB37J5005B1/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung RB37J5005B1/EF

Kombinovaná chladnička Samsung RB37J5005B1/EF sa pýši úctyhodným výkonom a objemom

Veľká rodina, ktorá potrebuje veľkú chladničku, ale nemá dostatok miesta na americkú chladničku, určite ocení chladničku s mrazničkou Samsung RB37J5005B1/EF, ktorá vďaka technológii SpaceMax poskytuje vo svojej triede unikátny objem 367 litrov. Vysoko variabilné nastaviteľné police vo dverách chladničky sa prispôsobia potrebám všetkých rozmanitých nákupov. Systém chladenia AllAround Cooling zabezpečí rovnakú teplotu vo všetkých priestoroch chladničky. Zásuvka Fresh Zone dokáže výrazne predĺžiť trvanlivosť mäsa, či rýb a skvelý prehľad o všetkých uložených potravinách vám poskytne zabudované LED osvetlenie.

Kľúčové vlastnosti chladničky s mrazničkou Samsung RB37J5005B1/EF

  • Systém Space Max maximalizuje objem chladničky
  • Zásuvka Fresh Zone kvôli dlhšiemu uchovaniu čerstvosti mäsa a rýb v chladničke
  • Kombinovaná chladnička Samsung používa beznámrazovú technológiu True No Frost
  • Multi Flow s cirkuláciou vzduchu v mnohých smeroch
  • Chladnička s mrazničkou Samsung RB37J5005B1/EF má funkciu AllAround Cooling na rovnomerné chladenie
  • Energetická trieda A++ s tichým chodom
  • LED osvetlenie poskytuje dokonalý prehľad
  • Model RB37J5005B1/EF disponuje variabilnými vnútornými policami
  • Digitálny invertorový kompresor so zárukou 10 rokov

Kombinovaná chladnička Samsung RB37J5005B1/EF poskytne rovnomerné chladenie vnútorného priestoru

Rovnomerný systém chladenia AllAround Cooling vypúšťa chladný vzduch z vetracích otvorov na úrovni každej police, čím pomáha udržiavať rovnakú teplotu vo všetkých priestoroch a zákutiach chladničky Samsung RB37J5005B1/EF. Znižuje sa tým riziko rýchlejšieho kazenia potravín v teplejších oblastiach a vy tak máte istotu, že všetko zostane dlhšie čerstvé a chutné.

Špeciálne zásuvky uchovajú potraviny dlho čerstvé

Chladnička Samsung RB37J5005B1/EF disponuje zásuvkou Fresh Zone, ktorá vytvára ideálne podmienky na skladovanie mäsa a rýb. Vďaka optimálnej teplote, ktorá sa nemení, tieto suroviny nestrácajú svoju originálnu chuť a vydržia dlhšie čerstvé. Druhá zásuvka je ideálna na skladovanie zeleniny a ovocia, ktoré si tu tiež uchová svoju čerstvosť a originálnu vôňu oveľa dlhšiu dobu. Vaše potraviny tak vydržia v chladničke Samsung RB37J5005B1/EF dlhšie a minimalizujú sa straty spojené s vyhadzovaním potravín.

Priehradka Full Open Box

Dostať sa k obsahu mrazničky je niekedy veľmi zložité. Kombinovaná chladnička Samsung RB37J500MWW/EF však disponuje úplne otváracou priehradkou mrazničky Full Open Box, ktorá vám uľahčí manipuláciu so zmrazenými zásobami. Špeciálnu priehradku môžete naplno otvoriť a pohodlne do nej naukladať všetko, čo potrebujete – bez nutnosti ju celú vyťahovať a potom zložito zasúvať späť na miesto.

Samsung RB37J5005B1/EF

Chladnička s mrazničkou Samsung RB37J5005B1/EF ponúka variabilný systém políc

Chladiaca časť chladničky Samsung RB37J5005B1/EF ponúka obrovský vnútorný objem až 269 litrov a samozrejmosťou sú aj štyri nastaviteľné dverné priehradky, ktoré vám pomôžu využiť vnútorný priestor na maximum a ľahko usporiadať a uskladniť potraviny rôznych veľkostí, vrátane vysokých fliaš. Uložte si do priehradiek váš obľúbený džús, vodu či objemné škatule s mliekom. Vďaka praktickým priehradkám získate v chladničke Samsung RB37J5005B1/EF veľa miesta navyše na ostatné potraviny.

Už žiadne odmrazovanie s True No Frost

Námraza, ktorá sa vytvára v bežných chladničkách, má negatívny vplyv ako na uložené potraviny, ktoré strácajú svoju originálnu chuť aj vôňu, tak na váš voľný čas, pretože sa budete musieť venovať odmrazovaniu spotrebiča. Kombinovaná chladnička Samsung RB37J5005B1/EF je vybavená modernou technológiou True No Frost, ktorá zabraňuje vzniku námrazy a udržuje stálu teplotu v každom kúte chladničky. Technológia True No Frost vám nielen ušetrí prácu s odmrazovaním, ale aj zefektívňuje výkon chladenia vnútri chladničky Samsung RB37J5005B1/EF, znižuje záťaž systému a pomáha predlžovať životnosť spotrebiča.

Kombinovaná chladnička Samsung RB37J5005B1/EF má tichý chod a úspornú prevádzku

Chladnička s mrazničkou Samsung RB37J5005B1/EF je vybavená modernými technológiami, ktoré šetria vašu peňaženku i životné prostredie. Kompresor s digitálnym prevodníkom automaticky reguluje rýchlosť na základe aktuálnych požiadaviek. Vďaka tomu ponúka chladnička Samsung RB37J5005B1/EF nižšiu hlučnosť aj spotrebu a pomáha predchádzať predčasnému opotrebovaniu a starnutiu spotrebiča. Výrobca poskytuje na kompresor záruku až 10 rokov.

Praktické a úsporné LED osvetlenie

Perfektne rozdelený a prehľadný vnútorný priestor chladničky Samsung kombinovaný s jasným LED osvetlením zaručuje, že budete mať vždy dokonalý prehľad o všetkých uložených potravinách. LED osvetlenie vnútri chladničky je vysoko výkonné a zároveň neznižuje chladiaci výkon chladničky.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
367 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
LED osvetlenie Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super mrazenie Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Áno Hotovo!
Smer otvárania chladničky
Voliteľný Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
367 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
13 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Čierna Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
201 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
71 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
LED osvetlenie, Super mrazenie Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí
Áno Hotovo!
Smer otvárania
Voliteľný Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato lednice dětský zámek? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, barva je šedá nebo černá ? V popisu máte obě možnosti. A je to lesk nebo mat ? děkuji

Dobrý den, uvádíte hloubku 60,1 cm, jinde uvádí 67,5. Jaká je tedy skutečně hloubka lednice? Díky.

Dobrý den, je prosím možné dokoupit k této chladničce i držák na lahve? Nikde jej na internetu nemohu najít, přitom u některých jiných modelů držáky jsou. Seděl by do této lednice i držák právě z jiného modelu či není nějaký univerzal? Děkuji

Diskusia a poradňa k Samsung RB37J5005B1/EF
Príslušenstvo pre Samsung RB37J5005B1/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB37J5005B1/EF.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií