Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung RB37J5015WW/EF

Zobraziť katalóg
Samsung RB37J5015WW/EF + 10 rokov záruka na kompresor
5 2 hodnotení
Chladnička energetická trieda A++, objem chladničky 269 l, objem mrazničky 98 l, mraznička dole, hlučnosť 38 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 3, osvetlenie led, nofrost a super mrazenie, výška 201 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 67.5 cm, hmotnosť 71kg,
Kód:  SACHL033 Produktové číslo:  RB37J5015WW/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung RB37J5015WW/EF

Veľká rodina, ktorá potrebuje veľkú chladničku, ale nemá dostatok miesta na americkú chladničku, ocení chladničku s mrazničkou Samsung RB37J5015WW/EF, ktorá poskytuje vo svojej triede unikátny objem 367 litrov. Vysoko variabilné nastaviteľné police vo dverách sa prispôsobia potrebám všetkých rozmanitých nákupov. Systém chladenia Allaround Cooling zabezpečí rovnakú teplotu vo všetkých priestoroch chladničky. Fresh zásuvka v chladničke Samsung predĺži trvanlivosť mäsa aj rýb. LED osvetlenie vnútri chladničky poslúži pre skvelý prehľad o všetkých uložených potravinách.

Kľúčové vlastnosti chladničky s mrazničkou Samsung RB37J5015WW/EF, biela

  • Systém Space Max pre maximálny objem
  • Fresh Zone pre dlhšiu výdrž mäsa a rýb v chladničke
  • Beznámrazový systém True No Frost
  • Multi Flow s cirkuláciou vzduchu v mnohých smeroch
  • Chladnička Samsung RB37J5015WW/EF má funkciu Allaround Cooling pre rovnomerné chladenie
  • LED osvetlenie pre dokonalý prehľad
  • Veľká variabilita políc vnútri chladničky
  • Kompresor s digitálnym prevodníkom

Maximálny objem, rovnomerné chladenie aj dlhšia výdrž mäsa a rýb

Chladnička Samsung využíva technológiu Space Max, ktorá umožňuje stenčiť steny chladničky tak, aby zostal zachovaný jej vonkajší rozmer a zároveň vám poskytla vnútri viac miesta, než je bežné. K dispozícii budete mať celých 367 litrov objemu, bez toho, aby bola zvýšená energetická náročnosť spotrebiča. Rovnomerný systém chladenia Allaround Cooling vypúšťa chladný vzduch z vetracích otvorov na úrovni každej police, čím pomáha udržiavať rovnakú teplotu vo všetkých priestoroch a zákutiach chladničky Samsung. Znižuje sa tým riziko rýchlejšieho pokazenia potravín v teplejších oblastiach. Pre ešte lepšiu výdrž mäsa a rýb je určená zásuvka Fresh Zone, ktorá udržuje špecifickú optimálnu teplotu a vlhkosť vo vnútri zásuvky. Vaše potraviny vydržia v chladničke Samsung dlhšie a minimalizujú sa straty spojené s vyhadzovaním potravín.

Variabilita, beznámrazový systém, tichý chod a úspora

Problémy s uložením rôzne vysokých či širokých potravín, škatuliek a fliaš vyriešite s variabilným systémom políc vo dverách chladničky. Štyri prepolené a dve klasické police môžete nastavovať úplne ľubovoľne podľa vašich požiadaviek. Vo vnútri chladničky Samsung je polica slide-in, ktorú môžete zasúvať a vysúvať podľa potreby. Zasunutím si urobíte miesto pre vyššie fľaše alebo hrnce. K dispozícii je aj polica na fľaše a v mraziacej časti priehradka s možnosťou úplného otvorenia. Chladnička RB37J5015WW/EF je vybavená technológiami, ktoré šetria vašu peňaženku aj životné prostredie. LED osvetlenie vnútri chladničky je vysoko výkonné a zároveň nezvyšuje spotrebu. Technológia True No Frost vám nielen ušetrí prácu s odmrazovaním, ale tiež zefektívňuje chladenie vnútri chladničky, znižuje záťaž systému a pomáha predlžovať životnosť chladničky. 

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
367 l Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
LED osvetlenie Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super mrazenie Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Áno Hotovo!
Smer otvárania chladničky
Voliteľný Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
367 l Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
13 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Biela Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
201 cm Hotovo!

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky
71 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

O tuto lednici mám zájem ale přečetla jsem si negativní recenzi o nadměrném hluku. Je to důvod k reklamaci a bude výrobek vyměněn? a ještě dotaz, v popisu je velká variabilita nastavení polic ve dveřích, týká se i polic v lednici?

Dobry den, mela bych zajem o tuto chladničku. potrebuji ale vymenit otevirani dveri. Po shlednuti instruktazniho videa na strankach Samsungu mi je jasne, ze si na to netroufnu. He mozne si u vas tuto službu priplatit nebo mate jinou možnost reseni? děkuji

Dobrý den, má lednice dětský zámek? Děkuji.

Mohli byste mi prosím vysvětlit pojem True No Frost? Chápu to dobře, že nejde o samoodmrazování mrazáku, ale jen on jiný způsob odmrazování chladničky? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Samsung RB37J5015WW/EF
Príslušenstvo pre Samsung RB37J5015WW/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB37J5015WW/EF.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií