AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG RB38T605CWW/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB38T605CWW/EF + 20 rokov záruka na kompresor
4,8 13 hodnotení
Chladnička – s mrazničkou dole, energetická trieda C, klimatická trieda SN, N, ST a T, objem chladničky 276 l, objem mrazničky 114 l, smer otvárania doprava, 4 police, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, biela farba, total No Frost, displej, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, super chladenie, super mrazenie, ventilácia, manuálna regulácia teploty, vínotéka, antibakteriálne tesnenie, rozmery 203 × 59,5 × 65,8 cm (V׊×H)
Kód:  SACHL076 Produktové číslo:  RB38T605CWW/EF Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB38T605CWW/EF

Chladnička SAMSUNG RB38T605CWW/EF ponúka veľký vnútorný priestor s objemom 385 l. Vďaka tomu bez problémov pojme veľké množstvo potravín a hĺbka 600 mm umožní pohodlné umiestnenie medzi ďalší kuchynský nábytok. Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF vás poteší veľkým množstvom moderných technológií a praktických funkcií. Steny chladničky sú výrazne tenšie, takže vytvára viac úložného priestoru a chladnička nevyčnieva z pracovnej plochy. Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF je vybavená kvalitným invertorovým motorom, ktorý zaručí tichú a úspornú prevádzku.

Funkcia All-Around Cooling zaručí rovnomerné chladenie

Vďaka funkcii All-Around Cooling je každá priehradka chladničky SAMSUNG RB38T605CWW/EF rovnomerne ochladzovaná. Funkcia navyše priebežne kontroluje aktuálnu teplotu a vďaka prieduchom cirkuluje studený vzduch. Všetky potraviny uložené v chladničke SAMSUNG RB38T605CWW/EF sú efektívne ochladzované a zostanú tak výrazne dlhšie čerstvé.

Beznámrazová prevádzka s technológiou No Frost

Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF disponuje technológiou No Frost, ktorá zlepšuje cirkuláciu vzduchu a udržiava konštantnú teplotu. Vďaka tomu táto technológia zabraňuje tvorbe ľadu vo vnútri chladničky a umožní chladničke s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF rýchlejšie dosiahnutie cieľovej teploty.

Praktický úložný box s nižšou teplotou na uskladnenie citlivých potravín

Súčasťou chladničky s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF je úložný box Optimal Fresh+. Tento praktický priestor je možné využiť ako jednu zónu, či rozdeliť na dve zásuvky s rôznymi teplotami. Ľavá strana boxu má nižšiu teplotu, takže je ideálna na uskladnenie mäsa a rýb, zatiaľ čo pravá strana slúži na zachovanie čerstvosti ovocia a zeleniny.

Zásuvka Humidity+ umožní jednoduché nastavenie úrovne vlhkosti

Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF disponuje zásuvkou Humidity Fresh+, vnútri ktorej je možné otáčaním upravovať úroveň vlhkosti. Zásuvka je ideálna na umiestnenie rýchlo sa kaziacich potravín, ktorých životnosť výrazne predĺži. Dovnútra môžete umiestniť rôzne druhy ovocia i zeleniny, ktoré tak zostanú výrazne dlhšie čerstvé a šťavnaté.

Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF má tlačidlá Power Cool a Power Freeze na rýchle chladenie

Prostredníctvom praktických tlačidiel Power Cool a Power Freeze chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF zabezpečí rýchly chladiaci výkon. Power Cool precízne ochladí potraviny aj vaše obľúbené nápoje vo vnútri chladničky, zatiaľ čo Power Freeze dodáva studený vzduch do vnútornej časti mrazničky. Vďaka tomu v priebehu krátkej chvíle získate dokonale vychladené pokrmy i nápoje.

Elegantné vyhotovenie chladničky s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF

Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF vás poteší kvalitným spracovaním a elegantným dizajnom, vďaka ktorému sa skvele hodí do každého interiéru. Štandardná dĺžka chladničky SAMSUNG RB38T605CWW/EF umožní pohodlné umiestnenie medzi okolitý nábytok a k dispozícii sú ploché dvere so zabudovaným zásobníkom na vodu.

Multifunkčná polička chladničky SAMSUNG RB38T605CWW/EF slúži na efektívne skladovanie

Vďaka praktickej multifunkčnej poličke na víno môžete využiť priestor chladničky s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF ešte efektívnejšie. Širší dizajn chladničky umožní okrem štandardných fliaš skladovať aj väčšie fľaše so šampanským. Plochý tvar navyše zaručuje vyššiu univerzálnosť a umožní jednoduché uloženie pizze aj vajec.

Big Door Bin zabezpečí pohodlné uloženie veľkých fliaš

Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF disponuje priestrannými dverami Big Door Bin. Vďaka tomu môžete veľké fľaše aj objemné kartóny pohodlne ukladať priamo vo dverách a nebudú zbytočne zaberať priestor v regáloch. S chladničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF tak budete mať vaše obľúbené chladené nápoje vždy poruke.

SAMSUNG RB38T605CWW/EF využíva energeticky úsporný digitálny invertor

Vďaka kvalitnému digitálnemu invertoru je chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF veľmi tichá a pracuje s vysokou energetickou účinnosťou. Kompresor automaticky upravuje rýchlosť digitálneho invertora v závislosti na momentálnej potrebe chladenia. Vďaka tomu je výrazne znížená spotreba energie, takže chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF šetrí životné prostredie aj vašu peňaženku.

Clean Back zasa postará o jednoduchú údržbu zadnej časti chladničky

Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38T605CWW/EF je vybavená bezpečnostným krytom Clean Back, ktorý chráni cievky a dôležité káble vnútri chladničky. Bezpečnostný kryt Clean Back je veľmi odolný, bráni ukladaniu nečistôt a vďaka hladkému povrchu sa veľmi ľahko udržuje.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
385 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
203 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
65,8 cm Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
C Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
169 kWh/annum Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
B Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Displej, LED osvetlenie, Ventilácia, Vinotéka, Antibakteriálne tesnenie, Indikácia otvorených dverí chladničky Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super chladenie, Super mrazenie Hotovo!
Ovládanie a regulácia teploty chladničky
Manuálny Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Áno Hotovo!
Smer otvárania chladničky
Doprava Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
1 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
385 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
13 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Biela Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
203 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
76 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
210,8 cm Hotovo!
Šírka balenia
64 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
74 cm Hotovo!

Typ chladiva

Typ chladiva
R600a Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky s vinotékou
» Všetky úsporné chladničky energetickej triedy C
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky úsporné chladničky s mrazničkou (pôvodne A+++)
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ake ma prosim chladnicak otvaranie? Treba dodatocny priestor na otvorenie alebo sa otvara v rovine chladnicky?

Vážení, ačkoliv jsem si všechno co poskytujete pečlivě prohlédl a přečetl, tak jsem nikde nenašel pohled na to čím zadáváte požadovanou teplotu ani displej na kterém se hodnoty zobrazují. Dívám se špatně nebo v čem to vězí? Vysvětlete mi to prosím. Děkuji.

Dobrý den, je lednice SAMSUNG RB38T605CWW/EF standardně vybavena dělenou poličkou pro odsunutí či odklopení části poličky pro umístění vysokých lahví s nápoji?

Dobry den, Nelze nám provést změnu směru otevírání dveří, jelikoz do prostředního stredozeho závěsu se nevejde šroubek z původní strany. Zdá se, že díra do středu nebyla zcela prorazena vyrobcem. Můžete mi prosím pomoci? děkuji.

Dobrý den V jakém rozsahu lze nastavit teplotu v lednici a v mrazáku?

Dobrý den, jaká je prosím délka přívodního kabelu a místo jeho vyvedení? Děkuji

Dobrý den, v parametrech je uvedeno, že lednička má výrobník ledových kostek, kde je umístěn? Děkuji

Dobrý deň, sú v mraziaku nejakým spôsobom teplotne oddelené šuflíky ? Alebo má mraziak rovnakú teplotu v celom priestore ? Ďakujem

Dobry den. Lze nastelovat lednici tak aby se sama nezavirala? Je to neskutecne otravne kdyz zandavate nebo vyndavate potraviny.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi značkou RB38T605CWW/EF a RB38T606CWW/EF. Díky za info

12
Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB38T605CWW/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB38T605CWW/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB38T605CWW/EF.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií