Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG RB38T605DWW/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB38T605DWW/EF + 20 rokov záruka na kompresor
4,3 9 hodnotení
Chladnička – s mrazničkou dole, energetická trieda D, objem chladničky 276 l, objem mrazničky 114 l, smer otvárania doprava, 4 police, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, total No Frost, displej, LED osvetlenie, super chladenie, super mrazenie, inteligentná, rozmery 203 × 59,5 × 65,8 cm (V׊×H)
Kód:  SACHL073 Produktové číslo:  RB38T605DWW/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB38T605DWW/EF

Samsung RB38T605DWW/EF je subtílna navonok, priestranná vnútri

Chladnička s mrazničkou Samsung RB38T605DWW/EF sa pýši elegantným hladkým dizajnom, ktorý však ukrýva až 385-litrovú kapacitu s 600 mm hĺbkou, kam sa zmestia všetky veľké víkendové nákupy pre celú rodinu. Inovatívna technológia SpaceMax™ účinne izoluje, a preto môžu byť steny chladničky tenšie, čím ergonomicky ešte lepšie zapadne do akéhokoľvek interiéru, bez toho zabrala príliš veľa miesta.

Individuálne a rovnomerné chladenie

Vaše ovocie a zelenina zostanú vždy perfektne čerstvé a šťavnaté. Postará sa o to funkcia All-Around Cooling, ktorá má za úlohu chladiť každú priehradku, a to na celej ploche od jedného rohu k druhému. Navyše monitoruje teplotu a vháňa studený vzduch dômyselne umiestnenými prieduchmi. Chladenie potravín je tak efektívne a stabilné, nech už potraviny v chladničke Samsung RB38T605DWW/EF položíte kamkoľvek.

Vždy čerstvé mäso aj zelenina s chladničkou kombinovanou Samsung RB38T605DWW/EF

Užite si pri používaní kombinovanej chladničky s mrazničkou Samsung RB38T605DWW/EF ešte väčšiu slobodu a flexibilitu. Riešenie Optimal Fresh+ predstavuje špeciálny box, ktorý môžete použiť ako jednu zásuvku alebo ho rozdeliť na dve zóny s rôznymi teplotami. V ľavej môžete napríklad uschovávať mäso a ryby, zatiaľ čo do pravej uložíte ovocie a zeleninu.

Zásuvka s prispôsobiteľnou vlhkosťou

Aj potraviny, ktoré sa zvyčajne kazia rýchlejšie, si v chladničke Samsung RB38T605DWW/EF zachovajú pôvodnú textúru po skutočne dlhú dobu. Pomôže na to špeciálna zásuvka Humidity Fresh+, ktorej vlhkosť môžete sami ovládať pomocou jednoduchého tlačidla.

Ľadový koktejl inovatívnych funkcií

Ani rýchle ochladenie či zmrazenie nepredstavuje pre chladničku Samsung RB38T605DWW/EF žiadny problém. Stlačte tlačidlo Power Cool a vaše potraviny schladí intenzívny studených vzduch. Ak by ste potrebovali zamraziť domáce ovocné nanuky na blížiacu sa párty, funkcia Power Breeze im rýchlo dodá intenzívny ľadový prúd. Námrazy sa však nemusíte obávať. Praktická technológia No Frost zlepšuje cirkuláciu vzduchu, čím zachováva optimálnu teplotu v chladničke. Ľad sa tak nehromadí a tento úsporný proces navyše šetrí nielen chladiaci systém, ale aj spotrebu energie.

Praktické skladovanie vína

Ešte efektívnejšie využitie priestoru v kombinovanej chladničke s mrazničkou Samsung RB38T605DWW/EF vám umožní multifunkčná polička na víno so špeciálnym širokým dizajnom. Uložíte do nej nielen fľaše vína štandardnej veľkosti, ale aj tie širšie, akými sa vyznačuje napríklad šampanské. A poličku nemusíte nutne využiť iba na víno. Zmestí sa do nej napríklad aj pizza.

Decentná a tichá chladnička kombinovaná Samsung RB38T605DWW/EF

Ušetrite až 50 % energie, vaše náklady aj životné prostredie. Chladnička Samsung RB38T605DWW/EF spĺňa najnovšie energetické predpisy vďaka vysoko výkonnému digitálnemu invertoru, ktorý upravuje svoju rýchlosť podľa momentálneho využitia. Jeho hladina hluku je len 35 dB (B), čo sa prejavuje na veľmi tichom chode samotného spotrebiča.

Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
N, T, ST, SN Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Pripojenie
WiFi Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi Hotovo!
Inteligentné funkcie spotrebiča
Informácie o stave, Monitoring spotreby, Mobilná aplikácia Hotovo!

Rozmery

Výška
203 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
65,8 cm Hotovo!

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda
D Hotovo!
Ročná spotreba energie
211 kWh/annum Hotovo!
Objem (chladený priestor)
276 l Hotovo!
Objem (priestor na mrazené potraviny)
114 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
3ks Hotovo!
Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov
1 × Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
8 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
71 kg Hotovo!

Typ chladiva

Typ chladiva
R600a Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
210,8 cm Hotovo!
Šírka balenia
63,7 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
74 cm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky úsporné chladničky energetickej triedy D
» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky kombinované chladničky s mrazničkou s No Frost
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky inteligentné chladničky
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kde je prosim vas tlačidlo Power Cool?

píšete chytrá, v manuálu je napsáno stáhnout a nainstalovat App, ale není tam víc info.nevim jak to propojit

Dobrý deň, je prosím možné vypnúť zvlášť len chladničku alebo len mrazničku z dôvodu čistenia tak aby zvyšná časť bežala? Ďakujem.

Odpovězte mi prosím jasně na tuto otázku: dá se nastavit požadovaná teplota zvlášť na chladničce a zvlášť na mrazáku

Dobrý deň, na fotke vidím že otváranie dverí je do prava. Dá sa prehodiť na druhu stranu ? a ak áno viete to spraviť vy ?

Dobrý deň. Chcem sa spýtať,aký je okrem ceny rozdiel medzi chladničkami SAMSUNG RB38T605DWW/EF a SAMSUNG RB38T605CWW/EF. Ďakujem.

Dobrý deň, na získanie 10 ročnej záruky na kompresor je treba výrobok niekde registrovať, alebo je k výrobku bez potreby registrácie?

V ochranné stříbrné vrstvě ze zadní strany lednice jsou malé otvory, přelepené kulatými přelepkami. Ty se hned po vybalení lednice začaly částečně odlupovat. Musí tam ty přelepky být nebo jsou jen na dobu přepravy?

Zapnula jsem lednici a už několik hodin v kuse vydává dost nepříjemný hlasitý zvuk. Na infolince Samsungu mi sdělili, že se kalibruje a bude to trvat 7-10dní (!). Je to opravdu normální doba, po kterou bude lednice hlučná tak, že není téměř slyšet vlastního slova v její blízkosti?

Dobry den. prosim Vas, otvaranie dveri je naozaj iba z jednej strany? dakujem.

12
Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB38T605DWW/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB38T605DWW/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB38T605DWW/EF.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií