Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG RB38T705CB1/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB38T705CB1/EF + 20 rokov záruka na kompresor
4,7 42 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Chladnička – s mrazničkou, energetická trieda C, objem chladničky 276 l, objem mrazničky 114 l, smer otvárania doprava, 4 police, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, s ocenením Značky kvality dTest, displej, LED osvetlenie, vinotéka, prázdninový režim a indikácia otvorených dverí chladničky, rozmery 203 × 59,5 × 65,8 cm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SACHL078 Produktové číslo:  RB38T705CB1/EF Informačný list Stránky výrobcu
SAMSUNG RB38T705CB1/EF 901,60 € Momentálne nedostupné

SAMSUNG RB38T705CB1/EF

Špičková a cenovo dostupná kombinovaná chladnička Samsung RB38T705CB1/EF je vysoko moderným spotrebičom, ktorý disponuje veľkým a dômyselne organizovaným vnútorným priestorom. Zaiste vás poteší radom inovatívnych a praktických funkcií, ktoré predĺžia životnosť vašich potravín. Chladnička Samsung patrí do triedy C, vďaka čomu je energeticky úsporná. Na prvý pohľad vás zaujme moderným dizajnom, ktorý dopĺňa LED displej na dverách a iste oceníte aj veľmi tichý chod, ktorý nepresiahne 35 dB. Technológia Metal Cooling udrží vaše potraviny dlhšie čerstvé aj napriek tomu, že často otvárate a zatvárate dvere chladničky.


Kľúčové vlastnosti chladničky s mrazničkou Samsung RB38T705CB1/EF

  • Špičková a moderná chladnička Samsung s objemom 385 litrov
  • Humidity Fresh+ pre uchovanie ovocia a zeleniny
  • Špeciálna Metal Cooling technológia udrží potraviny v chlade
  • Plochý tvar multifunkčnej poličky
  • Chladnička Samsung RB38T705CB1/EF s väčšou dverovou priehradkou
  • Chladnička energetickej triedy C s tichým chodom - iba 35 dB
  • Chladnička s úložným boxom Optimal Fresh+
  • Samsung RB38T705CB1/EF s beznámrazovou technológiou No Frost
  • Chladnička má digitálny invertorový kompresor s 20-ročnou zárukou
  • Chladnička s Multi-AiFlow & All Around Cooling - cirkulácia vzduchu v mnohých smeroch
  • Vynikajúce funkcie Rýchle mrazenie a Rýchle chladenie
  • Odolná zadná stena s ľahkou údržbou

Efektívne využitie priestoru chladničky s mrazničkou Samsung RB38T705CB1/EF

Chladnička s mrazničkou Samsung RB38T705CB1/EF vám ponúkne moderný antikorový vzhľad, ktorý sa hodí do každej kuchyne. Okrem iného vás zaujme tiež veľkým vnútorným priestorom s objemom 385 litrov, kde si každá potravina nájde svoje miesto. Vybavená je špeciálnou izoláciou SpaceMax, vďaka čomu sú steny chladničky oveľa tenšie. Vznikne tak viac priestoru navyše.

Rovnomerné chladenie celého priestoru kombinovanej chladničky Samsung RB38T705CB1/EF

Cirkulácia chladného vzduchu All Around Cooling rovnomerne ochladzuje celý vnútorný priestor chladničky Samsung RB38T705CB1/EF, teda v každej časti je zachovaná konštantná teplota. Studený vzduch vychádza viacerými vetracími otvormi na úrovni každej police. Potraviny tak zostanú dlhšie čerstvé a chrumkavé.

Špeciálna Metal Cooling technológia udrží potraviny v chlade

Chladnička s mrazničkou Samsung RB38T705CB1/EF je opatrená technológiou Metal Cooling, ktorá udrží vaše potraviny dlhšie čerstvé aj napriek tomu, že často otvárate a zatvárate dvere chladničky. Na to napomôže špeciálna kovová chladiaca doska v zadnej stene, ktorá udržiava optimálnu vnútornú teplotu a zachováva chlad. Zároveň zabraňuje strate studeného vzduchu.

Dajte stopku odmrazovaniu s No Frost technológiou

Chladnička s mrazničkou Samsung RB38T705CB1/EF je vybavená tiež unikátnou technológiou No Frost, ktorá efektívne zamedzuje vzniku námrazy a zaisťuje stálu teplotu vo všetkých kútoch chladničky. Zároveň oveľa rýchlejšie dosahuje cieľové teploty.

Kombinovaná chladnička Samsung RB38T705CB1/EF s úložným boxom Optimal Fresh+

Súčasťou chladničky Samsung RB38T705CB1/EF je tiež unikátny úložný box Optimal Fresh+, ktorý je možné použiť ako jednu zásuvku, prípadne ju rozdeliť na dve zóny s rôznymi teplotami. Ľavá strana boxu je skôr chladnejšia, takže je ideálna na uchovanie mäsa a rýb. Pravá strana boxu je skvelá na uchovanie dlhšie čerstvého ovocia a zeleniny.

Humidity Fresh+ pre uchovanie ovocia a zeleniny

Vnútorný priestor chladničky Samsung RB38T705CB1/EF má k dispozícii zásuvku Humidity Fresh+, ktorá slúži na uchovanie ovocia a zeleniny. Vďaka otočnému ovládaciemu gombíku si môžete pohodlne nastaviť vlhkosť v zásuvke. V priebehu chvíľky si tak vytvoríte ideálne prostredie, ktoré zabezpečia optimálne podmienky pre dlhšie čerstvé, krehké a šťavnaté potraviny.

Vynikajúce funkcie Rýchle mrazenie a Rýchle chladenie

Súčasťou chladničky Samsung RB38T705CB1/EF je Rýchle chladenie a Rýchle mrazenie, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb. Stlačením tlačidla Rýchle chladenie dochádza k intenzívnemu studenému vzduchu, ktorý rýchlo ochladí novo vložené potraviny či nápoje. Zvolením funkcie Rýchle mrazenie sa dostane do mraziacej časti rýchly prúd studeného vzduchu, ktorý spevní mrazenie potravín a urýchli výrobu ľadu.

Neodolateľný vzhľad kombinovanej chladničky Samsung RB38T705CB1/EF

Kombinovaná chladnička Samsung RB38T705CB1/EF vás na prvý pohľad zaujme svojim prepracovaným dizajnom s hĺbkou 600 mm, ktorý skvele zapadne do každej domácnosti. Jemný vzhľad chladničky dopĺňajú ploché dvere. Súčasťou chladničky Samsung RB38T705CB1/EF je skrytý displej a perfektne prispôsobený vnútorný priestor

Plochý tvar multifunkčnej poličky

V kombinovanej chladničke s mrazničkou Samsung RB38T705CB1/EF nájdete regály a police, ktoré vám pomôžu ľahko usporiadať a uskladniť potraviny rôznych veľkostí, vrátane vysokých fliaš. Celý priestor je perfektne využitý vďaka multifunkčnej poličke na víno, ktorá vám umožní skladovať potraviny aj vyšších rozmerov ako je napríklad šampanské. Polička je tiež skvelá na uchovanie ďalších potravín, ako sú škatule od pizze či vajec.

Chladnička s mrazničkou Samsung RB38T705CB1/EF s väčšou dverovou priehradkou

Samozrejmosťou sú aj dverové priehradky, ktoré vám pomôžu ľahko usporiadať a uskladniť potraviny rôznych veľkostí, vrátane vysokých fliaš. Uložte si do priehradiek váš obľúbený džús, vodu či objemné krabice s mliekom. Vďaka praktickým priehradkám získate veľa miesta pre ostatné potraviny v chladničke Samsung RB38T705CB1/EF.

Invertorový kompresor kombinovanej chladničky Samsung RB38T705CB1/EF

Bonusom kombinovanej chladničky Samsung RB38T705CB1/EF je výkonný kompresor s digitálnym prevodníkom, ktorý automaticky reguluje svoju rýchlosť. Vďaka tomu sa efektívne znižuje spotreba energie, minimalizuje sa hlučnosť a znižuje sa jeho opotrebovanie, čo zaisťuje dlhodobý výkon a vysokú životnosť. Hlučnosť nepresiahne 35 dB(B). Výrobca na kompresor navyše poskytuje až 20 rokov záruky.

Chladnička s mrazničkou Samsung RB38T705CB1/EF s odolnou zadnou stranou

Zadná strana chladničky Samsung RB38T705CB1/EF sa veľmi ľahko a rýchlo čistí vďaka špeciálnemu bezpečnostnému krytu. Tento kryt okrem iného chráni aj cievky a káble. Hladký povrch sa dá pohodlne utierať a poskytuje vyššiu odolnosť. Zároveň chráni komponenty od prípadných nečistôt a námrazy.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Celkový úžitkový objem chladničky
385 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda
C Hotovo!
Ročná spotreba energie
169 kWh/annum Hotovo!
Objem (chladený priestor)
276 l Hotovo!
Objem (priestor na mrazené potraviny)
114 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie

Možnosť zmeny otvárania dverí
Áno Hotovo!
Smer otvárania
Doprava Hotovo!
Klimatická trieda
SN, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
1 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
385 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
13 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
203 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
65,8 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
76 kg Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
dTest Hotovo!

Typ chladiva

Typ chladiva
R600a Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
210,8 cm Hotovo!
Šírka balenia
64 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
74 cm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky s vinotékou
» Všetky úsporné chladničky energetickej triedy C
» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky úsporné chladničky s mrazničkou (pôvodne A+++)
» Všetky kombinované chladničky s mrazničkou s No Frost
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, černá verze této lednice je z jakého materiálu? Je to obarvený nerez nebo např. nějaký plast? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má prosím zaměnitelné otevírání dveří? Potřebuji panty vlevo. děkuji. Ivana

Dobrý deň, ak si sám prehodím smer otvárania dverí, stratím na chladničku záruku ?

Zdravím,má spotřebič osvětlení i v mrazící časti? Děkuji za odpověd.

Dobrý den, chci se zeptat zda má lednice kompresor v zadní časti, nebo na boku? Jedná se mi o rozestup mezi stěnou a lednici. Děkuji David

Dobrý den, je možné na dveře přidělat madla? Děkuji.

Dobrý den, všechny lednice s mrazákem v černém provedení mají boční strany lednice v šedivé barvě? Nebo je i varianta lednice s tmavým korpusem? Děkuji.

Dobry den, je prosim mozne dokoupit do teto lednice skladaci polici 2 Step Foldable Shelf?

Dobrý den, lze vysunovat šuplíky při umístění lednice bokem ke stěně a při otevírání dveří k této stěně? Děkuji

Dobrý den, v parametrech jsem nenašla informaci, zda má tato lednice oddělené ovládání pro chladničku a pro mrazák. Pokud má ovládání společné, pociťujete v tom nějakou nevýhodu, vadí to v něčem při provozu? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB38T705CB1/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB38T705CB1/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB38T705CB1/EF.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií