AlzaBoxy Q1 Motorola Edge 50 Family

Samsung remienok pre Galaxy Watch Active Green

Zobraziť katalóg
Samsung remienok pre Galaxy Watch Active Green
Remienok na hodinky – z materiálu: elastomér
Kód:  SAAW0306b7 Produktové číslo:  ET-SFR50MGEGWW Stránky výrobcu
Samsung remienok pre Galaxy Watch Active Green Predaj skončil

Samsung remienok pre Galaxy Watch Active Green

Remienok Samsung je určený pre inteligentné hodinky Galaxy Watch Active a príde vám vhod, ak sa váš bývalý remienok už poškodil, alebo ak chcete experimentovať s rôznymi farebnými kombináciami. Tento remienok značky Samsung je v zelenej farbe, avšak dostupných je ešte ďalších 7 farieb. Na jeho výrobu bol použitý elastický fluóroelastomér, ktorý je známy pre svoju jemnosť a šetrnosť k pokožke. Samsung je určený predovšetkým pre hodinky Galaxy Watch Active, avšak je kompatibilný aj s ďalšími modelmi s veľkosťou remienka 20 mm.

Kľúčové vlastnosti remienka Samsung pre Galaxy Watch Active Green

  • Remienok Samsung Galaxy Watch Active sa hodí ako náhradný, alebo na rozšírenie farebných možností
  • Samsung je vyrobený z komfortného a flexibilného fluóroelastoméru
  • Hodí sa aj na ďalšie modely hodiniek s veľkosťou remienka 20 mm

Hmotnosť:
21,7 g


Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je kompatibilný aj s hodinkami Samsung galaxy watch 46mm? Lebo galaxy watch active su mensie. Dakujem

Diskusia a poradňa k Samsung remienok pre Galaxy Watch Active Green
Príslušenstvo pre Samsung remienok pre Galaxy Watch Active Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung řemínek pro Galaxy Watch Active Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Armband für Galaxy Watch Active Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Armband für Galaxy Watch Active Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung szíj Galaxy Watch Active fitnesz órához, zöld.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií