AD homeoffice Aplikace

SAMSUNG RF50K5920S8/EO

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RF50K5920S8/EO + 20 rokov záruka na kompresor
4,5 4 hodnotení
Americká chladnička výška 192 cm, energetická trieda A+, objem chladničky 336 l, objem mrazničky 190 l, hlučnosť 42 dB, klimatická trieda N, SN, ST a T, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 2, led osvetlenie, nofrost, perfectfresh , super chladenie, multi airflow – udržiavaná optimálna teplota a výrobník ľadu, výška 192 cm, šírka 79.5 cm, hĺbka 74.5 cm, hmotnosť 113 kg, smer otvárania: pánty vpravo,
Kód:  SACHL064 Produktové číslo:  RF50K5920S8/EO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RF50K5920S8/EO


Tri samostatné chladiace okruhy

Chladnička Samsung RF50K5920S8 prichádza s revolučným riešením Triple Cooling System založeným na troch samostatných oddieloch s vlastnými na sebe nezávislými chladiacimi systémami. Vďaka tomu sú potraviny v jednotlivých častiach chladničky skladované v optimálnej teplote s maximálnou vlhkosťou, čím je tiež zabránené nepríjemnému miešaniu pachov jednotlivých jedál.



Stabilná chladiaca teplota

Pre dlhotrvajúcu čerstvosť potravín je dôležité vhodné skladovanie so stabilnou teplotou. Preto je chladnička Samsung vybavená technológiou Precise Chef Cooling, ktorá eliminuje výkyvy teploty s odchýlkou ±0,5° C. To je dosiahnuté neustálym monitorovaním teploty a okamžitým prispôsobením výkonu kompresora podľa potreby.



Flexibilné skladovanie potravín

Premeňte chladničku na mrazničku – alebo naopak! Praktická zóna CoolSelect Plus vám umožní nastaviť až 4 rôzne teploty (3, -1, -5 a -23° C) pre optimálne skladovacie podmienky a maximálnu flexibilitu.


Mäso a morské plody

Samsung pri návrhu chladničiek venuje pozornosť aj potrebám najväčších gastro nadšencov. Fresh zóna je zásuvkou, ktorá poskytuje ideálne prostredie pre skladovanie mäsa a rýb. Vďaka optimálnej teplote zostanú vaše suroviny dlhšie čerstvé a zachovajú si svoju chuť.



Elegancia a praktickosť

Využite každý centimeter chladničky Samsung a skladujte aj naozaj veľké položky. Moderný a praktický dizajn v tvare T vám uľahčí organizáciu a skladovanie všetkých vašich potravín a nápojov.



Ohromný skladovací priestor

Chladnička Samsung ponúka obrovský objem 500 litrov, ktorý vám poskytne dostatok priestoru v chladiacom i mraziacom priestore. Skladujte potraviny inteligentne, komfortne a majte k nim ľahký prístup bez väčšieho úniku chladu vďaka praktickému dizajnu so štyrmi dvierkami.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
486 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
192 cm Hotovo!
Šírka
79,5 cm Hotovo!
Hĺbka
74,5 cm Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
401 kWh/annum Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
C Hotovo!

Typ chladničky

Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
6ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
3 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
486 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
10 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
192 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
113 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!

Typ chladiva

Typ chladiva
R600a Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy F

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosím o info, kolik má lednice Db. Vy uvádíte 42, jiní prodejci pouze 40 Db. Předem děkuji.

Dobrý den, je možno tuto lednici zakoupit i v černé barvě? děkuji.

Dobrý den, zvládnu ledničku nastavit sám? Jak dlouho lednička po vybalení musí stát než se zapne? Triple cooling také se někde nastavuje či běží sám? Je tam někde display kde se vse ovládá? Je to v Češtině?

Zdravim Vas, prosim Vas, policky v chladnicke su napevno? alebo sa daju aj nastavovat vyskovo? napriklad ked mam vyssi hrniec a pod - ze si ich dam do inej polohy. Dakujem

Jak mám připojit lednici ke smart things? lednice v cenové relaci 35000 a je potřeba něco dokupovat?

Dobrý den, prosim vas, vedeli by ste mi povedať akú vzdialenosť musim dodržať, keď chcem mať chladničku čo najbližšie pri stene (v rohu) z pravej strany, aby som vedel komfortne otvoriť dvere a zároveň by bolo možné vysunúť šuflíky z chladničky a mrazničky? Ďakujem.

zdravim, vyrobnik ladu ma privod vody cez hadicu? alebo nejaky vlastny zasobnik?

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RF50K5920S8/EO
Príslušenstvo pre SAMSUNG RF50K5920S8/EO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RF50K5920S8/EO.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií