AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung RF56J9041SR/EO

Zobraziť katalóg
Samsung RF56J9041SR/EO + 10 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Americká chladnička dvojdverová, energetická trieda F, objem chladničky 362l, objem mrazničky 254l, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 6, počet chladiacich okruhov 3, antikorová farba, funkcie: total No Frost, s pripojením na vodu, výrobník ľadových kociek, výrobník ľadovej triešte, výdajník vody, s displejom, nulová zóna, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, Multi-AirFlow, elektronické ovládanie teploty, prázdninový režim, metal Cooling, antibakteriálne tesnenie, 182.5×90.8×73.3cm (V׊×H)
Kód:  SACHL013 Produktové číslo:  RF56J9041SR/EO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung RF56J9041SR/EO

Bola pre vás vždy lákadlom moderná chladnička typických amerických domácností? Americká chladnička Samsung RF56J9041SR/EO s dverami typu French Door dokonale uspokojí aj tú najnáročnejšiu klientelu. Chladnička ponúka mnoho technologických vymožeností a prvkov na uľahčenie života, že skrátka nebudete môcť odolať. Celkový čistý objem chladničky činí 564 litrov vnútorného priestoru a vy sa už nemusíte báť, že by ste nemali miesto na uskladnenie nákupu pre väčšie množstvo ľudí. Z jej funkcií vás iste poteší trojito oddelený chladiaci systém chladničky aj mrazničky pre zachovanie tej najvyššej čerstvosti potravín či beznámrazová technológia True No Frost. Ďalším kladom tejto americkej chladničky Samsung RF56J9041SR/EO je tzv. Cool Select Zone, priestor, v ktorom si môžete nastaviť teplotu presne podľa aktuálnej potreby. So vstavaným dávkovačom vody a ľadu vás čaká chladivé osvieženie, kedykoľvek si spomeniete. Dizajn chladničky možno označiť za štýlový až nadčasový. O dlhšiu životnosť sa postará hodnotné kovové telo. Ovládanie chladničky je realizované prostredníctvom intuitívneho LED displeja.


Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Samsung RF56J9041SR/EO

  • Voľne stojaca americká chladnička typu French Door v modernom vyhotovení nehrdzavejúceho kovu
  • Veľká kapacita, perfektný prehľad a všetko na dosah ruky
  • Veľký celkový čistý objem 564 l
  • Objem úložného priestoru hlavnej časti chladničky 361 l
  • Mraznička s objemom 203 l
  • Špeciálny kompresor s digitálnym prevodníkom, ktorý reguluje rýchlosť automaticky v rozmedzí 7 úrovní podľa náročnosti na chladenie
  • Technológia Multi Flow garantuje optimálnu teplotu v celom priestore spotrebiča
  • Triple Cooling technológia zase umožňuje nezávislé chladenie chladiacich, mraziacich a nastaviteľných zón
  • Chladnička Samsung RF56J9041SR/EO vybavená beznámrazovou technológiou True No Frost
  • Špeciálny kovový plát Metal Cooling dokáže aj pri otvorení dvierok udržať uskladnené potraviny dokonale vychladené
  • V priestore Cool Select Zone+ v pravom spodnom oddiele si budete môcť zmeniť chladiace nastavenia v mraziacej časti s možnosťou 4 teplotných nastavení, takže sa zachová tá najvyššia kvalita vašich potravín
  • Možnosť pokročilého nastavenia chladenia u pravého spodného krídla dvierok pre dlho zachovanú čerstvosť mäsa a rýb
  • Špeciálne skladacie police a úložný priestor aj pre objemné nádoby vďaka Easy Big Door Bin
  • Do dverí vstavaný dávkovač vody a ľadu
  • Prehľadný LED displej
  • Hlučnosť chladničky Samsung RF56J9041SR/EO neprekročí 39 dB
  • Rozmery americkej chladničky činí: 90,8 × 182,5 × 73,3 cm


Zaručená čerstvosť potravín s americkou chladničkou Samsung

Americká chladnička Samsung RF56J9041SR/EO s dverami typu French Door harmonicky splynie s vašou kuchyňou vďaka svojmu modernému dizajnu a kompaktným rozmerom. Vďaka jej širokým dverám do nej budete mať dobrý prístup pri vkladaní potravín. Flexibilné nastavovanie teploty s technológiou Triple Cooling System zaručí, že vaše potraviny zostanú dlho čerstvé a chutné.

Efektívny systém chladenia

Spomínaná technológia chladenia Triple Cooling System americkej chladničky Samsung RF56J9041SR/EO upravuje vlhkosť vo vnútri chladničky na ideálnu úroveň, kontroluje a samostatne nastavuje jej teplotu a zamedzuje nežiaducemu miešaniu vôní potravín vďaka rozdeleniu do troch jednotlivých častí. Navyše sa vnútri, vďaka kovovému chladiacemu panelu Metal Cooling, studený vzduch udrží omnoho dlhšie.

Harmonický dizajn americkej chladničky Samsung RF56J9041SR/EO

Vďaka svojmu modernému vzhľadu a účelne navrhnutým dverám v štýle French Door americká chladnička Samsung RF56J9041SR/EO krásne zapadne do každej kuchyne a dodá jej svieži nádych elegancie. Harmonicky sa zladí so štýlom okolia a do vašej kuchyne bude vďaka tejto chladničke radosť pozerať.

Chcete len mraziť či iba chladiť? Nastaviteľný oddiel vám dovolí vybrať si podľa potreby

S priestorom Cool Select Zone+ si budete môcť navoliť optimálne podmienky pre tú najvyššiu čerstvosť vašich potravín. Pravý spodný oddiel chladničky Samsung RF56J9041SR/EO môžete jednoducho zmeniť z chladiaceho na mraziaci vďaka jedinečnej možnosti štyroch teplotných nastavení.

Hydina, ryby a ďalšie druhy mäsa si zachovajú svoju čerstvosť

Americká chladnička Samsung RF56J9041SR/EO má vo výbave tiež možnosť pokročilého nastavenia chladenia u pravého spodného krídla dvierok. Môžete si byť istí, že uchovávanie akéhokoľvek mäsa a rýb prebieha presne tak, ako si tento typ jedla žiada, aby zostal čo najdlhšie čerstvý a chuť mäsa stále vynikajúca, pri skladovaní v optimálnej teplote -1 °C.

Neobyčajne vysoká kapacita americkej chladničky Samsung RF56J9041SR/EO a napriek tomu perfektný prehľad o obsahu

S prekvapivým objemom 564 l americkej chladničky Samsung RF56J9041SR/EO si doma uskladníte neobyčajné množstvo potravín ako v chladiacej časti, tak aj v mrazničke, takže nebudete musieť strácať svoj cenný čas s nákupmi tak často. Nezáleží na tom, akého druhu či tvaru potraviny budú, všetko sa do chladničky Samsung RF56J9041SR/EO pohodlne zmestí. A vďaka možnosti širokého otvorenia všetkých štyroch dverí budete mať nad aktuálnym obsahom dokonalú kontrolu.

So špeciálnymi policami uskladníte v chladničke čokoľvek

Pomocou špeciálnych políc umiestníte aj neforemné nádoby či vysoké fľaše kamkoľvek budete potrebovať. Všetko nájde svoje miesto s týmito dvojstupňovými skladacími policami a zároveň vám zaručí dobrý prístup aj do zadnej časti chladničky Samsung RF56J9041SR/EO.

Rafinovaný nadčasový dizajn americkej chladničky Samsung

Premyslený vzhľad chladničky vašu domácnosť oživí svojím nadčasovým štýlom. Americká chladnička Samsung RF56J9041SR/EO je vybavená zapustenými držadlami a disponuje elegantným kovovým telom, takže vaša kuchyňa bude vyzerať stále profesionálne aj s pribúdajúcimi rokmi.

Objemné nádoby nie sú pre americkú chladničku Samsung RF56J9041SR/EO žiadny problém

Nezmestia sa vám u starého modelu chladničky do dverí objemnejšie fľaše, veľké kartóny od džúsu či mlieka a ďalšie rozmerné nádoby? Takéto komplikácie sa u americkej chladničky Samsung RF56J9041SR/EO obávať nemusíte. V dverovom priestore Easy Big Door Bin sa vždy nájde dostatok miesta aj pre tieto predmety väčších rozmerov. Nebudete tak musieť plytvať miestom na poličkách ani kupovať takýchto potravín menej - už budete vždy pripravení dopredu.



Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
564 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda chladničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
384 kWh/annum Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
384 kWh/annum Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
C Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Displej, LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim, Indikácia otvorených dverí chladničky, Nulový nábeh dverí Hotovo!
Funkcie chladničky pre vodu a ľad
Výrobník ľadu, Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, S pripojením na vodu Hotovo!
Ovládanie a regulácia teploty chladničky
Elektronické Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
3 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
564 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
12 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
183 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
160 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy F
» Všetky americké chladničky s prívodom vody
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím jaký typ filtru je potřeba zakoupit do této lednice (SAMSUNG RF56J9041SR/EO). Děkuji za odpověď.

Dobrý den po výměně vodního filtru stále svítí ikona filtru. Jak ji zhasnu? Děkuji za odpověď Petr Horák

Dobrý den, na obrázku: https://cdn.alza.cz/ImgW.ashx?fd=FotoAddOrig&cd=SACHL013-06&i=1.jpg lednice působí, že lze vestavět opravdu až po vnější okraj dveří, je tato fotografie relevantní? Nebude takováto vestavba vadit bezproblémovému otevírání dveří? Děkuji, Šefara

Tato lednice je zařazena v kategorii bez připojení vody. V manuálu se však píše, že se má připojit na vodu. Jak to tedy je?

Diskusia a poradňa k Samsung RF56J9041SR/EO
Príslušenstvo pre Samsung RF56J9041SR/EO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RF56J9041SR/EO.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií