AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG RH58K6598SL

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RH58K6598SL + 10 let záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Americká chladnička výška 182.5 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 395 l, objem mrazničky 180 l, hlučnosť 40 dB, klimatická trieda N, SN, ST a T, s pripojením na vodu, výška 182.5 cm, šírka 90.8 cm, hĺbka 72.1 cm, hmotnosť 139 kg,
Kód:  SACHL043 Produktové číslo:  RH58K6598SLEO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RH58K6598SL


Udržujte potraviny vždy čerstvé

Sofistikovaný systém Twin Cooling Plus optimalizuje teplotu a vlhkosť osobitne v chladničke aj mrazničke. Zaručuje tak, že sa pachy nezmiešajú a jedlo nevysuší. Špeciálna chladiaca doska Metal Cooling sa zase postará o to, že si vzduch v americkej chladničke udrží nízku teplotu. Potraviny si tak vždy zachovajú dokonalú čerstvosť.



Chlad vám už neunikne

Optimálna teplota chladničky ostáva zachovaná aj pri častom otváraní dvierok. Postará sa o to kvalitná kovová konštrukcia zadnej časti, ktorá efektívne udržuje vo vnútri zariadenia chlad a zabraňuje jeho úniku. Teplota sa po zavretí dvierok rýchlo vráti na pôvodnú teplotu. Navyše chladiaca doska dodáva chladničke skvelý prémiový vzhľad a uľahčuje jej čistenie.



Sviežosť za každých okolností

Inteligentné riešenie Precise Chef Cooling zabráni kolísaniu teploty v každom kúte chladničky. Dôkladným monitorovaním zmien a presným riadením kompresora znižuje výkyvy teploty a dokáže ich rozdiely minimalizovať na ± 0,5 °C. Teplota v chladničke tak permanentne ostáva zhruba rovnaká.


Obľúbené jedlo okamžite k dispozícii

Majte prístup k vašim obľúbeným potravinám hneď potom, ako zistíte, že na ne máte chuť. Budete presne vedieť, kde ich máte hľadať. Riešenie ShowCase totiž predstavuje šesť objemných zásobníkov pre špecifické potraviny, či už ide o syry, omáčky či nápoje. Môžete si tak vychutnávať „chladničku v chladničke“ a mať všetko jedlo okamžite poruke.



Udrží potraviny dokonale čerstvé

Priehradka InnerCase je skvelá na ukladanie väčších potravín s dlhšou životnosťou, ako sú ovocie a zelenina alebo mäso. Je umiestnená hlbšie v chladničke a zaistí jedlu prostredie, v ktorom vydrží dlhšie čerstvé.



Geniálna zásuvka Lock N Move Tray

Zásuvka Lock N Move Tray má dve úžasné funkcie, ktoré oceníte v chladiacej aj mraziacej časti. Po prvé je vzduchotesná, takže je vhodná napríklad aj na skladovanie čaju alebo iných potravín, pri ktorých je zásadné zachovanie pôvodnej vône. Po druhé má praktické koľajničky, takže ju kedykoľvek môžete pohodlne vysunúť a efektívne a pohodlne využiť celý jej vnútorný priestor.



Prémiový dizajn

Nech už máte svoju modernú kuchyňu zariadenú akokoľvek, americká chladnička ju vkusne a mimoriadne elegantne doplní. Vyberajte zo štýlových farieb, ktoré dopĺňa ľadovo modrý displej a nádherné priehľadné rukoväte. Chladnička navyše zbytočne nevyčnieva a nevyžaduje zvláštnu inštaláciu.



Mimoriadne priestorný interiér

Chladnička poteší luxusnou kapacitou 575 litrov. Nielenže do nej pohodlne umiestnite dostatok jedla, aby ste nasýtili aj veľkú rodinu. Tiež budete môcť udržiavať potraviny prehľadne roztriedené, takže ich vždy ľahko a rýchlo nájdete.



Praktické LED osvetlenie

LED osvetlenie má samé výhody. Je tenšie, takže z vnútornej kapacity chladničky uberá menej priestoru. Tiež je úspornejšie a vyžaruje menej tepla – šetrí teda vaše peniaze a pri otvorení dvierok menej zahrieva vnútro. Zároveň však zaistí dokonale jasné a prirodzené osvetlenie každého kútika.



Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
575 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Funkcie chladničky pre vodu a ľad
S pripojením na vodu Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Celkový úžitkový objem chladničky
575 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
12 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
183 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
139 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké chladničky s prívodom vody
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lednice nabízí jak kostky ledu tak i tříšť? A displej na ovládání zvolení ledu ci vody se ovládá na dotyk či tlačítky? Děkuji

Dobrý den, lednice nám již podruhé úplně přestala chladit i mrazit. Jde tam rozkliknout nějaké menu či nějak ať vidíme co vše tam je a nabízí jako když se zapne do zásuvky? Resetpvali jsme filtr běžela chvilku a zase přestala. Není napojena zatím ani na vodu tak je divné, že filtr svítí červené

funkciu nofrost ma aj mraziaca časť alebo len chladiaca??

Dobrý den, pokud tuto lednici nemůžu napojit na vodu, půjde použít s ručním doléváním? Děkuji.

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RH58K6598SL
Príslušenstvo pre SAMSUNG RH58K6598SL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RH58K6598SL/EO.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií