Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

SAMSUNG RS68A8831S9/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RS68A8831S9/EF + 20 rokov záruka na kompresor
5 4 hodnotení
Americká chladnička – dvojdverová, energetická trieda E, klimatická trieda SN a T, objem chladničky 409 l, objem mrazničky 225 l, 4 police, 6 priehradiek v mrazničke, 2 chladiace okruhy, antikorová a strieborná farba, total No Frost, s pripojením na vodu, výrobník ľadových kociek, výrobník ľadovej triešte, výdajník vody, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronické ovládanie teploty, prázdninový režim, antibakteriálne tesnenie, rozmery 178 × 91,2 × 71,6 cm (V׊×H)
Kód:  SACHL084 Produktové číslo:  RS68A8831S9/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS68A8831S9/EF

Veľký vnútorný priestor americkej chladničky Samsung RS68A8831S9/EF

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF ponúka veľký vnútorný objem, 634 litrov, takže vám umožní prakticky uskladniť veľké množstvo potravín. Steny chladničky sú vďaka technológii SpaceMax výrazne tenšie pri zachovaní rovnakej energetickej účinnosti. Vďaka tomu je vnútorná časť chladničky výrazne priestrannejšia bez toho, aby došlo k zväčšeniu vonkajších rozmerov. Chladnička s mrazničkou Samsung RS68A8831S9/EF ponúka plochú poličku na víno a takisto aj praktické nádoby a boxy na potraviny.

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF ponúka 5 nastaviteľných režimov

Prostredníctvom funkcie Smart Conversion vám americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF poskytne maximálnu flexibilitu na uloženie veľkého množstva potravín. K dispozícii je technológia Twin Cooling, vďaka ktorej môžete zapínať 5 rôznych režimov. Mrazničku možno napríklad konvertovať na chladničku a uskladniť tak viac čerstvých potravín, prípadne mrazničku úplne vypnúť a ušetriť tak energiu.

Technológia Twin Cooling Plus uchová jedlo výrazne dlhšie čerstvé

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF ponúka riešenie Twin Cooling Plus, vďaka ktorému zostane uskladnené jedlo čerstvé a šťavnaté až dvakrát dlhšie. Toto riešenie optimalizuje vlhkosť a teplotu prostredníctvom nezávislého chladenia, takže lepšie konzervuje potraviny, bráni miešaniu pachov a chráni chuť jednotlivých potravín.

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF ponúka jednoduché skladovanie vína

Ešte efektívnejšie využitie priestoru v chladničke Samsung RS68A8831S9/EF umožní multifunkčná polička na víno so špeciálnym širokým dizajnom. Uložíte do nej nielen fľaše vína štandardnej veľkosti, ale aj širšie, akými sa vyznačuje napríklad šampanské. A poličku nemusíte nutne využiť iba na víno. Zmestí sa do nej napríklad aj pizza.

Efektívne využitý vnútorný priestor

Každý kúsok americkej kombinovanej chladničky Samsung RS68A8831S9/EF môžete naplno využiť. Namiesto bežného chladiaceho prieduchu na zadnej strane vybavila spoločnosť Samsung chladničku plochým ventilom, ktorý ponúka extra miesto aj pre vysoké predmety. To však nijako neubralo na jej mimoriadnom výkone, všetko teda zostane čerstvé a svieže.

Intuitívne ovládanie americkej chladničky Samsung RS68A8831S9/EF

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF vás poteší jednoduchým a štýlovým ovládaním. Minimalistické ovládanie je diskrétne ukryté v chladničke. Ovládacie prvky chladničky s mrazničkou Samsung RS68A8831S9/EF možno jednoducho používať jednou rukou a vďaka praktickému umiestneniu je ovládanie ľahko prístupné aj pre osoby na invalidnom vozíku.

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF s nízkou spotrebou

Digitálny invertorový kompresor automaticky upravuje svoju rýchlosť podľa potreby chladenia. Vďaka tomu je americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF výrazne úspornejšia a pracuje s nízkou hladinou hluku, len 37 dB.

Ideálna teplota pre dokonalú čerstvosť

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF disponuje nezávislými chladičmi, ktoré rovnomerne ochladzujú všetky časti v každej komore. Vďaka pokročilej izolácii je zabránené výkyvom teplôt, zatiaľ čo technológia digitálneho invertora presne sníma a reguluje teplotu.

Zabudovaný zásobník na ľad

Vďaka riešeniu Indoor Ice Maker je výrobník ľadu uložený priamo vo dverách, takže nezaberá miesto v mrazničke. Do americkej chladničky Samsung RS68A8831S9/EF tak môžete bez problémov uložiť výrazne väčšie množstvo potravín. Priehľadný kryt zásobníka vám navyše dáva dokonalý prehľad o množstve ľadu.

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF s funkciami Power Cool a Power Breeze

Ani rýchle ochladenie či zmrazenie nepredstavuje pre chladničku Samsung RS68A8831S9/EF žiadny problém. Stlačte tlačidlo Power Cool a vaše potraviny schladí intenzívny studený vzduch. Ak by ste potrebovali zmraziť domáce ovocné nanuky na blížiacu sa párty, funkcia Power Breeze im rýchlo dodá intenzívny ľadový prúd vzduchu. Námrazy sa však nemusíte obávať. Praktická technológia True No Frost zlepšuje cirkuláciu vzduchu, čím zachováva optimálnu teplotu v chladničke. Ľad sa tak nehromadí a tento úsporný proces navyše šetrí nielen chladiaci systém, ale aj spotrebu energie.


Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
SN, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Farba
Antikorová, Strieborná Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová, Strieborná Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
178 cm Hotovo!
Šírka
91,2 cm Hotovo!
Hĺbka
71,6 cm Hotovo!

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda
E Hotovo!
Ročná spotreba energie
351 kWh/annum Hotovo!
Objem (chladený priestor)
409 l Hotovo!
Objem (priestor na mrazené potraviny)
225 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
6ks Hotovo!
Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov
2 × Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
15 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
113 kg Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
190,7 cm Hotovo!
Šírka balenia
98 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
80 cm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy E
» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky americké chladničky s prívodom vody
» Všetky americké chladničky s výrobníkom ľadu
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobré jitro, 1 Úvod- Pozdrav 2 Stať- LEDNICE 3 Závěr- Problém Před týdnem mi tato lednice došla. Byl jsem na zelenodřevěnomorké chatě a udělal jsem unboxing. Babička (Kelvin 72) je slepá a hluchá, a ukolouza na mojem cumu, a při téhle okolnosti spadla do mrazáku. Už jí pár dnů snažim dostat ven, ale jelikož je hluchá neslyší mě, a jelikož je slepá neumí mluvit. Potřeboval bych poradit, zkoušel jsem otevřít lednici sekerou, krumpáčem, ale nic nepomohlo. Snad ještě žije, jen slyším SUS zvuky. Děkuji, Jan Malčok

Dobrý den, je možné tuto lednici použít jako vestavěnou? děkuji Gabriela

Zdravím, zeptám se, bude někdy lednice dostupná i v černé barvě? "RS68A8841B1/EF". Děkuji za odpověď, s pozdravem Eliška Provazová

mohli by ste odstranit fotky s metal coolingom, kedze ho tento a kopa dalsich modelov, kde tu fotku mate nema

Dobrý den, musí být tato lednice připojena na vodu z roháčku na vodovodní baterie, pro přípravu ledových kostek a napouštění chlazené vody..? Nebo má možnost naplnění nádrže vody v lednici, který nahradí přívod vody ze zdi..?

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RS68A8831S9/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RS68A8831S9/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RS68A8831S9/EF.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií