Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG RS68N8242SL

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RS68N8242SL + 10 let záruka na kompresor
Americká chladnička výška 178 cm, energetická trieda A+++, objem chladničky 407 l, objem mrazničky 210 l, hlučnosť 39 dB, klimatická trieda N, SN, ST a T, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 2, s pripojením na vodu, výška 178 cm, šírka 91.2 cm, hĺbka 71.6 cm, hmotnosť 135 kg,
Kód:  SACHL044 Produktové číslo:  RS68N8242SLEF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS68N8242SL

Americká chladnička Samsung RS68N8242SL/EF je so svojimi 617 l čo do objemu veľmi štedrá, pritom jej exteriér nijako zvlášť nenarástol, takže sa hodí do každej trochu priestrannejšej kuchyne. Jej funkcie ocenia aj náročnejší používatelia, ktorých určite poteší oddelený chladiaci systém chladničky a mrazničky na zachovanie tej najvyššej čerstvosti potravín či beznámrazová technológia True No Frost. So vstavaným dávkovačom vody a ľadu vás čaká chladivé osvieženie, kedykoľvek si spomeniete. A monitorovať a ovládať svoju chladničku Samsung RS68N8242SL/EF môžete aj na diaľku pomocou WiFi Dongle. Ide o bežný, voľne stojaci model, ktorý stačí umiestniť do kuchyne bez väčších úprav interiéru. Pri inštalácii je potrebné vziať do úvahy otváranie dverí do oboch strán, ktoré má väčšie nároky na priestor. Aby pokročilé programy správne fungovali, vyžaduje prívod vody. Americká chladnička Samsung RS68N8242SL/EF je zaradená do extrémne úspornej energetickej triedy A+++. Hlučnosť chladničky Samsung neprekročí hranicu 39 dB.


Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Samsung RS68N8242SL/EF

  • Voľne stojaca americká chladnička typu Side-by-Side v modernom antikorovom vyhotovení
  • Jedinečne veľký úložný priestor 617 l vďaka technológii SpaceMax
  • Objem hlavnej časti chladničky 407 l
  • Mraznička s objemom 210 l
  • Twin Cooling Plus technológia – oddelené chladiace systémy mrazničky a chladničky
  • Možnosť monitorovať a ovládať chladničku na diaľku pomocou WiFi Dongle
  • Chladnička vybavená beznámrazovou technológiou True No Frost
  • Ďalšie užitočné funkcie, ako Multi Flow, rýchle chladenie a rýchle mrazenie, či režim dovolenka
  • Do dverí vstavaný dávkovač vody a ľadu
  • Prehľadný vnútorný, ľadovo modrý displej
  • Hlučnosť chladničky Samsung RS68N8242SL/EF neprekročí 39 dB
  • Zariadenie spadá do extra úspornej energetickej triedy A+++
  • Rozmery americkej chladničky sú: 91,2 × 178 × 71,6 cm


Unikátne veľký objem chladničky s výrobníkom ľadu Samsung RS68N8242SL/EF

S pokročilou technológiou SpaceMax chladničky s výrobníkom ľadu Samsung RS68N8242SL/EF ušetríte váš cenný čas, pretože už nebudete musieť chodiť na nákupy tak často. Bude vám totiž dostupný ešte väčší úložný priestor ako pri bežných modeloch. Exteriér chladničky sa však napriek jej objemu nezväčšuje, a tak sa Samsung RS68N8242SL/EF bude vynímať v akejkoľvek kuchyni.

Potraviny si dlhšie zachovajú svoju čerstvú chuť i vôňu

Ďalšia funkcia, ktorou je vybavená Side-by-Side chladnička Samsung RS68N8242SL/EF sa postará, aby vaše nakúpené potraviny vydržali čerstvé a šťavnaté až dvakrát dlhšiu dobu. Ide o technológiu Twin Cooling Plus, ktorá funguje na princípe optimalizácie úrovne vlhkosti a teploty ako v chladničke, tak v mrazničke vďaka oddeleným chladiacim systémom. Zaručuje to tiež, že sa vyhnete kontaminácii potravín, miešaniu ich vôní a potraviny si ešte dlhšie udržia svoju chuť, ako by ste ich práve priniesli z obchodu. Táto technológia bola testovaná a potvrdená podľa výsledkov skúšok čerstvosti potravín organizácie SLG Prüf-und Zertifizierungs GmbH.


Samsung RS68N8242SL/EF má prepracovaný systém chladenia

S oddelenými systémami chladenia si vaše jedlá zachovajú svoju charakteristickú chuť, vôňu i celkovú čerstvosť omnoho dlhšiu dobu, než ste predtým boli zvyknutí. A to vďaka tomu, že budete môcť mať v každej časti americkej chladničky Samsung RS68N8242SL/EF zvlášť nastavenú ideálnu teplotu podľa obsiahnutých potravín. Navyše sú na minimum obmedzené akékoľvek teplotné výkyvy pokročilou izoláciou; okolité podmienky už nebudú mať žiadny vplyv. Digitálny invertor napomôže detekcii a úprave správnej teploty.


Moderný vzhľad vďaka plochým dverám americkej chladničky Samsung RS68N8242SL/EF

Americká chladnička Samsung RS68N8242SL/EF sa vďaka svojmu elegantnému vzhľadu bude krásne vynímať v každej kuchyni, nech už bude ladená do akéhokoľvek štýlu. S plochým vyhotovením dverí vám nebude chladnička Samsung RS68N8242SL/EF v kuchyni nijako prekážať, navyše jej dodá nádych moderného štýlu.

Dávkovač vody a ľadu štýlovo skrytý vo dverách chladničky

V sparných letných dňoch budete určite vďační za možnosť okamžitého ľadového osvieženia. O tejto vymoženosti už nemusíte len snívať, pretože chladnička s výrobníkom ľadu Samsung RS68N8242SL/EF vám dopraje ľadovú vodu alebo chladivé kocky pohodlne zo vstavaného dávkovača vody vo dverách. Vnútri ukryté tlačidlá na ovládanie nijako nenarušujú elegantný minimalistický vzhľad chladničky Samsung RS68N8242SL/EF a napriek tomu sú ľahko dostupné pre vašu okamžitú potrebu ochladenia.

Pohodlné ovládanie a monitorovanie chladničky Samsung, nech ste kdekoľvek

Ak vlastníte zariadenia s operačným systémom Android či iOS, otvárajú sa vám pri chladničke Samsung RS68N8242SL/EF ešte ďalšie možnosti. Budete ju môcť ovládať a monitorovať jej prevádzku, nech ste kdekoľvek. Pomocou WiFi, voliteľného Smart Dongle a SmartThings aplikácie nebude problém na diaľku sledovať chod vašej chladničky. Môžete tiež spúšťať režimy Rapid Cooling, skúmať aktuálnu teplotu či nechať sa upozorniť, ak niekto zabudne dvere chladničky Samsung RS68N8242SL/EF dovrieť. K tomu navyše budete mať dostupnú aj diagnostiku chýb.


Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
178 cm Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
178 cm Hotovo!
Šírka
91,2 cm Hotovo!
Hĺbka
71,6 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S pripojením na vodu Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí
Nie Hotovo!
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Hotovo!
Počet políc chladničky
Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
12 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
135 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky americké chladničky s prívodom vody
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké má prosím funkce nemohu zde nic najít. Jako Antibakteriální ochrana nulová zóna no frost atd děkuji za odpoved

Dobrý den, chtěla bych upozornit na velký hluk lednice. Lednice je velká a vzhledově moc hezká a až do nedávna jsem s ní byla spokojená. Po cca 8 měsících užívání začala ale lednice velmi hlučet. Hluk je opravdu hodně velký. Na info lince Samsung mi bylo sděleno, že se jedná o běžný jev, že lednice nachlazuje. Za ty peníze mi to přijde opravu nehoráznost. Dělá to už týden (s přestávkami) a je to opravdu velmi obtěžující (máme obývák spojený s KK). Za ty peníze ji opravdu nedoporučuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li tato lednice má povrchovou úpravu proti otiskům prstů. Děkuji za případnou odpověď.

Lze tuto ledničku spatřit na některé vaší pobočce naživo?

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RS68N8242SL
Príslušenstvo pre SAMSUNG RS68N8242SL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RS68N8242SL/EF.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií