Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

SAMSUNG RS7768FHCSR

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RS7768FHCSR + 10 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Americká chladnička americká, 178,9 cm, A++, objem chladničky/mrazničky 361/184 l, hlučnosť 39 dB, LED displej, NoFrost, Twin Cooling System, dynamická cirkulácia vzduchu, vodný dispenzor s digitálnym ovládaním, výrobník ľadu, stĺpové LED osvetlenie, antibakteriálny povrch, antikorový, 178,9 x 91,2 x 71 cm
Kód:  FAC3550j2 Produktové číslo:  RS7768FHCSR/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS7768FHCSR

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Zavřená lednice RS8868

Moderné chladničky Samsung

Moderné technológie

Side-by-side chladnička SAMSUNG RS7768 FHCSR prináša do vašej kuchyne plejádu moderných technológií a vrchovatú dávku veľkorysosti - čo sa týka vnútornej kapacity aj štýlového dizajnu. Spotrebič patrí do energetickej triedy A++ a ponúka celkový vnútorný objem úctyhodných 545 litrov.


Jednoduché ovládanie teploty

Vďaka revolučnému Twin Cooling Plus systému je prúdenie vzduchu pre chladničku a mrazničku oddelené a vy tak môžete veľmi presne a takmer okamžite ovládať teplotu. Vďaka tomu zostanú vaše potraviny dlhšie čerstvé a zároveň zmrzlina nezamrzne na kosť. Taktiež tento systém distribúcie vzduchu zabraňuje šíreniu pachov.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Otevřená lednice RS8868

Vnútro chladničky Samsung


Bonusové aplikácie

Ovládanie spotrebiča značne uľahčuje externý LED displej s dotykovým ovládaním a príjemným modrým podsvietením. Ten vás okrem informácie o teplotách v oboch častiach chladničky upozorní tiež na nutnosť výmeny filtra. Prostým stlačením displeja tiež nadávkujete vodu, ľad alebo nastavíte režim Dovolenka, čo je praktické najmä v prípade, že sa chystáte na dlhší čas odísť mimo domova. Nechýba ani obľúbená funkcia CoolSelect Zone, čiže chladnička v chladničke. Tá je vhodná na skladovanie chúlostivých potravín a lahôdok. 


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Výrobník ledu

Detail chladničky Samsung

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Zabudovaný výrobník ľadu

SAMSUNG RS7768 FHCSR disponuje výrobníkom ľadu ClearView, ktorý je zabudovaný priamo vo dverách spotrebiča a šetrí tak cenný skladovací priestor. V jednej chvíli umožní uskladniť až dva kilogramy ľadu.

Výrobník je vybavený priehľadnou priehradkou a vy tak máte dokonalý prehľad o množstve pripravených ľadových kociek. Zvislé LED osvetlenie dodá perfektný náhľad na uložené potraviny a ich rozloženie. Okrem toho vyžaruje tiež menej tepla a chladnička tak spotrebuje menej energie. Stále ešte váhate?


Hlavné prednosti

  • Systém Twin Cooling Plus
  • Informácie a ovládanie na dosah ruky
  • Jednoduchá sofistikovanosť

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
178,9 cm Hotovo!
Šírka
91,2 cm Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
178,9 cm Hotovo!
Šírka
91,2 cm Hotovo!
Hĺbka
71,2 cm Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Hotovo!
Počet políc chladničky
Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
12 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
127 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké chladničky s prívodom vody
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcel by som sa opytat, ci sucastou balenia k chladnicke je aj hadica, ktora sa da napojit na vodu alebo je potrebne tuto cast dokupit. Dakujem

Dobry den, chci se zeptat jestli existuje americka lednice s vyrobnikem ledu bez nutnosti pripojeni na vodu? dekuji

Dobrý den, jaký typ filtr se používá u tento produkt

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda lednice musí být napojena na vodu k tomu, aby vyráběla led, nebo, jestli je možné vodu jen dolévat? Děkuji [email protected]

Dobrý den, má tato lednička funkci CoolSelect Zone? Na stránkách výrobce tato informace není uvedena. Děkuji

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RS7768FHCSR
Príslušenstvo pre SAMSUNG RS7768FHCSR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RS7768FHCSR.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií