Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung S Pen pre Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G bronzové

Zobraziť katalóg
Samsung S Pen pre Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G bronzové
Dotykové pero (stylus) na mobilný telefón, pasívna, hrúbka hrotu: 0.7 mm, materiál hrotu: guma a plast, Bluetooth, rozpoznanie tlaku a vymeniteľný hrot
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  WR6121a4 Produktové číslo:  EJ-PN980BAEGEU Stránky výrobcu
Samsung S Pen pre Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G bronzové Predaj skončil

Samsung S Pen pre Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G bronzové

Využite našu skvelú ponuku a doprajte si všetky vymoženosti s najpokročilejším stylusom Samsung S Pen. Tento model je určený pre mobilný telefón Samsung Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G. Prepracovaný a zároveň elegantný bronzový dizajn je navyše veľmi funkčný, do ruky padne ceruzka ako uliata. Každý pohyb aj tlak vašej ruky bude dokonale skopírovaný. Uvidíte sami, že používanie stylusu Samsung si zamilujete. Jedným kliknutím možno ovládať prezentáciu, spúšťať a pozastaviť videá, alebo fotiť. Užite si úplne nový spôsob ovládania telefónu pomocou jednoduchých gest.

Kľúčové vlastnosti stylusu Samsung S Pen pre Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G, bronzový

  • Elegantný bronzový stylus Samsung s bluetooth technológiou na jednoduché ovládanie telefónu
  • Kompatibilný so smartfónom Samsung Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G
  • Vysoká citlivosť na tlak a rýchle reakčné doby
  • Presný hrot pera pre pohodlné písanie a kreslenie
  • Perfektne padnúci do ruky

Pohodlné ovládanie so stylusom Samsung Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G

Pohybom stylusu Samsung Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G proti smeru alebo po smere hodinových ručičiek možno pohodlne a hlavne rýchlo meniť zoom a vyfotiť tak skupinovú fotku alebo rovno celú scénu aj okolie. Prezeranie fotiek vo vašej galérii zvládnete jednoduchým jedným ťahom doprava alebo doľava. Hlasitosť zmeníte potom pohybom stylusu smerom hore pre zvýšenie alebo dole pre zníženie hlasitosti, to všetko bez nutnosti dotknúť sa displeja alebo akéhokoľvek tlačidla. Toto veľmi intuitívne ovládanie sa stane neodmysliteľnou súčasťou každodenného používania vášho inteligentného telefónu. Musíme uznať, že bronzová farba sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Príjemným benefitom na záver je veľmi precízne dielenské spracovanie, ktoré zaručí vašu maximálnu spokojnosť po dlhú dobu.


Parametre a špecifikácia

Zariadenie
Mobilný telefón Hotovo!
Kompatibilita
Univerzálne Hotovo!
Značka tabletu
SAMSUNG Hotovo!
Technológia
Pasívna Hotovo!
Počet tlakových bodov
4 096 Hotovo!

Určenie

Zariadenie
Mobilný telefón Hotovo!
Kompatibilita
Univerzálne Hotovo!
Značka tabletu
SAMSUNG Hotovo!

Hrot

Technológia
Pasívna Hotovo!
Počet tlakových bodov
4 096 Hotovo!
Materiál
Guma, Plast Hotovo!
Hrúbka
0,7 mm Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Bluetooth, Rozpoznanie tlaku, Vymeniteľný hrot Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Bude S Pen fungovat se Samsung S20fe, alespoň částečně nebo vůbec? Popřípadě co by jsme mi doporučili jako alternativu pro S20fe? Děkuji

ahoj Alza toto S Pen pre Samsung Note 20 sa da dat aj do Samsung Note 10+ ??? dakujem

Diskusia a poradňa k Samsung S Pen pre Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G bronzové
Príslušenstvo pre Samsung S Pen pre Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G bronzové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung S Pen pro Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G bronzový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung S Pen pro Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G - bronze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung S Pen pro Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G - bronze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung S Pen pro Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G bronz.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií