Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung S Pen pro Galaxy Tab S7/S7+ čierne

Zobraziť katalóg
Samsung S Pen pro Galaxy Tab S7/S7+ čierne
4,7 3 hodnotení
Dotykové pero (stylus) na tablet, pasívna technológia, Bluetooth a rozpoznanie tlaku, vhodné pre SAMSUNG Galaxy Tab S7 a Galaxy Tab S7+
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  WR6121a6 Produktové číslo:  EJ-PT870BBEGEU Stránky výrobcu
Samsung S Pen pro Galaxy Tab S7/S7+ čierne Predaj skončil

Samsung S Pen pro Galaxy Tab S7/S7+ čierne

Využite našu skvelú ponuku a doprajte si všetky vymoženosti s najpokročilejším stylusom Samsung S Pen. Tento model je určený pre mobilný telefón Samsung Galaxy Tab S7/S7+. Prepracovaný a zároveň elegantný čierny dizajn je navyše veľmi funkčný, do ruky padne ceruzka ako uliata. Každý pohyb aj tlak vašej ruky bude dokonale skopírovaný. Uvidíte sami, že používanie stylusu Samsung si zamilujete. Jedným kliknutím možno ovládať prezentáciu, spúšťať a pozastaviť videá, alebo fotiť. Užite si úplne nový spôsob ovládania telefónu pomocou jednoduchých gest.

Kľúčové vlastnosti stylusu Samsung S Pen pre Galaxy Tab S7/S7+, čierny

  • Elegantný čierny stylus Samsung s bluetooth technológiou na jednoduché ovládanie telefónu
  • Kompatibilný so smartfónom Samsung Galaxy Tab S7/S7+
  • Vysoká citlivosť na tlak a rýchle reakčné doby
  • Presný hrot pera pre pohodlné písanie a kreslenie
  • Perfektne padnúci do ruky

Pohodlné ovládanie so stylusom Samsung Galaxy Tab S7/S7+

Pohybom stylusu Samsung Galaxy Tab S7/S7+ proti smeru alebo po smere hodinových ručičiek možno pohodlne a hlavne rýchlo meniť zoom a vyfotiť tak skupinovú fotku alebo rovno celú scénu aj okolie. Prezeranie fotiek vo vašej galérii zvládnete jednoduchým jedným ťahom doprava alebo doľava. Hlasitosť zmeníte potom pohybom stylusu smerom hore pre zvýšenie alebo dole pre zníženie hlasitosti, to všetko bez nutnosti dotknúť sa displeja alebo akéhokoľvek tlačidla. Toto veľmi intuitívne ovládanie sa stane neodmysliteľnou súčasťou každodenného používania vášho mobilného telefónu. Musíme uznať, že čierna farba sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Príjemným benefitom na záver je veľmi precízne dielenské spracovanie, ktoré zaručí vašu maximálnu spokojnosť po dlhú dobu.


Parametre a špecifikácia

Zariadenie
Tablet Hotovo!
Kompatibilita
Android, Univerzálne Hotovo!
Značka tabletu
SAMSUNG Hotovo!
Model tabletu
Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+ Hotovo!
Technológia
Pasívna Hotovo!

Určenie

Zariadenie
Tablet Hotovo!
Kompatibilita
Android, Univerzálne Hotovo!
Značka tabletu
SAMSUNG Hotovo!
Model tabletu
Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+ Hotovo!

Hrot

Technológia
Pasívna Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Bluetooth, Rozpoznanie tlaku Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka
144,8 mm Hotovo!
Priemer
8,2 mm Hotovo!
Hmotnosť
30 g Hotovo!

Spôsob nabíjania

Pripojenie
Magneticky Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, bude s pen fungovať na Samsung tab s7 fe?

Daju sa kupit nahradne hroty na toto pero?

Dobrý deň, čiže ak to správne chápem tak S PEN, nie je kompatibilný s inými zariadeniami okrem SAMSUNGOV?

Dobrý den, bude tento stylus fungovat i na Lenovo TAB P11? Děkuji.

dobrý den, po měscipoužívání se mi zlomil hrot v s-penu. S-pen je teď nepoužitelný, neboť část ho zůstala uvnitř. Co se s tím dá udělat?

Dobrý deň, viem že sa tu rovnaká otázka opakuje, bohužiaľ mi žiadna z odpovedí nestačí. Vlastním tablet Samsung Galaxy Tab S6 a zaujímalo by ma do akej miery je tento stylus s týmto tabletom kompatibilný. Originálny stylus k tabletu S6 mi nevyhovuje svojim plochým tvarom a tak by ma zaujímalo, či by som ho mohla plnohodnotne nahradiť touto guľatou verziou z novšej rady tabletov. Ďakujem.

dobry den, je mozne zakupit len nahradne hroty ? ak ano kde

Dcera má tablet Samsung Galaxi 4 10 palců typ SM - T5535 bude jí dotykový Pen fungovat???

Dobrý den, šlel by tento typ spárovat i s tabletem Lenovo TAB M10 plus?

Dobry den, je to kompatibilne aj so Samsung Galaxy TAB S6 / S6 Lite?

12
Diskusia a poradňa k Samsung S Pen pro Galaxy Tab S7/S7+ čierne
Príslušenstvo pre Samsung S Pen pro Galaxy Tab S7/S7+ čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung S Pen pro Galaxy Tab S7/S7+ černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung S Pen für Galaxy Tab S7/S7+ - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung S Pen für Galaxy Tab S7/S7+ - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung S Pen - Galaxy Tab S7/S7+ fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií