MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy Fame (S6810) White

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Fame (S6810) White
3,9 21 hodnotení
Mobilný telefón 3.5" 320x480 TFT, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, fotoaparát 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.1.2
Kód:  RS161a Produktové číslo:  GT-S6810PWNETL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Fame (S6810) White


Kompaktný, elegantný, výkonný a celým množstvom skvelých funkcií vybavený inteligentný telefón od Samsungu vám obstará nikdy nekončiacu zábavu. Veľký 3,5" displej dominuje čelnej strane telefónu, je ideálny pre všetky druhy aktivít. Či už budete surfovať internetom, sledovať filmy alebo napríklad hrať hry, vždy budete príjemne prekvapení výkonom 1Ghz procesora smartfónu. Za veľmi zaujímavú cenu, ale získate oveľa viac. Nechýba navigačný GPS čip, bezdrôtová Wi-Fi, Bluetooth, NFC ani čítačka microSD kariet na rozšírenie vnútornej kapacity. Výbavu završuje obľúbený operačný systém Google Android vo verzii 4.1, ktorý je plný noviniek a skvelých vylepšení.


Vybavený vo všetkých smeroch


Nenechajte sa nijako obmedzovať a využívajte funkcie naozaj naplno. Za svižnú prácu s telefónom zodpovedá procesor architektúry Cortex A9 taktovaný na 1 GHz. Vďaka nemu je prezeranie internetových stránok plynulé, fotky si prehliadnete bez zbytočného čakania a spúšťanie aplikácií je otázkou chvíľky. Súčasťou procesora je aj grafické jadro, ktoré má na starosť akceleráciu grafického prostredia systému Android a umožní vám aj hranie hier, ktorých na portáli Google Play nájdete tisíce - väčšina z nich je úplne zadarmo. Tento telefón vás jednoducho vtiahne do sveta multimédií a prinesie nevšedné zážitky.









Premietanie displeja


Samsung Galaxy Fame nie je určený len na zábavu. Keď príde čas na prácu, je pripravený vám ponúknuť veľmi zaujímavú funkciu zmeny displeja. Tá spočíva v prenose obrazu, ktorý vidíte na displeji, napríklad na externé projektor. Ak budete mať prezentáciu vo firme alebo v škole, nie je potreba všetky súbory kopírovať na flash disk a následne na počítač. Dáta je možné presunúť do telefónu a pomocou bezdrôtovej technológie Wi-Fi jednoducho premietnuť. Posúvať jednotlivé slidy prezentácie potom môžete pohodlne priamo z telefónu. Rýchlo a pohodlne.








 

Ovládanie pohybom


Samsung Galaxy Fame možno, okrem klasického dotykového displeja, ovládať aj pomocou najrôznejších pohybov. Všetky gestá sú veľmi jednoduché a pomôžu vám pohodlne a rýchlo vykont požadovaný úkon. Zavolá vám niekto, komu to práve nemôžete alebo nechcete zdvihnúť? Stačí telefón obrátiť displejom nadol a položiť na akúkoľvek plochu. Vypnú sa tým vyzváňacie tóny a vy tak nebudete rušení. Po opätovnom zdvihnutí telefónu uvidíte iba stratené volania, zvukové nastavenia sa vrátia na pôvodnú hodnotu.






GameHub, Cloud a ChatON


Získajte prístup k množstvu hier vyvíjaných exkluzívne pre hardvér mobilných telefónov Samsung. Naplno tak využijete potenciál svojho telefónu a užijete si vizuálne pokročilú zábavu kdekoľvek na cestách. Pomocou cloudového úložiska budete mať zariadenie plne synchronizované. K svojmu obsahu máte s pripojením na internet prístup prakticky odkiaľkoľvek. Pomocou programu ChatON môžete komunikovať medzi vašimi mobilnými telefónmi. Posielajte neobmedzené množstvo správ, zdieľajte obrázky, hudbu či videá s vašimi priateľmi po celom svete.









Prenos dotykom


Prenášajte všetky dáta a zdieľajte obsah medzi ostatnými mobilnými telefónmi s podporou NFC (Near Field Communication). Funkcia S Beam vám umožní odoslať presne to, čo práve vidíte na obrazovke do druhého telefónu. Nech si prezeráte webovú stránku, obrázok alebo video - zariadenie priložíte k sebe a všetko sa odošle. NFC je tiež možné používať pre bezkontaktné platby. Prístroj stačí priložiť ku snímacímu zariadenia a platba bude vykonaná bez zdĺhavého procesu vyťahovania platobnej karty. Mobilný telefón Samsung Galaxy Fame je vskutku nabitý funkciami a neprestane vás prekvapovať ani dlhú dobu po jeho zakúpení.


 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Fame (S6810) White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Fame (S6810) White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Fame (S6810) White.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií