Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung SE-506BB čierna

Zobraziť katalóg
Samsung SE-506BB čierna
5 2 hodnotení
Blu-ray slim napalovačka SATA, BD-R 6x, BD-RE 6x, DVD ± R 8x, DVD ± R DL 8x, DVD + RW 8x, DVD-RW 8x, DVD-RAM 5x
Kód:  GT411d6 Produktové číslo:  SN-506BB/BEBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SE-506BB čierna Predaj skončil

Samsung SE-506BB čierna

Samsung je známy svojimi kvalitnými mechanikami. Konkrétne Samsung SE-506BB je slim Blu-ray vypaľovacia mechanika s podporou zápisu dvojvrstvových BD-R DL médií. Ide o univerzálne riešenie optickej jednotky do externej pozície vášho notebooku so širokými schopnosťami. Pri zápise na jednovrstvové BD-R média dosahuje rýchlosť až 6x, čo zodpovedá 26.970 KB/s .Samozrejme zapisuje na DVD R DL a klasické DVD R rýchlosťou 8x (11.080 KB/s) a na DVD-RAM rýchlosťou 5x (6.925 KB/s)).

Napaľovačky podporujú aj nižšiu rýchlosť zápisu dát. V popise sa uvádza väčšinou iba maximálna možná rýchlosť.

Parametre a špecifikácia

Formát
Blu-ray, DVD, CD Hotovo!
Typ mechaniky
BD-RW Hotovo!

Optické mechaniky

Formát
Blu-ray, DVD, CD Hotovo!
Typ mechaniky
BD-RW Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda tato mechanika zvladne prehrat original Blu-Ray 3D disk. Druha vec, nemate nahodou chybu v nazvu produktu? SE-506BB je externi vypalovacka, ale tu co mate na obrazku je interni, s oznacenim SN-506BB. Chyba fotky, popisku, nazvu ...?

Diskusia a poradňa k Samsung SE-506BB čierna
Príslušenstvo pre Samsung SE-506BB čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SE-506BB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SE-506BB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SE-506BB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SE-506BB fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií