AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

SAMSUNG RS67N8210S9EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RS67N8210S9EF + 10 rokov záruka na kompresor
4,7 3 hodnotení
Americká chladnička dvojdverová, energetická trieda A+, klimatická trieda SN, N, ST a T, objem chladničky 407 l, objem mrazničky 202 l, počet políc chladničky 4, počet chladiacich okruhov 2, antikorová farba, funkcie: s pripojením na vodu, výrobník ľadovej triešte, výdajník vody, Multi-AirFlow, elektronické ovládanie teploty, prázdninový režim, antibakteriálne tesnenie, 178×91.2×77.2 cm (V׊×H)
Kód:  SACHL039 Produktové číslo:  RS67N8210S9/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS67N8210S9EF

Americká chladnička Samsung RS67N8210S9/EF ponúkne veľký priestor pri zachovaní elegantných línií

Hodláte si zaobstarať do domácnosti chladničku s mrazničkou so skutočne veľkým vnútorným priestorom? Zvoľte americkú chladničku Samsung RS67N8210S9/EF, ktorá vďaka technológii Space Max dosiahla tenšie steny, čím sa výrazne navýšil jej úložný priestor. Výkonná chladnička s mrazničkou na ľavej strane dokáže udržať teplotné výkyvy v rozmedzí +/- 0,5 °C bez ohľadu na vonkajšiu teplotu, takže uchováva čerstvosť, textúru a chuť jedla po dlhú dobu. Samozrejmosťou sú aj pokročilé funkcie, ako sú napríklad dva nezávislé chladiace systémy, beznámrazová funkcia True No Frost či možnosť vzdialeného ovládania chladničky cez smartfón či tablet. Chladnička Samsung RS67N8210S9/EF dokonale zapadne do každej modernej kuchyne a zamilujete si ju na prvý pohľad pre jej elegantné línie vo farbe nehrdzavejúcej ocele.


Väčšia vnútri, rovnaká zvonku

Americká chladnička Samsung RS67N8210S9/EF ponúka vďaka technológii Space Max viac vnútorného úložného priestoru ako priemerná chladnička, a to všetko pri zachovaní štandardných externých rozmerov. V stene chladničky sú zabudované tenké rúrky, čím vzniká väčšia vnútorná kapacita, a to bez zníženia energetickej účinnosti alebo ohrozenia kvality konštrukcie. Vnútorný objem chladničky Samsung RS67N8210S9/EF sa takto môže oproti bežným modelom navýšiť až o 100 litrov.

Americká chladnička Samsung RS67N8210S9/EF ponúkne inteligentný systém chladenia Twin Cooling

Americká chladnička Samsung RS67N8210S9/EF využíva inteligentný systém chladenia Twin Cooling Plus, ktorý spočíva v používaní dvoch od sebe nezávislých chladiacich systémov pre mrazničku a chladničku. Tento systém umožňuje optimalizovať teplotu aj vlhkosť, čím vytvára vo vnútri chladničky Samsung RS67N8210S9/EF ideálne podmienky, ktoré udržia vaše potraviny dlhšie čerstvé a svieže. Vďaka systému Twin Cooling si potraviny udržia svoju pôvodnú chuť aj vôňu, lebo nedochádza k miešaniu pachov.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Samsung RS67N8210S9/EF

  • Moderná americká chladnička Samsung s čistým dizajnom a celkovým objemom 609 l
  • Energetická trieda A+ s tichým chodom
  • Teplotné výkyvy udržuje v rozmedzí +/- 0,5 °C
  • Beznámrazová technológia True No Frost
  • Chladnička Samsung využíva systém chladenia Twin Cooling Plus
  • Digitálny invertorový kompresor s 10-ročnou zárukou
  • Samsung RS67N8210S9/EF môžete ovládať diaľkovo pomocou smartfónu či tabletu
  • Silné LED osvetlenie poskytuje dokonalý prehľad
  • Dvere chladničky majú elegantné ploché vyhotovenie
  • Súčasťou dverí je dávkovač ľadu a vody s displejom

Americká chladnička Samsung RS67N8210S9/EF vám umožní mať stálu zásobu vody i ľadu

Doprajte si ľadové osvieženie s dávkovačom vody a ľadu kedykoľvek budete chcieť a bez nutnosti otvárať chladničku. Dávkovač je súčasťou dverí chladničky Samsung RS67N8210S9/EF z vonkajšej strany a vďaka jeho dizajnu a skrytému displeju nijako nenarušuje minimalistický vzhľad chladničky. Ďalšie ovládacie prvky dávkovača sú potom umiestnené vo vnútri chladničky, ale stále sú ľahko dostupné.

Už žiadne odmrazovanie s True No Frost

Námraza, ktorá sa vytvára v bežných chladničkách, má negatívny vplyv ako na uložené potraviny, ktoré strácajú svoju originálnu chuť aj vôňu, tak aj na váš voľný čas, pretože sa budete musieť venovať odmrazovaniu spotrebiča. Chladnička Samsung RS67N8210S9/EF je vybavená modernou technológiou True No Frostktorá zabraňuje vzniku námrazy a udržuje stálu teplotu v každom kúte chladničky Samsung RS67N8210S9/EF. Technológia True No Frost vám nielen ušetrí prácu s odmrazovaním, ale tiež zefektívňuje výkon chladenia vnútri chladničky, znižuje záťaž systému a pomáha predlžovať životnosť spotrebiča.

Jednoduchý prístup odkiaľkoľvek a kedykoľvek

Vďaka Smart Dongle a Wi-Fi pripojeniu môžete svoju chladničku Samsung RS67N8210S9 vzdialene monitorovať a ovládať cez SmartThings* na smartfóne či tablete. Tento inteligentný adaptér umožňuje kontrolovať teplotu v chladničke, prípadne ovládať funkcie chladenia Powercool a prijímať upozornenia, ak zostali dvere chladničky otvorené. Aplikácia navyše dokáže diagnostikovať chyby.

*K dispozícii na zariadeniach Android a iOS. Je vyžadované pripojenie Wi-Fi a Smart Dongle.

Samsung RS67N8210S9/EF

Americká chladnička Samsung RS67N8210S9/EF má nižšiu spotrebu energie a tichý chod

Kompresor s digitálnym invertorom automaticky reguluje svoju rýchlosť v rozmedzí 5 stupňov na základe aktuálnych požiadaviek na intenzitu chladenia. Vďaka tomu má Side-by-Side chladnička Samsung RS67N8210S9/EF nižšiu hlučnosť aj spotrebu a napomáha predchádzať predčasnému opotrebovaniu a starnutiu spotrebiča. Výrobca poskytuje na kompresor až 10 rokov záruky.

Samsung RS67N8210S9/EF

Praktické a úsporné LED osvetlenie

Prehľadne rozdelený vnútorný priestor americkej chladničky Samsung RS67N8210S9/EF kombinovaný s jasným LED osvetlením zaručuje, že budete mať vždy dokonalý prehľad o všetkých uložených potravinách. LED osvetlenie vnútri chladničky je vysoko výkonné a zároveň veľmi úsporné.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
609 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim Hotovo!
Funkcie chladničky pre vodu a ľad
Výrobník ľadu, Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, S pripojením na vodu Hotovo!
Špeciálne funkcie chladničky
Multi-AirFlow Hotovo!
Ovládanie a regulácia teploty chladničky
Elektronické Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
2 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
609 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
12 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
178 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
118 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké chladničky s prívodom vody
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych americkou lednici bez připojení vody.(Chtěl bych ručně dodávat vodu) A proč mi to ukazuje tuhle lednici, když prý potřebuje připojení k vodě? Děkuji.

Dobrý den, je možné si tuto lednici prohlédnout někde na prodejně?

Dobrý den, je možné tuto lednici připojit na vodu nebo je nutné vodu dolévat ručně? Děkuji, Bedřich

Dobrý den z akého materialu je korpus ladničky radi by sme na nu davali magnetky tak aby nám držali

Dobrý den, rád bych se zeptal, v jaké výšce je připojení na vodu? Kvůli instalaci přívodu. Nikde jsem obrázek ani tuto informaci nenašel. Děkuji!

Prosim Vas, aky je rozdiel medzi modelmi RS67N8210S9 a RS67N8211S9?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je šířka vnitřku ledničky na pravé straně a kolik je šířka mrazničky na levé straně. A jestli si lze nastavit výšky jednotlivýchj poliček, nebo je jejich rozmístěný jasně dané. Děkuji

Dobrý den, je možné někde vyčíst šířku polic zejména v mrazicí části? Jde mi konkrétně o to, zda na polici půjdou položit krabice určité velikosti na ležato, jako příklad mě teď napadá třeba v krabicích prodávaná pizza...

dobry den jaka je delka privodni hadice na vodu?dekuji traski

Dobrý den, zajímalo mě, jak je to u ledničky vymyšleno s filtrem na vodu. Musím si ho koupit zvlášť a vymyslet připojení sama nebo je to nějak zabudováno v lednici? Děkuji za radu.

12
Diskusia a poradňa k SAMSUNG RS67N8210S9EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RS67N8210S9EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RS67N8210S9/EF.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií