Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung SmartThings hub

Zobraziť katalóg
Samsung SmartThings hub
- hub na riadenie inteligentnej domácnosti
Kód:  CES6a001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SmartThings hub Predaj skončil

Samsung SmartThings hub

Veľtrh spotrebnej elektroniky CES 2015 sa niesol v znamení inteligentného príslušenstva. Samozrejme, zaostávať nemôže ani jeden z najväčších elektronických gigantov na svete - juhokórejský Samsung. Pre takúto veľkú spoločnosť nie je problém kúpiť startupovú platformu pre kompletnú inteligentnú domácnosť.

SmartThings Hub bude mať pod kontrolou všetku domácu elektroniku. Napríklad inteligentné osvetlenie, naplánované využitie zásuviek, ale napríklad aj komunikáciu s chladničkou či práčkou. Práve na centrálne ovládanie sa bude hodiť tento SmartThings Hub, v ktorom sa snúbia také vlastnosti ako inovatívnosť, šetrnosť a inteligencia. Následne máte vďaka inteligentnej aplikácii všetko pod kontrolou bez nutnosti nastavovať niekoľko zariadení oddelene.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Oblasť využitia
Osvetlenie, Vykurovanie a chladenie Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Osvetlenie, Vykurovanie a chladenie Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak to vypadá s dostupností teď po 4 měsících?

Stále čekám až bude výrobek dostupný v ČR. Nebude náhodou dostupný v dohledné době? Děkuji

Nějaké info o dostupnosti?

Dobrý den, je něco nového ohledně dostupnosti zboží? Děkuji

Dobrý den, kdy bude zboží dostupné? Děkuji

Dobrý den, máte nějaké informace kdy bude tento produkt dostupný? V zahraničních EU obchodech se již dá objednat. Děkuji

Diskusia a poradňa k Samsung SmartThings hub
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SmartThings hub. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SmartThings hub. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SmartThings hub. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SmartThings Hub.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií