Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Samsung Športový remienok Extreme (veľkosť S/M) biely

Zobraziť katalóg
Samsung Športový remienok Extreme (veľkosť S/M) biely
4,9 15 hodnotení
Remienok na hodinky pre Samsung Galaxy Watch 4 40mm, Galaxy Watch 4 44mm, Galaxy Watch 4 Classic 42mm a Galaxy Watch 4 Classic 46mm
Kód:  SAAW078 Produktové číslo:  ET-SXR86SWEGEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Športový remienok Extreme (veľkosť S/M) biely Predaj skončil

Samsung Športový remienok Extreme (veľkosť S/M) biely

Remienok na smart hodinky Samsung doplní dizajn vašich inteligentných hodiniek. Biela farba vám umožní náramok na smart hodinky Samsung Športový remienok Extreme (veľkosť S/M) biely zladiť s ďalšími doplnkami či aktuálnou náladou.

Zaujímavé vlastnosti remienka na smart hodinky Samsung Športový remienok Extreme (veľkosť S/M) biely

  • Rozvinie originálny dizajn smart hodiniek
  • Biela farba

Parametre a špecifikácia

Farba ramienka
Biela Hotovo!
Materiál remienka
Plast Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
19 cm Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Biela Hotovo!
Materiál remienka
Plast Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
19 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Športový remienok Extreme (veľkosť S/M) biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Sportovní řemínek Extreme (velikost S/M) bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Sportarmband Extreme (Größe S/M) weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Sportarmband Extreme (Größe S/M) weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Extreme Sportszíj (S/M-es méret) fehér.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií