AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung SSD T3 500GB

Zobraziť katalóg
Samsung SSD T3 500GB
5 12 hodnotení
Externý disk USB 3.1 Gen1 Type-C (USB-C), odolné a spoľahlivé úložisko, nízka hmotnosť, bezhlučný a bez vibrácií
Kód:  SAS016c Produktové číslo:  MU-PT500B/EU Stránky výrobcu

Samsung SSD T3 500GB


vypnuté
 Samsung SSD T3 500GB

Malý, kompaktný a ľahký

Médiá a dáta sú neustále v pohybe. Je potrebné, aby ich rýchlosť zodpovedala modernému životnému štýlu. Pri hmotnosti približne 51 gramov je model T3 ľahký ako pierko a jeho veľkosť približne zodpovedá bežnej vizitke. Tak je dosiahnutá dokonalá prenosnosť.


vypnuté
 Samsung SSD T3 500GB

Neskrotná rýchlosť pri každej činnosti

Nový prenosný SSD disk T3 spoločnosti Samsung určuje štandard v oblasti rýchlosti, kapacity, odolnosti a konektivity. Vďaka bleskovo rýchlemu zápisu a čítaniu s prenosovou rýchlosťou 450 MB/s je až 4-krát rýchlejší než tradičné externé pevné disky (HDD). Vďaka pokročilej technológii V-NAND spoločnosti Samsung má model T3 ťah na bránku - kapacita až 500 GB znamená, že máte všetko potrebné v dlani svojej ruky.


Skutočne odolný

Ochranu tvorí trojica prvkov: model T3 odolný proti nárazom je vybavený silným vonkajším kovovým telom, vnútorným nosným rámom a voliteľným 256-bitovým hardvérovým šifrovaním AES, vďaka ktorému budete pripravení na nástrahy života.

vypnuté
 Samsung SSD T3 500GB

vypnuté
 Samsung SSD T3 500GB

Jednoduché pripojenie

Model T3 je kompatibilný naprieč operačnými systémami, takže ho môžete pohodlne pripojiť k PC a Macu. Vďaka aplikácii pre systém Android „Samsung Portable SSD“, portu USB pripojenia 3.1 typu C a USB káblu typu C na A môžu používatelia spravovať obsah a pristupovať k nemu pohodlne.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
500 GB (0,5 TB) Hotovo!
Šírka
74 mm (7,4 cm) Hotovo!
Výška
10,5 mm (1,05 cm) Hotovo!
Hĺbka
58 mm (5,8 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska
500 GB (0,5 TB) Hotovo!

Rozmery

Šírka
74 mm (7,4 cm) Hotovo!
Výška
10,5 mm (1,05 cm) Hotovo!
Hĺbka
58 mm (5,8 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
51 g (0,05 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!

Vlastnosti

Rozhranie externé
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C Hotovo!
Rýchlosť čítania
450 MB/s Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky externé SSD s kapacitou 500 GB

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den,chcem sa informovat ci je mozne pripojit Samsung SSD T3 250 GB k tv?

Funguje aj v porte USB 3.0 (len nie optimalne, napr pomalsie), alebo ak notebook nema USB 3.1 tak vobec nebude fungovat?

Dobrý den, mohu se zeptat zda se k tomuto produktu dá dokoupit pouzdro, které velikostně a typově bude sedět na tento SSD disk? Děkuji.

Samsung SSD T3 500GB kopíruje soubor do jiné složky rychlostí max 15Mb/s. Není to nějak moc pomalu?

Dobrý den dalo by se na tom hrát euro truck simulátor 2 MP?

Dobrý den, co všechno je součástí balení? Děkuji za odpověď

Dobrý den, je tento disk kompatibilní s Mac?

Nezlobte se na mě, ale ptám se již po druhé. Proč tento disk nelze zprovoznit na systému Android, když to inzerujete. [email protected]

Diskusia a poradňa k Samsung SSD T3 500GB
Príslušenstvo pre Samsung SSD T3 500GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SSD T3 500GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SSD T3 500GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SSD T3 500GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SSD T3 500GB.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií