AlzaBoxy Q1 Aplikace

Samsung súprava príslušenstva Tool Kit VCA–AK90W/GL

Zobraziť katalóg
Samsung súprava príslušenstva Tool Kit VCA–AK90W/GL
4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k vysávačom – Samsung, súprava príslušenstva Jet Tool VCA– SAK90W/GL
Kód:  SAMPV082 Produktové číslo:  VCA-SAK90W/GL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung súprava príslušenstva Tool Kit VCA–AK90W/GL Predaj skončil

Samsung súprava príslušenstva Tool Kit VCA–AK90W/GL

Príslušenstvo zo súpravy Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL je kompatibilné s vysávačmi spoločnosti Samsung. V balení nájdete niekoľko užitočných nadstavcov, ktoré vám pomôžu s rýchlym a pohodlným upratovaním celej vašej domácnosti. Súčasťou príslušenstva je extra tvrdá prachová kefa na odstránenie odolných škvŕn. Na jemný prach z nábytku slúži extra jemná prachová kefa. Ľahké čistenie je zabezpečené pomocou teleskopickej predlžovacej hadice Samsung. Do ťažko prístupných miest sa skvele dostanete s teleskopickou štrbinovou hubicou. Všetko príslušenstvo uložíte do praktického puzdra. Vždy tak budete mať všetko poruke.


Kľúčové vlastnosti súpravy príslušenstva Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL

  • Extra tvrdá prachová kefa na odstránenie odolných škvŕn
  • Súprava Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL s jemnou prachovou kefou
  • Praktické puzdro na uloženie príslušenstva
  • Jednoduché čistenie s teleskopickou predlžovacou hadicou Samsung
  • Súprava Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL s užitočnou štrbinovou hubicou

Extra tvrdá prachová kefa na odstránenie odolných škvŕn

V súprave príslušenstva Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL nájdete extra tvrdú prachovú kefu, ktorá je ideálna na odstránenie odolných nečistôt z podlahových krytín. Skvele odstráni aj nečistoty z textilu. Bez problémov sa tak prispôsobí rôznym typom povrchov.

Súprava Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL s jemnou prachovou kefou

Jemná prachová kefa zo súpravy príslušenstva Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL je vhodná predovšetkým na upratovanie a odstránenie prachu z nábytku, či hladkých povrchov. Veľmi efektívne zastúpi prachovku a navyše nevíri prach do priestoru.

Jednoduché čistenie s teleskopickou predlžovacou hadicou Samsung

Vďaka teleskopickej predlžovacej hadici sa dostanete aj do ťažko prístupných miest. Hadica sa dokáže prispôsobiť vašim požiadavkám a vy tak pohodlne a rýchlo vyčistíte a vysajete všetko potrebné.

Súprava Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL s užitočnou štrbinovou hubicou

Potrebujete vysať neporiadok a nečistoty pod gaučom, posteľou alebo nábytkom? Nie je nič jednoduchšie, než použiť teleskopickú štrbinovú hubicu, ktorá vám pomôže s upratovaním úzkych a ťažko prístupných miest.

Príslušenstvo zo súpravy Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL uložíte do praktického puzdra

Všetko príslušenstvo zo súpravy Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL pohodlne uložíte do praktického odkladacieho puzdra. Vždy tak budete mať príslušenstvo po ruke a ihneď pripravené na použitie.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung súprava príslušenstva Tool Kit VCA–AK90W/GL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung sada příslušenství Jet Tool Kit VCA-SAK90W / GL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Zubehörsatz Jet Tool VCA-SAK90W/GL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Jet Tool tartozékkészlet VCA-SAK90W/GL.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií