Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Doprava a instalace TV zdarma

Samsung SWA-9100S

Zobraziť katalóg
Samsung SWA-9100S
4,1 10 hodnotení
Reproduktory – zadný bezdrôtový prídavný k Soundbarom, 2.0 s výkonom 120W, bezdrôtový subwoofer, 2-pásmový, Bluetooth, kompatibilita s HW-Q600, HW-A650, HW-A550, HW-A530, HW-A450, HW-A430, HW-S6xA, HW-S50A
Kód:  WR616e1 Produktové číslo:  SWA-9100S/EN Stránky výrobcu

Samsung SWA-9100S

Reproduktory Samsung SWA-9100S premenia vašu izbu na kinosálu

Bluetooth reproduktory Samsung SWA-9100S majú dokonale realistický zvuk v režime 2.0

Nechajte sa uniesť dokonale realistickým zvukom s inovatívnymi zadnými bezdrôtovými reproduktormi Samsung SWA-9100S, ktoré vašu obývaciu izbu za okamih premenia na domáce kino. Reproduktory nadchnú tiež každého vášnivého filmového fanúšika. Zabudnite na večne prekážajúce káble a radšej stavte na modernú bezdrôtovú Bluetooth technológiu. Prijímacia stanica, do ktorej sú zadné reproduktory Samsung SWA-9100S pripojené, komunikuje úplne bezdrôtovo s kompatibilným soundbarom značky Samsung. Vďaka tomu sa nemusíte zaoberať prepojovacou kabelážou a stačí vám len Bluetooth reproduktory Samsung SWA-9100S pripojiť k napájaniu.

Repráky na Bluetooth v atraktívnom vyhotovení a kompatibilitou so soundbarmi Samsung

Zadné bezdrôtové prídavné repráky na Bluetooth Samsung SWA-9100S majú moderný a jednoduchý dizajn, pričom vážia iba 2,7 kg a sú kompatibilné so soundbarmi Samsung HW-Q600A, HW-A650, HW-A550, HW-A530, HW-A450, HW-A430, HW-S6× A, HW-S50A.



Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Maximálny výkon
120 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
120 W Hotovo!
Počet pásem
2-pásmové Hotovo!

Subwoofer

Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
8,8 cm Hotovo!
Hĺbka
13,2 cm Hotovo!
Výška
20,1 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
1,9 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je mozne pouzit soundbaru HW Q70T?

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli reproduktory hrají, i když je vstupní zvuk pouze stereofonní. Děkuji.

Dobrý den mám zakoupení ten to produkt ale přestal mi fungovat,,, modré světlo svítí ale furt rychlé problikáva,, nevíte náhodou co stím

Dobrý den, je tento doplněk kompatibilní s HW-Q600B ? V popisu je uvedena starší verze HW-Q600A

Dobrý deň, je prosím tento typ kompatibilní so soundbarom Samsung HW-Q60T ?

zdravim nezkousel nekdo pripojit ty repraky primo do tv mam q60a 50 a ta by mela umet pripojit jen zadni repraky a jako predni pouzivat ty z televize

Dobrý den, je prosím tento typ kompatibilní se soundbarem Samsung HW-Q60R/EN ? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohu Vás poprosit o informaci, jak dlouhé jsou propojovací kabely mezi přijímací stanicí a zadními reproduktory? O jaký typ kabelu se jedná? Je případně možné koupit delší kabel či ten stávající prodloužit? Děkuji Vám za odpověď.

dobrý den, mám již zabudované kabely na reproduktory, je možné toto zařízení připojit na tuto kabeláž? délka kabelu je +- 8m reproduktorové dvoulinky. + jsou kompaktní s řadou Q600 A?

dobrý den, mám již zabudované kabely na reproduktory, je možné toto zařízení připojit na tuto kabeláž? délka kabelu je +- 8m reproduktorové dvoulinky. + jsou kompaktní s řadou Q600 A?

123
Diskusia a poradňa k Samsung SWA-9100S
Príslušenstvo pre Samsung SWA-9100S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SWA-9100S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SWA-9100S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SWA-9100S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SWA-9100S.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií