AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Samsung The Freestyle SP-LSP3B

Zobraziť katalóg
Samsung The Freestyle SP-LSP3B
3,9 15 hodnotení
Projektor DLP LED, Full HD, natívne rozlíšenie 1920×1080, svietivosť 230 ANSI lm, kontrast 300:1, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, reproduktory, Apple Airplay 2, Apple TV, Netflix, HBO GO, YouTube, Tizen
Kód:  WS112 Produktové číslo:  SP-LSP3BLAXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung The Freestyle SP-LSP3B


Revolúcia v zábave prichádza

Nastavenie projekcie 180°

Filmová noc sa nemusí konať iba v obývacej izbe. S inovatívnym zariadením The Freestyle sa môžete presunúť prakticky kamkoľvek. Premietajte obľúbené filmy na záhrade počas letnej noci, pri príležitosti rodinnej oslavy alebo dokonca na strop. Možnosti sú takmer nekonečné.

LED Projektor Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED ako spoločník na cestách

Najväčšie výhody The Freestyle sú jeho malé rozmery, praktické prenášanie a nízka hmotnosť. Bez problémov sa zmestí do kufra, batohu alebo auta, takže pokiaľ patríte medzi cestovateľov, LED projektor Samsung The Freestyle sa stane vaším nerozlučným priateľom.

Automatická korekcia

Zdeformovaný a rozmazaný obraz? Bez starostí. S praktickou funkciou Auto Keystone sa pokrivený obraz automaticky vyrovná na klasický obdĺžnik. Riešenie Auto Focus neskôr v priebehu niekoľkých sekúnd plne zaostrí premietaný obsah, vďaka čomu získate nevídaný filmový zážitok.


Poradí si aj s nerovnomernou plochou

O bezchybnú projekciu sa postará spoľahlivá technológia Auto Leveling. Pokročilý systém automatického vyrovnania upravuje obraz tak, aby dosiahol stabilnú pozíciu bez ohľadu na to, či je projektor The Freestyle umiestnený na rovnom povrchu – vrátane mäkkých postelí, pokosenej trávy a všetkého medzi tým.


Jedinečný obraz s LED projektorom Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED

Hollywoodske trháky, domáce videá aj športové prenosy si zaslúžia veľkolepý obraz! S dych vyrážajúcou uhlopriečkou od 30 do 100 palcov vám už nič neunikne. Nechajte sa do deja vtiahnuť ešte viac.

Užite si zábavu na maximum

Žiadne maľovanie stien na bielo, inteligentné zariadenie Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED sa totiž dokáže s pokročilou optimalizáciou prispôsobiť každému farebnému podkladu.


Prémiový 360° zvuk

Vedeli ste o tom, že už nebudete potrebovať žiadne ďalšie audio? Vychutnajte si jasný a čistý zvuk vstavaného 360-stupňového reproduktora s výkonom 5 W, ktorý zo všetkých smerov priestorovo oživí vaše obľúbené filmy, seriály aj hudbu.


Výkon hodný filmového plátna

Dynamické farby, vysoký kontrast a krištáľovo čistý obraz sú neporaziteľnou kombináciou pre vaše skvelé audiovizuálne zážitky. Projektor LED Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED kompatibilitou so štandardmi, ako sú 1080p Full HD, PurColor a HDR posúva sledovanie na úplne novú úroveň.

Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED ako vaše centrum zábavy

Všetko na jednom mieste – dostaňte sa rýchlejšie ku všetkým vašim obľúbeným položkám a streamovaniu vášho obsahu prostredníctvom aplikácie Smart TV.

Premeňte svoj smartfón na premietacie zariadenie

Zbavte sa zapletených káblov a zrkadlite obsah z jediného miesta. Projektor The Freestyle môžete ovládať jednoduchou bezdrôtovou projekciou priamo cez váš smartfón. Pre používateľov mobilných zariadení s operačným systémom Android a iOS poslúžia aplikácie SmartThings, zatiaľ čo zariadenia z rodiny Apple môžu využiť služby funkcie AirPlay 2.

Praktické prepojenie s TV

TV vysielanie môžete sledovať bez ohľadu na to, či je obrazovka vášho televízora práve zapnutá alebo vypnutá. Synchronizujte The Freestyle projektor LED s vaším Samsung TV a užite si bezdrôtové vysielanie cez inteligentné zariadenie.

Projektor Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LEDnavodí tú správnu atmosféru

S režimom Ambient vytvoríte kúzelnú atmosféru u vás doma. Posedenie pri víne, večeri alebo neplánovanú oslavu razom zmení na špeciálnu príležitosť. Projektor Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED ponúka všetko, od jemného osvetlenia cez prezentáciu vlastných fotografií a obrázkov až po vizuálne efekty k pustenej hudbe. Stačí si iba vybrať.

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Kontrast
300:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,8 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
2,65 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Kontrast
300:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,8 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
2,65 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
254 cm (100 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
254 cm (100 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED Hotovo!
Svietivosť
230 ANSI lm (184 ISO lm) Hotovo!
Životnosť
20 000 h (833,33 d) Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 2.0 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB-C Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prehrávač multimédií, Napájanie z USB, Apple Airplay Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie, HDR, Netflix, YouTube, Tizen, VOYO, Apple TV, HBO GO Hotovo!

Rozmery

Šírka
10,42 cm Hotovo!
Výška
17,28 cm Hotovo!
Hĺbka
9,52 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,8 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

po dopoledním zkoušení ho půjdu vrátit , za ty peníze silný podprůměr. Jsem zklamaný. Večer na koukání na film z postele asi ok.

LOL 240 ANSI lumenů je dost brutální podprůměr, to můžete promítat jen za "absolutní" tmy! Takže předražený krám k ničemu, škoda....

Ve specifikacích uvádíte " Svítivost 550 ANSI lm". Samsung na svých stránkách uvádí 550 LED lumens, což je 240 ANSI lumenů. Klamání zákazníka?

Dobrý deň prajem. Má prosím projektor funkciu MEMC ? Ďakujem

Bohužiaľ mi nejde napísať recenziu napriek tomu,že som tovar kúpil cez Alzu ale bohužiaľ aj vrátil. Výrobca tvrdí veci čo nie sú reálne 500lumenov je marketing pretože sú to LED lumeny...Reálne je 230 lumenov (to alza zmenila nedávno) reproduktor je celkom ok no pri filmoch (hlavne akčných) je to o ničom...A projektor neponúka žiadny 3,5mm jack takže okrem bluetooth repráku nemáte ako zlepšiť výstupný zvuk.V cene ako majú youtuberi nie je ŽIADNE púzdro na prenášanie...(to akosi recenzenti zabudli dodať) samotný systém nie je android TV ale akýsi zalagovaný hocus pocus...A nechápem preto má len MINI HDMI (nutné redukcie) celkovo dva porty sú k smiechu...Jediné jeho plus je nožička a jeho veľkosť a tam to končí vrátil som ho a kúpil som si XGIMI má 800lumenov lepšie repráčiky (oveľa lepší zvuk) a tiež lepší kontrast a farby cena je v podstate skoro taká istá...Bohužiaľ samsung nasadil dobrý marketing ale zlý produkt.

Dobrý deň, budem vedieť prehrávať na projektore obsah z notebooku cez AirPlay a zároveň posielať zvukový výstup cez Bluetooth do zvukového systému? Ďakujem.

Dobrý deň. Chcel by som iba opytať na technicke veci čo sa týka tých prenosných led projektorov. Takže podľa toho aká značka životnosť led svietidiel uvádzajú výrobcovia od cca 20000 do 30-35 tisíc hodín. Je to celkom dosť to viem. Ak ale dosiahnem uvedené hodnoty a vypáli sa žiarovka potom môžem zariadenie rovno vyhodiť,alebo sa daju tie vyhorene komponenty(žiarovky a neviem čo sa tam ešte mení) vymeniť? A ak áno tak koľko stojí taká výmena? Konkretnu značku som ešte nevybral....

Dobrý den, musí tento projektor být neustále připojen k síti? Nikde jsem tuto informaci nedohledala. Děkuji.

Prosím o informaci a návod jakým způsobem zrcadlit, ovládat a sledovat svůj televizor přes The Freestyle. Bohužel projektor nechce TV najít, a to jsou obě zařízení připojena na stejné Wi-Fi siti (5 GHz). Dle specifikace: "Tato služba funguje pouze s kompatibilními modely televizorů (2017 Samsung Q70 a vyšší)." je TV QE55Q70R (2019) plně kompatibilní.

nějak tam nemůžu najít aplikaci O2TV. V popisu ji uvádíte. Jinak na koukání ve dne to opravdu není:(

12
Diskusia a poradňa k Samsung The Freestyle SP-LSP3B
Príslušenstvo pre Samsung The Freestyle SP-LSP3B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung The Freestyle SP-LSP3B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung The Freestyle SP-LSP3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung The Freestyle SP-LSP3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung The Freestyle SP-LSP3B.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií