Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung UBD-M8500

Zobraziť katalóg
Samsung UBD-M8500
Blu-ray prehrávač 4K UHD BD, BD, DVD, CD, HDR, UHD Upscaling, Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, HD Audio (192kHz/24bit), bluetooth 4.2, WiFi, webový prehliadač, Smart Hub, CD ripping, Anynet+, 2x HDMI výstup, USB 2.0, Ethernet, optický audio výstup, Smart View, N Screen, Multiroom Link
Kód:  WH857r8 Produktové číslo:  UBD-M8500/EN Stránky výrobcu

Samsung UBD-M8500

Špičková kvalita obrazu

Kontrast, jas, dynamika - to všetko a vždy ešte niečo navyše ponúka mimoriadne kvalitný obraz Ultra HD Blu-ray prehrávača od spoločnosti Samsung. Vďaka technológii HDR zažije vaša domácnosť filmy vo viac než výnimočnom podaní.

Neobmedzené farby

Zabudnite na bežné zariadenia. S Ultra HD Blu-ray prehrávačom Samsung budete svedkami farebných odtieňov, ktoré neuvidíte ani v kine. Pripravte sa na pôsobivú prehliadku tónov, ktoré nikdy nestratia svoju hlbokú a realistickú farebnosť.

Vdýchne obrazu život

Sledujte vaše obľúbené filmy v kvalite, ktorú ste doteraz nepoznali. 4K UHD obraz vám ponúkne zážitok, aký s obyčajným Blu-ray prehrávačom nezažijete. Zbadáte nádherné farby, úžasný jas a fantastický kontrast. 

Ovládanie bez obmedzenia

Ultra HD Blu-ray prehrávač Samsung nepotrebuje žiadne komplikované ovládanie. Kľúčové funkcie na komfortné prehrávanie môžete ovládať bez nutnosti vrátiť sa do hlavnej ponuky. Rovnako tak vás poteší široká ponuka pripravených aplikácií.


Rýchly prístup k HDR

Vášmu diváckemu zážitku nebude predchádzať ani tá najmenšia námaha. Úžasný HDR obraz zažijete okamžite, bez zdĺhavého nastavovania. Aby ste si ho vychutnali, stačí iba Blu-ray prehrávač prepojiť s vaším televízorom.

HDR
 

Luxusní zvuk
 

Vždy profesionálny zvuk

Premeňte svoju obývaciu izbu na luxusne vybavené štúdio. Pri prehrávaní obsahu na Ultra HD Blu-ray prehrávači okúsite úchvatnú kvalitu obrazu aj pôsobivý zvuk. Vaše uši poteší vysoký frekvenčný rozsah a 24-bitová hĺbka audia.

 

Parametre a špecifikácia

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!
Rozhraní
S ethernetom, S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB, S WiFi, S Wireless LAN Hotovo!
Video formáty
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, WMV Hotovo!
Audio formáty
DTS Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
S ethernetom, S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB, S WiFi, S Wireless LAN Hotovo!
Video formáty
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, WMV Hotovo!
Audio formáty
DTS Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, dal by sa pripojiť k prehrávaču externý 2,5" disk o veľkosti 4tb alebo dátové úložisko a prehrávať filmy? Či podporuje takú kapacitu.

dobry den chci se zeptat kdyz si na prehravaci prehravam soubory v mkv titulky mi prehravac zobrazuje cerne setkali ste se s timto problemem ? nwm kde co uz nastavit nebo zda li je chyba v softwaru prehravace nahled titulku je bily zobrazeni cerne

Diskusia a poradňa k Samsung UBD-M8500
Príslušenstvo pre Samsung UBD-M8500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung UBD-M8500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung UBD-M8500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung UBD-M8500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung UBD-M8500.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií